Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no wiesz najpierw musisz namówić szarlotko twórce namówić...ale szrlotko twórca wyjeżdża w czwartek więc tym razem szarlotki na wynos nie będzie ale nie długo któż to wie :lol:

Posted

KORONA napisał(a):
Hahah, się wydało... Lazy, a kiedy Ty do Wawki zawitasz?

Mam nadzieje, ze przy najblizeszj okazji, czyli wystawa albo jakies insze zaproszenie:)
Ale Korona ja Ciebie zapraszam do nas do Szczecina, moze w czerwcu na międzynarodówke?

Posted

Lazy zaproszenie już masz :) Nie tylko ode mnie przecież...
Wiesz tak licze i liczę i wciąż mi wychodzi że ze Szczecina do Wawy jest bliżej niż z Wawy do Szczecina ;)

Posted

to nie będę musiała się tłuc w tramwaju :lol:
nie no trzeba pomyśleć ale ja chciał tak koło 14 przyjachac zeby jeszcze w miare jasno było i jakieś foteczi na dworku porobić ;-)) a nie wiem czy Marcie będzie mogła ;-)

Posted

wiesz Ty mówisz do mnie Klauduś i że mnie kochasz :lol::lol::lol::lol: więc Monisiu chyba moge...no chyba że wolisz Koronko :lol: (P.S widziałas nowe foteczki na stronie ? :-P)

Posted

[quote name='jo-jo']wiesz Ty mówisz do mnie Klauduś i że mnie kochasz :lol::lol::lol::lol: więc Monisiu chyba moge...no chyba że wolisz Koronko :lol: (P.S widziałas nowe foteczki na stronie ? :-P)

Skoro to wszystko z miłości to ok :)

Pewnie, że widziałam !!

Aguś fotki będą i to mam nadzieję w ilosci sporej!
Dopiero będziecie mieli mnie dość !

Posted

[quote name='KORONA']

Aguś fotki będą i to mam nadzieję w ilosci sporej!
Dopiero będziecie mieli mnie dość !

O to się kochana nie bój. Ja te gremlinki moge godzinami oglądać:loveu:

Posted

hehe znając Ciebie to na nasze przyjście lodóweczka pusta bęzie więc trzeba cuś zakupić..albo się na obiad wybrać cooczywiście da sie zrobić

no juz sobie ide jak mnie tu niechcesz :lol:

Posted

Zlodówką masz całkowitą rację... U mnie w domu zazwyczaj jest 50 kg psiej karmy, ale lodówka pusta... No co ja poradzę że nie lubie gotować.

Ps. Dzięki za szyfr.

Posted

CZY KTOŚ TU COŚ MÓWIŁ O SZARLOTCE??????? :razz: :razz: :razz: :lol:
Witaa Was pogromca wszystkich ciast :razz: :evil_lol:

Jaki konik zaspany... :lol:

Cuudowna fotka!! :loveu: :loveu:

Posted

mrówcia szarlotka to przez mojego tate jest zawsze (prawie zawsze8)) na psie imprezy robiona :lol:

a na moich urodzinach były dwie bo TZ Hexi zamówił sobie jedną blache dla siebie :lol: oczywiście wszyscy pozarliśmy ją :lol:

a fotki obiecuje Koronkowe jak tylko się do niej dostane i o ile mnie wpuści to będą w piąteczek/sobótke

P.S Wystawa Internetowa Odwołana 8)