KORONA Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='mmbbaj']Wiecie, w moim bloku od jakichś 3 miesięcy mieszka, podobno na "tymczasowo" malamut. Jest strasznie agresywny:angryy: Z moim Bajanem wychodzę owładnięta obsesją bo już zdarzyło się, że wychodząc z windy rzucił się na niego, ale zatrzymał go opiekun. Nie warczy tylko z miejsca rzuca się z rykiem i to podobno na wszystkie psy i małe i duże. I dzisiaj spotkałam sąsiadkę z jej dogiem, a on pogryziony:placz: W sześciu miejscach na głowie:placz: Oczywiście przez malamuta :mad: :angryy: Dog do niego podszedł na spacerze, a ten rzucił się wściekle, właścicielka nie wiedziała co zrobić więc nie robiła nic! Właścicielka doga mówi, że bała się, że mu tamten oko wygryzie! A ten biedny olbrzymi dog nie zrobił mu nic! Bo on psów nie gryzie! Aż nie mogłam uwierzyć, że nie zadziałał w samoobronie...Dobrze, że już się lepiej czuje... Ech! Przepraszam, że taki nie sylwestrowy temat:oops: Korona, oby Twoim i wszystkim naszym psiakom nigdy nie zdarzały się takie, ani żadne inne złe i przykre sytuacje! Mmbbaj kochana, dziękuję Ci bardzo... I również życzę, aby nikomu z Nas taka sytuacja się nie przytrafiła. Quote
KORONA Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Życzę Wam wszystkim w pierwszym dniu Nowego Roku zadowolenia i satysfakcji z tego co robicie. Aby cieszyły Was drobne rzeczy, których tak często się nie zauważa... Życzę Wam również aby omijały Was zmartwienia, a każdu dzień przynosił coś pozytywnego. Dziękuję za karteczki i życzenia... Są ŚLICZNE. Quote
KORONA Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Wczoraj na zimowy spacer zabrałam aparat i cosik udało się zrobić. Didu Ciuka w swoim żywiole. Można ją znaleźć wszędzie tam gdzie jest mokro i zimno :) Didu... Oj, Didu nie przepada za taką pogodą. Choć lepszy śnieg od deszczu, więc nawet Didu się rusza w taka pogodę :) Quote
LAZY Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Witam Moniczko w Nowym Roku! Wiele pociechy z najwspanailaszej dożej rodzinki!:multi: Quote
jo-jo Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Moje żółte dziewczynki...Moniu ja się domagam więcej :jupi: a teraz ide dakej uzupełniać naszą galerie :lol: Quote
Hebulka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 KORONA przecudne masz psy !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mrowka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 zdjecia :multi: :multi: :multi: sliczne koniki zimowe Moja kochana Diduleczka najdrozsza :loveu: :loveu: One sa cudowne!! :iloveyou: i uzalezniaja jak narkotyk :lol: Quote
Agga Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='mrowka']zdjecia :multi: :multi: :multi: sliczne koniki zimowe Moja kochana Diduleczka najdrozsza :loveu: :loveu: One sa cudowne!! :iloveyou: i uzalezniaja jak narkotyk :lol: Tu się z Tobą zgodze kochana;) Quote
PIKA Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Aaaa ajkie bryki na sniegu :multi: A czemu ja wczęsniej nie zauwazylam tych zdjęć ? :niewiem: :roll: Quote
bea100 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Babcia ogórkowa WITA noworocznie i całuśnie śliczne dożki ( oraz wszystkich ich przyjaciół) oraz poprosi o więcej fotek :p , mogą nawet być takie ,,z lamusa" ;) Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 A zdjęć jak nie było tak nie ma :shake: ;) Opowiadajcie jak film! Warto się wybrać czy raczej nie? Quote
KORONA Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Warto sie wybrać choćby dla samego wrażenia wizualnego... Niesamowite!! Witam Cię Ogórkowa Babciu :) A zdjęcia będą... Pewnie, że będą !! Tylko mam kłopoty z pisaniem ostatnio... Postaram sie w najbliższym czasie powstawiać fotki z lamusa :) Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 KORONA napisał(a):Fajerancki jest Twój awatarek !! dziekuje TAJDZI mi zrobila zdolna z niej Dogomaniaczka :D :multi: a zdjecie autorstwa WIND tez calkiem ;) zdolnaz niej Dogomaniaczka :D :multi: Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 No to może i się wybiore :cool3: "Koronka" napisał(a): zdjęcia będą... Pewnie, że będą !! Tylko mam kłopoty z pisaniem ostatnio... Postaram sie w najbliższym czasie powstawiać fotki z lamusa Okejos.. czekamy:cool3: Quote
KORONA Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Same zdolniachy na tej Dogomani, chyba musze się rozejrzeć za jakimiś talentami u mnie... Ukrytymi. Quote
jo-jo Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 oj Koronko przeciez ty masz talenty ;-) a ja za nią że nie może pisać dobrze i szybko poświadczam ;-)) Ciukaweczka mnie dzisiaj powaliła dosłownie na kolana :lol: a Didulek tym całuskiem :cool1: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 KORONA napisał(a):Same zdolniachy na tej Dogomani, chyba musze się rozejrzeć za jakimiś talentami u mnie... Ukrytymi. hehehe ja juz znalazlam talent u siebie potrafie siedziec godzinami na dgm niekazdy to potrafi :cool1: czekam z zapartym tchem na kuniki :cool3: Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Jo-jo :mad: :mad: :mad: :mad: :evilbat: :evilbat: Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 To słuchaj dalej :evil_lol: No wiesz co! Jeszcze masz czelność odzywać się w ten sposób... :shake: :lol: :lol: :lol: A gdzie Jojeczek? :mad: Galeria? JA CHCEM DOGA!!:placz: Quote
Recommended Posts