asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 r_2005 napisał(a):Ale KORONA przecież też tam chodzi... KORONA, pokaż swoją klatencję:evil_lol:Myślisz, że też biega na czworakach po skarpie? :shock: Korona? :cool3: Quote
r_2005 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='asher']Myślisz, że też biega na czworakach po skarpie? :shock: Korona? :cool3: Asher, ja Ciebie zamorduję!!! Mało co nie umarłam ze śmiechu:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
r_2005 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 KORONA, a jakbyś jednak po tej skarpie... na czworakach... to JA CHCĘ ZDJĘCIE:lol: :lol: :lol: Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Koronka na czworaka:lol::lol::lol::lol: Monisiu może jeszcze fotek ;-)) ja nie dawno Jojkowi strone uaktualniłam ;-) Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='r_2005']Jezuuu, znaczy masz oko??? Aż taka mundra to nie jestem, ale cały czas sie uczę :) [quote name='PIKA']a po co jej byla neospazmina? A bo się bałam, że ona będzie sie bała :lol: [quote name='carragan']Potwierdzam dyskrecje Korony.Tez jej kiedys dawno temu powierzylam tajemnice swojego wieku (jednak coby nie bylo tak pieknie to o ile pamietam zmusila mnie do tego szantazem,ze przez ciekawosc uczyc sie do egzaminu nie moze ;)) i chyba mnie nie sypnela wowczas nikomu ;) BTW.A dla Hipka najserdeczniejsze gratulacje.Jakies zdjecia z wystawy tez sie moze znajda ? :cool1: Bo Ja dyskretna jestem dziewczyna i nikomu, ani słówka... Ani słóweńka... Nikomu nie powiedziałam, że Carragan ma ........... :lol: Nie, nie powiem... choćby mnie wędzili, głodzili, kołem rozciągali... Łaskotek tylko nie zniese ;) [quote name='asher']No właśnie, R ma rację, czemu ty jeszcze do naszego topiku nie zawitałaś? :mad: A po co ja mam iść tam, skoro Wy jesteście tu :lol: [quote name='asher']R, ja cię zaszantażuję, do końca marca mam się obronić, a jak niby mam pracę pisac, skoro ciągle tylko nad twoim wiekiem będe rozmyślać? :placz: Mądrze gada, bardzo mądrze... Te egzaminy to już powinnas mieć zaliczone, za mądre gadanie... Ale niestety tak nie ma, cała nadzieja w Naszej jednorocznej fdorumowiczce ;) [quote name='asher']Było nie było, przy skarpie mieszkasz :cool1: Jak sobie tak pobiegają w tę i nazad, to nic dziwnego, że klatencje maja pięknie wyrzeźbione ;) A guzik z pentelką, bo nie mieszkam na Dolnej... A Dogi skarpę mają w wielkim poważaniu. [quote name='asher']Myślisz, że też biega na czworakach po skarpie? :shock: Korona? :cool3: Zarzekać sie nie będę bo są w życiu chwile, których do końca sie nie pamięta... A że kupe lat przy tej skarpie mieszkałam, to mogło się zdarzyć ;) A ja cały czas myślałam, że to przedpiersie, ten front, to ja po babci mam ;) [quote name='r_2005']KORONA, a jakbyś jednak po tej skarpie... na czworakach... to JA CHCĘ ZDJĘCIE:lol: :lol: :lol: No to santazyk malutki... ;) ile masz latków napisz.... My tu jak w rodzinie. ;) Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 jo-jo napisał(a):Koronka na czworaka:lol::lol::lol::lol: Monisiu może jeszcze fotek ;-)) ja nie dawno Jojkowi strone uaktualniłam ;-) Widziałam, ekstra. Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 KORONA napisał(a): Bo Ja dyskretna jestem dziewczyna i nikomu, ani słówka... Ani słóweńka... Nikomu nie powiedziałam, że Carragan ma ........... :lol: Nie, nie powiem... choćby mnie wędzili, głodzili, kołem rozciągali... Łaskotek tylko nie zniese ;) to już wiem czym Cię męczyć :lol: a co do tej rodziny to zdecydowanie :lol:nie ma co sie latek wstydzić ;-) a foteczki dzięki tobie bo przecież Ty wybirałaś :lol: Quote
