Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne są Twoje dożki :loveu:
Taki jeden "malutki" dożek w moim domku to moje marzenie, ale pewnie jak wiele innych nigdy się nie spełni...

Posted

BORA napisał(a):
Śliczne są Twoje dożki :loveu:
Taki jeden "malutki" dożek w moim domku to moje marzenie, ale pewnie jak wiele innych nigdy się nie spełni...

Ja też kiedyś tak mówiłam... MArzenia sa po to, aby je spełniac i nigdy z nich nie rezygnować.

Zakochałam sie w dogach, kiedy obejrzałam film pt "Brzydki jamnik". Teraz jak na złość nigdzie nie mogę tego filmu dostać :(

Posted

r_2005 napisał(a):
Nie piętrzę problemy, tylko chcę, żebyś była przygotowana perfekcyjnie:evil_lol:

No to wcześniej do niego przyczworakuje i ugryze w łydkę. Kiedy wypuści aparat, dam nogę :)

Posted

pożeranie ze smakiem, no własnie kto wie co to było. Śmierdziało w całym domu.

A to My... Rok 2002.
Wtedy myslałam, że to pełen komplet... Potem przyszła na świat Halucynacja, póżniej odeszła Etra... Ech, życie...

Posted

Powitanie Fantazji... Przyjechała do Nas w odwiedziny ze swoimi nowymi właścicielami.

Moja mama z dogami... Kiedyś, weilka ich przeciwniczka, teraz miłośniczka.
Kiedy przyprowadziłam do domu Negrę, strasznie sie złościła... No bo jak to zwykle ze mną bywało, postawiłam ją wtedy na fakcie dokonanym.

Mama w ostatnim odruchu rozpaczy, spojrzała na nią i powiedziała. Przecież to to, wcale nie jest ładne... Po czym uśmiechnęła się i spytała czy to małe jadło już coś?

Posted

Teraz kilka fotek Etry... Etra była suńką bardzo poważną, wyważoną... Oczywiście znana była też z różnych głupaweczek, tyle że najchętniej bawiła sie sama lub ze swoją córą Flamenco.
Była tak dystyngowana, że mowy nie było aby weszła w kałużę... Zwyciężczyni większości wystaw, na których sie pojawiała...Pewna hodowczyni potrząc na nią, powiedziałą, ze wygląda jak statuetka doga. I taka właśnie była... Elegancka, mądra, szlachetna... Moja pierwsza, wymarzona doża miłość.

Posted

[quote name='r_2005']KORONA, przepiękne fotki, tzn. psy...
Negra w istocie na zdjęciach wygląda dostojnie (mam nadzieję, że nie sprawiam Ci bólu).
Piękne... piekne...

Dzięki Jednoroczku ;)
Wszystko jest w porządku, czas leczy rany... I choć myślę o niej często, to już mogę mówić o niej... A ciężko mi to przychodziło.

Posted

r_2005 napisał(a):
Hi hi, to Wam jest wiara potrzebna... i szczęście:evil_lol:

To wszystko dla wyrzeżbionych pięknych frontów i magisterki Asherowej.
Patrz jakie poświecenie...