KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 asher napisał(a):Hahaha, Korona coś ci się pomyliło, to nie byłam ja :lol: Niestety :-( Więc ciociu musisz to nadrobić przy kolejnym miocie :) A kiełbaski były od cioci Jovki :) (Skleroza) Quote
jo-jo Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Korona przy następnym miocie to będzie miała wieeelkie grono ciotek i matek chrzestnych :lol: (byle by tylko szczeniaków wystarczyło ;-)) A co do porywania to taaa Pika jest nie zastąpiona :lol: potrzebujesz porywacza zgłoś się do niej ;-))) A teraz Monika nie śpij tylko wstawiaj fotki dziewczynek ;-))) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='KORONA'] jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak słodkooooooooo :biggrina: Quote
Lagunka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='KORONA']:) rozdeptała mnie :) :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: P I Ę K N E ! ! ! :lol: Biedny Jo Jo :lol: Quote
jo-jo Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 no biedny biedny ona mu zębiska pokazuje jak ona ją całuje , a on na te zębiska tylko tak patrzy i myśli " Dlaczego mi pokazujesz ząbki??" :lol: Quote
asher Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 No tak, gówniarstwo sie na kanapie rozpanoszyło i biedna Didu musi się gnieść na mikroskopijnym materacyku. Nie ma sprawiedliwości na świecie :shake: KORONA, bardzo chętnie nadrobię. A kiedy? :megagrin: Quote
jo-jo Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 asher myslisz że wywalili ja w wiekszości Didula sama pcha się do starego pierwszego posłanka Joja w którym tak się zwija że jest dla niej idealne :D:D Quote
asher Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Pewnie myśli, ,że jest taaaka malutka :puppydog: :lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 no nie moge jaki konkurs na slodsza minke zebraczke ;) :laola: ich taaaaaakie biednie piesiuleczki odrazu lodoweczke bym oddala hihihihihi Quote
PIKA Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 :multi:Biedny Jojek :lol: [quote name='jo-jo'] A co do porywania to taaa Pika jest nie zastąpiona :lol: potrzebujesz porywacza zgłoś się do niej ;-))) :hmmmm: chcesz porwac jakiegos psa? :hmmmm: Quote
mrowka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Sliczne zdjecie!! Podob mi sie bardzo :great: [quote name='KORONA'] Ja i Ciuka JoJo i Ciuka (hihih) Moja Diduleczka :iloveyou: Boziuu jaka Ty jestes piekna!! Ja chcem Cie wysciskac :placz: A to zdjecie Twoje i Halucypka cud miod!! :loveyou: hahahahha Ciuka i Jojek hahahah dupolinki maja sliczne hihiihih hahahahaha jaka ksiezniczka!! mhhhhh O :iloveyou: Moja Ty i nie dam Cie nikomui!!!! Za zadne skarby nieoddam taka slicznote Didulcie kochana! :iloveyou: Jejku dawajcie mi juz ten marzec!!!!!! Ale to juz, bo ja juz nie wytrzymuje tutaj na fotelu :oops: Ja chcem juz te fafeleczki ssliczne, piekne, boskie :iloveyou: Jaaaaaa zwarjuje!!!!!!!!! :shock: jaka ona wielgachna!! fiuuu fiuuuuuu A PRZY KOLEJNYM MIOCIE MOGE I JA POMOC :grins: Quote
mrowka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 zapomnialam :oops: mrowka004@wp.pl CZEKAM NA ZDJECIAA!! :iloveyou: :multi: Quote
anetta Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Aleeeeee suuuper, galeria z konikami jest!!! :B-fly: http://img507.imageshack.us/img507/7314/rozdeptalamnie5ei.jpg jaka on ma mine buahahahahhaa, swietne :cunao: Quote
KORONA Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 jo-jo napisał(a):no biedny biedny ona mu zębiska pokazuje jak on ją całuje , a on na te zębiska tylko tak patrzy i myśli " Dlaczego mi pokazujesz ząbki??" :lol: Nie, on wtedy myśli, że Ciuka ma piękny uśmiech :) Quote
KORONA Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='asher']No tak, gówniarstwo sie na kanapie rozpanoszyło i biedna Didu musi się gnieść na mikroskopijnym materacyku. Nie ma sprawiedliwości na świecie :shake: KORONA, bardzo chętnie nadrobię. A kiedy? :megagrin: Didu wcale nie jest taką pierdułką na jaką wygląda. A zaległości nadrobisz, moze już za kilka miesięcy :) Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 ptasia (dorza :-o ) grypa koooooooooooooooosa Quote
KORONA Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='mrowka'] Sliczne zdjecie!! Podob mi sie bardzo :great: Dziękujemy :) [quote name='mrowka']Moja Diduleczka :iloveyou: Boziuu jaka Ty jestes piekna!! Ja chcem Cie wysciskac :placz: Już Cię sto razy zapraszałam na wyściskanie koników, a Ty nic!! [quote name='mrowka'] Jejku dawajcie mi juz ten marzec!!!!!! Ale to juz, bo ja juz nie wytrzymuje tutaj na fotelu :oops: Ja chcem juz te fafeleczki ssliczne, piekne, boskie :iloveyou: Jaaaaaa zwarjuje!!!!!!!!! I zwariowała ;) (hihihhihh) [quote name='mrowka'] :shock: jaka ona wielgachna!! fiuuu fiuuuuuu Ciuka już jest cięzka od Didu, a przecież dziecko dopiero się "robi". [quote name='mrowka']A PRZY KOLEJNYM MIOCIE MOGE I JA POMOC :grins: Trzymam za słowo!!! :) Quote
KORONA Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='dbsst'] ptasia (dorza :-o ) grypa koooooooooooooooosa Ona co chwilę strzela jakieś przedziwne miny :) Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 KORONA napisał(a):Ona co chwilę strzela jakieś przedziwne miny :) niesamowita MORDOKLEJKA :D iiii :buzi: w ten nochalopagusek :D Quote
KORONA Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 dbsst napisał(a):niesamowita MORDOKLEJKA :D iiii :buzi: w ten nochalopagusek :D Wycałowana !! Quote
Recommended Posts