r_2005 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='KORONA']Aż taka mundra to nie jestem, ale cały czas sie uczę :) To jakoś dobrze Ci ta nauka idzie:cool1: A po co ja mam iść tam, skoro Wy jesteście tu :lol: A bo tam są różne cytata i takie tam... Zarzekać sie nie będę bo są w życiu chwile, których do końca sie nie pamięta... A że kupe lat przy tej skarpie mieszkałam, to mogło się zdarzyć ;) A ja cały czas myślałam, że to przedpiersie, ten front, to ja po babci mam ;) To ja już nie wiem, po skarpie czy po babci:roll: No to santazyk malutki... ;) ile masz latków napisz.... My tu jak w rodzinie. ;) Słowo daję, jak wstawisz zdjęcie, gdzie na czworakach popylasz po skarpie (pod górkę, bo to lepiej robi na klatę) to przyznam się:lol: Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 r_2005 napisał(a):Słowo daję, jak wstawisz zdjęcie, gdzie na czworakach popylasz po skarpie (pod górkę, bo to lepiej robi na klatę) to przyznam się:lol:KORONA, uratuj moją magisterkę, wstaw zdjęcie jak popylasz na czworakach po skarpie :modla: :evil_lol: Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 asher napisał(a):KORONA, uratuj moją magisterkę, wstaw zdjęcie jak popylasz na czworakach po skarpie :modla: :evil_lol: To ja sie poświęce dla tej Twojej magisterki, tylko ktoś mi musi fotkę strzelić :lol: Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dobra to ja jade i robie zdjęcia na czworakach :lol::lol::lol: Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 jo-jo napisał(a):dobra to ja jade i robie zdjęcia na czworakach :lol::lol::lol: Hola, hola... To ja mam być na czterech łapkach. No chyba, ze chcesz mnie wysiudać, bo klatkę, trzeba powiedzieć też masz niczego sobie ;) Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 jo-jo napisał(a):robie zdjęcia na czworakach :lol::lol::lol: a to jakiś inny efekt wizualny jest? :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):a to jakiś inny efekt wizualny jest? :evil_lol: wiesz potrzeba byś na tym poziomie co mój leżący kuń KORONA napisał(a):Hola, hola... To ja mam być na czterech łapkach. No chyba, ze chcesz mnie wysiudać, bo klatkę, trzeba powiedzieć też masz niczego sobie ;-) i kto tu mówi hola hola :lol: wezme Cie na łaskotki i już :lol: a złożyłyście wczoraj wstręciuchy życzenia tutejszej naszej koleżance?:mad: Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Klaudia jak Ty tez będziesz na czterech, to nam trzeba pomocy przy fotce. Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 jo-jo napisał(a): a złożyłyście wczoraj wstręciuchy życzenia tutejszej naszej koleżance?:mad: Stooo laaaat, stoooo laaaat!! Klaudia, tylko powiedz jeszcze komu? Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 KORONA napisał(a):Stooo laaaat, stoooo laaaat!! Klaudia, tylko powiedz jeszcze komu? a porywacza swoich koników kojarzysz ?:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 O cholera!! Moja Piczka, Pikulka kochanaaaaaaaa ;) Wszystkiego dobrego dla Ciebie, eee tam dobrego, najlepszego!! Żebyś zawsze była szczęśliwa, bogata, zapsiona do granic możliwości :) Spóźnione, ale szczere życzenia dla Ciebie Agniesiu. Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 jo-jo napisał(a):a porywacza swoich koników kojarzysz ?:mad: :mad: :mad: :mad: A teraz mów mi tu szybko, skąd wiedziałaś?? Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Monisiu masię te wtyki :lol: nie no na ofie zdolniacho masz Urodzin i Imieniny tam sprawdziłam :-P Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Koronko dziekuje bardzo :lol: Idę na tego offa, bo wszyscy tam byli a ja nie :roll: :lol: a urodziny na swojej galerii obchodzilam :evil_lol: Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 No to masz powtórkę na dogowej :) Jutro będziesz obchodzic na Jojkowej, po jutrze wrzucimy Cię na szpilę, a po po jutrze coś wymyślimy ;) Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Monisiu co ty kombinujesz ?:-P i co dzwoniłaś bo nie odebrałam bo miałam na milczy zapomniałam na ogólny włączyć... Quote
Recommended Posts