Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

Posted

Oj tak Flamenco daje te klatki ;-))

dla mnie strasznie podobna jest Ciuka i Hip jak dwie kropelki wody ;-))
U nas z frontem to nie wiem jak jest jedne szczeniole po tych samyuch rodzicach maja wielkie klaty a drugie mają mnniejsze więc różnie to bywa ;-)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KORONA']A Ja własnie Lesia po raz kolajny czytam :) A no to dlaczego się nie udzielasz na offie?:mad:

Rzeczywiście, klatki nam się udają... One idą chyba po Flamenco... Choć Halucynacja ma bardzo podobna klatke do Oriona... Swojego ojca. To samo ułożenie mięśni...
Po kim by nie szły, są wyjątkowe:cool1:
A my w sumie nic nie trenujemy, ot biegamy z innymi psami i tyle... To jakos po lini idzie, bo są psy które mogłyby godzinami biegać, a klatke mają pusta jak krater po bombie ;)

Otóż to, wydaje mi się, że to jest genetycznie uzależnione. Pewnie i owszem, można wyrobić klatkę, ale lepiej jak sama z siebie taka jest:lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
ja tam słabo widze zdjęcie Cypka ale tak to myśle (ja mówie moje zdanie!) że Cypek majakoś tył po Orionie i mordeczke ;-) ale moge się mylić ;-)

Ciukoska ma orionową klatkę, główka coś pomiędzy Orionem a Flamenco... A reszta... hmmmm... Gdzieś poszło dalej w rodowód.

Posted

KORONA napisał(a):
Ciukoska ma orionową klatkę, główka coś pomiędzy Orionem a Flamenco... A reszta... hmmmm... Gdzieś poszło dalej w rodowód.

dlaego ja mówiłam że Cypek tak dla mnie t mieszaneczka oriona i Flamenco i tak jak mowisz Moniu reszty rodowodu :lol:

Posted

KORONA napisał(a):
A Hipogryf? Po kim ma?

Posted

r_2005 napisał(a):
A no to dlaczego się nie udzielasz na offie?:mad:

No właśnie, dlaczego? Siem zastanawiam... Kiedyś duuuzo offowałam, oj bardzo duzo... A teraz mam wrażenie, średnie wieku spadła i mi tam jakoś mniej wygodnie.

r_2005 napisał(a):
Otóż to, wydaje mi się, że to jest genetycznie uzależnione. Pewnie i owszem, można wyrobić klatkę, ale lepiej jak sama z siebie taka jest:lol:

Na pewno jest to mniej stresowe i wygodne :)

Posted

r_2005 napisał(a):
A Hipogryf? Po kim ma?

A Hipogryf to wieczna zagadka :) On sie ciągle zmienia... Przy kazdym spotkaniu z Anią o tym mówimy... I kiedy już doszukamy sie w nim odpowiedniego przodka, przy następnym spotkaniu trzeba zweryfikować wszystko i szukac od nowa... ;)

Hip, na pewno jest najlepszy z miotu. Od początku było to widać i nawet złościłam się swojego czasu, że suczka nie jest najlepsza, że na psa akurat trafiło.

Posted

Teraz będę nucić cały dzień... Tak juz mam, jak sie przyczepie do jednej piosenki do znudzenia (zazwyczaj ogółu) ją wałkuje :)

Czy ktoś widział Dziub Dziuba, jak wyglada Dziub Dziub nana nanana nananananana

Dziób dziób to chyba kreskowane u, ale w nazwie pliku było zwykłe, wiec nie wiem.

Posted

[quote name='KORONA']No właśnie, dlaczego? Siem zastanawiam... Kiedyś duuuzo offowałam, oj bardzo duzo... A teraz mam wrażenie, średnie wieku spadła i mi tam jakoś mniej wygodnie. KORONA, ale ja mówię o topiku o Chmielewskiej:lol: Tam średnia wieku jest doskonała, sama ją zawyżam:lol:

Posted

[quote name='r_2005']KORONA, ale ja mówię o topiku o Chmielewskiej:lol: Tam średnia wieku jest doskonała, sama ją zawyżam:lol:

hahahah, patrz a ja myślałam ze r_2005 to Twoja data urodzenia ;) :lol: ;)

Mów mi tu szybciorem ile masz... nikomu nie powiem... :)

Posted

KORONA napisał(a):
Hip, na pewno jest najlepszy z miotu. Od początku było to widać i nawet złościłam się swojego czasu, że suczka nie jest najlepsza, że na psa akurat trafiło.
A o tym, że jest najlepszy to wiedziałaś już jak był malusi? Od początku?

Posted

[quote name='KORONA']hahahah, patrz a ja myślałam ze r_2005 to Twoja data urodzenia ;) :lol: ;) Dobre:lol: :lol: :lol:

Dużo więcej niż Ty:eviltong:

Posted

Sylwestrowa Flamenco... Odpłynęła po neospazminie :smile:

a po co jej byla neospazmina?

[quote name='KORONA']Różnica wieku na tych zdjeciach między Halucynacją a jej ojcem to jakieś 1,5 roczku...

Orion - F di Tor Lupara

Halucynacja Korona Borealis

ja jestem w tatusiu zakochana - cudny jest :loveu:

A dla Hipka GRATULACJE :Cool!::bigcool::drink1::drink1:

Posted

KORONA napisał(a):

Potwierdzam dyskrecje Korony.Tez jej kiedys dawno temu powierzylam tajemnice swojego wieku (jednak coby nie bylo tak pieknie to o ile pamietam zmusila mnie do tego szantazem,ze przez ciekawosc uczyc sie do egzaminu nie moze ;)) i chyba mnie nie sypnela wowczas nikomu ;)
BTW.A dla Hipka najserdeczniejsze gratulacje.Jakies zdjecia z wystawy tez sie moze znajda ? :cool1:

Posted

[quote name='carragan'] zmusila mnie do tego szantazem,ze przez ciekawosc uczyc sie do egzaminu nie moze
:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
KORONA, mam nadzieję, że egzaminy za Tobą, bo ja się nie przyznam:rolleyes:

Posted

[quote name='KORONA']A Ja własnie Lesia po raz kolajny czytam :)
No właśnie, R ma rację, czemu ty jeszcze do naszego topiku nie zawitałaś? :mad:
R, ja cię zaszantażuję, do końca marca mam się obronić, a jak niby mam pracę pisac, skoro ciągle tylko nad twoim wiekiem będe rozmyślać? :placz:

[quote name='KORONA']napisała do mnie Włoszka, właścicielka Oriona. Z prośbą, zebym zdradziła jej co i jak trenujemy że Hipogryf i Halucynacja mają taką ładną rzeźbę.

A my w sumie nic nie trenujemy, ot biegamy z innymi psami i tyle... Było nie było, przy skarpie mieszkasz :cool1: Jak sobie tak pobiegają w tę i nazad, to nic dziwnego, że klatencje maja pięknie wyrzeźbione ;)

Posted

[quote name='asher']R, ja cię zaszantażuję, do końca marca mam się obronić, a jak niby mam pracę pisac, skoro ciągle tylko nad twoim wiekiem będe rozmyślać? :placz: I co z KORONY zgapia?

Było nie było, przy skarpie mieszkasz :cool1: Jak sobie tak pobiegają w tę i nazad, to nic dziwnego, że klatencje maja pięknie wyrzeźbione ;)
Ale KORONA przecież też tam chodzi... KORONA, pokaż swoją klatencję:evil_lol: