Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

Posted

hehe myślałam że zostawiam was i już nie będziecie gadać a tu tyle gadaniny :lol:

foteczki znany mi jak zwykle i uwielbiam te trzy cięte łebki :lol:

A Koronko dzwoniłaś do nas...moja mama spała..obudziłam ją ja a później sprawdziła co Jojek wyrzeźbił...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

KORONA napisał(a):
Dzięki Jednoroczku ;)
Wszystko jest w porządku, czas leczy rany... I choć myślę o niej często, to już mogę mówić o niej... A ciężko mi to przychodziło.

:calus: :calus: :calus:

Posted

Normalnie nie moge się powstrzymac :-( jak patrze na zdjęcia Negrutka :oops:

Moja mama z dogami... Kiedyś, weilka ich przeciwniczka, teraz miłośniczka.
Kiedy przyprowadziłam do domu Negrę, strasznie sie złościła... No bo jak to zwykle ze mną bywało, postawiłam ją wtedy na fakcie dokonanym.

Mama w ostatnim odruchu rozpaczy, spojrzała na nią i powiedziała. Przecież to to, wcale nie jest ładne... Po czym uśmiechnęła się i spytała czy to małe jadło już coś?

No jakbym widziala moja mame i mnie :evil_lol:

Fajne psisko mialas poprzednio :razz: Zupelnie do doga podobne :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

Prawda ciekawajestem z kąd jej te dogi do głowy przyszły :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Normalnie nie moge się powstrzymac :-( jak patrze na zdjęcia Negrutka :oops:

Fajne, fajne :) Na tym zdjęciu juz starutki był...
Kiedy miałam 11 lat biegałam z nim na szkolenie PSO (pies specjalistyczno obronny). Tacy byliśmy ambitni ;) :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Prawda ciekawajestem z kąd jej te dogi do głowy przyszły :lol:

A pisałam już, że przez pewien film. 7 latków wtedy miałam :) I wiedziałam już, że dog to psiko dla mnie :)

Posted

KORONA napisał(a):
A pisałam już, że przez pewien film. 7 latków wtedy miałam :) I wiedziałam już, że dog to psiko dla mnie :)

hehe teraz ja będe szukać tego filmu czekaj jeszcze raz jaki tytul?

Posted

KORONA napisał(a):

Kiedy miałam 11 lat biegałam z nim na szkolenie PSO (pies specjalistyczno obronny). Tacy byliśmy ambitni ;) :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: bardzo ambitni :evil_lol::evil_lol:

Posted

Negra faktycznie była przepiękna!!!! Rany, to chyba najpiękniejszy dog, jakiego widziałam :-o Nic dziwnego, że te twoje dzieci takie piękne, jeśli mają taką mame i babcię :)

No i dziękuje za poświęcenie dla mojej magosterki :modla:

Posted

[quote name='asher']No i dziękuje za poświęcenie dla mojej magosterki :modla: No nie wiem jak będzie z Twoją magosterką:roll: , ale dziewczyny na razie na słowach poprzestały...

Posted

PIKA napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: bardzo ambitni :evil_lol::evil_lol:

A skubaniec był taki, że pozoranci musieli specjalnie dla niego zmieniać rękaw na mocniejszy... Później ćwiczyłam na moich kolegach z podwórka komendę pilnuj. Ale Gryf był chyba mądrzejszy ode mnie i od nich (bo zgłaszali sie na ochotnika) i nikogo nie dziabnął.

Posted

KORONA napisał(a):
A skubaniec był taki, że pozoranci musieli specjalnie dla niego zmieniać rękaw na mocniejszy... Później ćwiczyłam na moich kolegach z podwórka komendę pilnuj. Ale Gryf był chyba mądrzejszy ode mnie i od nich (bo zgłaszali sie na ochotnika) i nikogo nie dziabnął.

Jedny mSłowem mądry piesek :lol:

Posted

[quote name='r_2005']No nie wiem jak będzie z Twoją magosterką:roll: , ale dziewczyny na razie na słowach poprzestały...

Momento, momento... Teraz to ja muszę przedpiersie poprawić i wieczorem idę pobiegać pod górkę. Jak juz będzie dokumentacja, to żadna magosterka... Wtedy to już będzie MEGAsterka ;)

Klaudia, to "Brzydki Jamnik" był :)

Posted

asher napisał(a):
Negra faktycznie była przepiękna!!!! Rany, to chyba najpiękniejszy dog, jakiego widziałam :-o Nic dziwnego, że te twoje dzieci takie piękne, jeśli mają taką mame i babcię :)

No i dziękuje za poświęcenie dla mojej magosterki :modla:

Piękne to będą jeśli uda mi się kiedys połączyć kilka psów w jednym. Wzięłabym sobie główkę i szyjkę od Flamenco, zadek i linię grzbietu od Negruli i szyjke w sumie też. Klatkę piersiową i wyraz buzi Ciukoskiej... A charakter chciałabym mieć każdej z nich po trochu... Wyważenie i inteligencję Negry, charyzmę i "słodkość" Ciuki i wiele, wiele miłości, która daje mi Flamenco.

Posted

KORONA napisał(a):
Piękne to będą jeśli uda mi się kiedys połączyć kilka psów w jednym. Wzięłabym sobie główkę i szyjkę od Flamenco, zadek i linię grzbietu od Negruli i szyjke w sumie też. Klatkę piersiową i wyraz buzi Ciukoskiej... A charakter chciałabym mieć każdej z nich po trochu... Wyważenie i inteligencję Negry, charyzmę i "słodkość" Ciuki i wiele, wiele miłości, która daje mi Flamenco.

mmmmm marzenie :cool1:

Posted

[quote name='KORONA']Momento, momento... Teraz to ja muszę przedpiersie poprawić i wieczorem idę pobiegać pod górkę. Pamiętaj! Na czworakach!

Jak juz będzie dokumentacja, to żadna magosterka... Wtedy to już będzie MEGAsterka ;)
Oby nie MEGAUSTERKA:evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
mmmmm marzenie :cool1:

Na tym sie wszystko opiera JoJo... Gdyby nie marzenia, nie miałabym ani Etry, ani Flamenco, a tym bardziej Halucynacji...
Dążenie do ideału... Dla mnie rewelacja...

Posted

KORONA napisał(a):
Na tym sie wszystko opiera JoJo... Gdyby nie marzenia, nie miałabym ani Etry, ani Flamencoa tym bardziej Halucynacji...
Dążenie do ideału... Dla mnie rewelacja...

oj no przecież wiem ;-)))

ja moje marzenie jeszcze mam przedsobą i to wielkie i czekam aż mi się spełni :loveu:

Posted

[quote name='r_2005']Oby nie MEGAUSTERKA:evil_lol: :mad: :mad: :mad:

KORONA, piękne, to one są teraz. A ten, o którym piszesz będzie wręcz idealny :) A póki co uśmiechnij się do jakiegos grafika komputerowego, niech zrobi symulację idelanego doga :modla: ;)

Posted

[quote name='r_2005']Pamiętaj! Na czworakach!
Oby nie MEGAUSTERKA:evil_lol:

Tak jest!! Na czworakach, dobrze, że patyka w zębach mieć nie muszę ;)

Megausterka to będzie jak mnie ktoś znajomy zobaczy :lol: