PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 jo-jo napisał(a):ykhym bo tak jest 8) :hmmmm: psu kapcie zakladasz? :crazyeye: Quote
jo-jo Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: psu kapcie zakladasz? :crazyeye: no wiesz jak ma rozwaloną poduszke to trzeba 8) Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Pika, podziekuj Ziutkowi za życzenia !!!! :) Prawdziwy z niego mencizna :) Quote
anushka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 śliczności te dogi :crazyeye: :crazyeye: :multi: :multi: napatrzeć się nie idzie,jakie one figury mają...Korona czy możesz mnie też tak wyrzeźbić ??? :p :cool3: :lol: Quote
anushka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 KORONA napisał(a):A koleżanka za piłeczką biega ? masz na myśli lekarską ??:cool3: Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 No pięknie, ja o piłce a tej tylko lekarze w głowie ;) Quote
anushka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 KORONA napisał(a):No pięknie, ja o piłce a tej tylko lekarze w głowie ;) :hmmmm: dobrze,że chociaż w głowie...a gdzie indziej :cool3: zazdraszczam ci tych psiutów,dobrze,że mieszkasz daleko bo bym ci zwinęła chociaż jednego (-ną) :eviltong: mniam :loveu: Quote
PIKA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 jo-jo napisał(a):no wiesz jak ma rozwaloną poduszke to trzeba 8) jak ma rozwalona poduszke to biegac nie za bardzo powinien :lol: KORONA napisał(a):Pika, podziekuj Ziutkowi za życzenia !!!! :) Prawdziwy z niego mencizna :) ano prawdziwy :evil_lol: juz dziecko ma :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 PIKA napisał(a):jak ma rozwalona poduszke to biegac nie za bardzo powinien :lol: ano prawdziwy :evil_lol: juz dziecko ma :evil_lol: PIKA poduszka to już "naprawiona" jest ;-)) teraz to powinniśmy biegać bo mam psa nie wybieganego :( a czasu mało krucia bomba tylk odo czwartku a w sobote do Katowic wybywamy :roll: Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 PIKA napisał(a):ano prawdziwy :evil_lol: juz dziecko ma :evil_lol: O kruca !! Hodujesz małe Ziutki ??? Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Moja Ciukaweczka :lol: pamiętam tą sesje zdjęciową 8) :lol::lol::lol::lol: Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Dida pieszczocha :) Sesja ciasteczkowa :) Biedne, zachudzone psie... Wzrokiem pożerające ciasteczko. Czy ktoś sie zlituje ? No daj mi choć troszkę Właścicwie to wcale nie interesuje mnie to ciastko, sam sobie zjedz. Tylko, żeby Ci w gardle nie stanęło. To może choć ten kawałek, który został na talerzu. Okruszki zjem. Quote
r_2005 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Je, je, nareszcie pojawiła się KORONA ze zdjątkami doziów!!!:p Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Babcia Ciukoska ;) Popatrzcie jakie to dziecko ma oczy :) Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 r_2005 napisał(a):Je, je, nareszcie pojawiła się KORONA ze zdjątkami doziów!!!:p Cześć Roczku :) Roczku ja wciąż pamiętam !!!!!!!!!!!!!! Nasza umowa odnośnie wieku i biegania pod górkę wciąż aktualna :) Tylko chora jestem... Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 A teraz zabawy, czyli to co młode dogi lubią najbardziej. Nie to co młode Ziutki!! Małym Ziutkom to tylko jedno w głowie !! Albo Ciocia Pika ma taki wpływ, za dużo gada o pszczółkach i motylkach... Albo... Już nawet nie chce mysleć <zawstydzona> Ciuka i Jojek. Zjem cie, zjem cie. Obedrę ze skóry :) Quote
r_2005 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 KORONA napisał(a): Popatrzcie jakie to dziecko ma oczy :) Oczy to ma!!! Ha ha, a jakie Ty byś miała jakby Ci tak głowę omotali:eviltong: Quote
r_2005 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 KORONA napisał(a):Cześć Roczku :) Chyba poproszę Admina o zmienę nicka:lol: Roczku ja wciąż pamiętam !!!!!!!!!!!!!! Nasza umowa odnośnie wieku i biegania pod górkę wciąż aktualna :) A ja wciąż czekam na efekty:p Quote
Teba Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Bombowe są :loveu::loveu::loveu: fajnie musi być gdy jedno przewraca drugie :) Quote
PIKA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 KORONA napisał(a):O kruca !! Hodujesz małe Ziutki ??? A tej co się stalo ? :crazyeye::shake: A Ziutki przypadkiem hoduje :evil_lol: Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 r_2005 napisał(a):Oczy to ma!!! Ha ha, a jakie Ty byś miała jakby Ci tak głowę omotali:eviltong: Ej no, ja nie zżeram ścierki do naczyń. A ona tak !! :) No to za karę chodziła ze scierką na glowie, moze to mało wychowawcze, ale super wyglądało ;) Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 r_2005 napisał(a):Chyba poproszę Admina o zmienę nicka:lol: Dla mnie jesteś Roczkiem i koniec, więc zmieniaj :) r_2005 napisał(a):A ja wciąż czekam na efekty:p Efekty SOM !! Wręcz namacalne ! ;) Tebusa napisał(a):Bombowe są :loveu::loveu::loveu: fajnie musi być gdy jedno przewraca drugie :) Super !! Sąsiedzi sa zachwyceni, hiihih :) PIKA napisał(a):A tej co się stalo ? :crazyeye::shake: A Ziutki przypadkiem hoduje :evil_lol: Taaaa, przypadkiem ;) Domek schadzek zrobiłaś, a teraz to PRZYPADKIEM ;) Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Ciąg dalszy przewracanek :) przerwa i po przerwie Poddajesz się ?!?! Quote
Recommended Posts