mrowka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 jo-jo napisał(a):to przyjeżdzaj ;-))) ja podrzuce ( właściwie moja mama) Koronie wczorajsze zdjęcia dziewczynek i chłopaków ona wybierze i wstawimy albo tu albo u nas ;-)) ale mialyscie super spotkanko! Same koniki-bylabym w niebie :jumpie: jeszcze bokser i chincolek i...... ale sie rozmarzylam :oops: Czekam z niecierpliwoscia na fotoreportaz ze spotkanka :jumpie: Quote
jo-jo Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 raczej mini wigili ;-)) bo bez jedzenia sie nie obyło :D aleobiecuje jak tylk odostane w swoje łapska to wstawie bądź Korona to zrobi ;-)) Quote
mrowka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 no to jeszcze lepiej! :bigok: 3mam za slowo i czekam z niecierpliwoscia-juz skaze z radosci :multi: :jumpie: PS.Zapomnailam napisac, ze jestem pod wrazeniem Jojeczka chlopak glowe nad miska i nici nei zjadl? Z moim diablem by to raczej nie przeszlo... :???: ;) Quote
jo-jo Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 nie no Jojo nie smie ruszyć szczególnie jak widzi że ty patrzysz alegdybyś spóściła go z oczu to nie pożałował by sobie ;-))) Quote
PIKA Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 To Wy sie pozagryzajcie to Didulka bedzie moja 8) Koronka cudownie, ze dfziewczynom galerie załozylas :bigok: Quote
jo-jo Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 PIKA zapomnij :evil::evil::evil::evil::evil::evil:Dziewczynki są moje i juz ;-)) Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 zdjecia :D gdzie dwoch sie bije tam DBSST kozysta hahahaha Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 jo-jo napisał(a):jasne jasne wszyscy by chcieli ;-))) a tylko j abede miala ;) :jumpie: :sg168: :jumpie: :lol: Quote
PIKA Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 jo-jo napisał(a):PIKA zapomnij :evil::evil::evil::evil::evil::evil:Dziewczynki są moje i juz ;-)) :nono: :nono: :jumpie: Quote
jo-jo Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 zakład ? :D na klubówce się możemy zobaczyć i Ci udowdnie :D:D:D to co we wrześniu :lol: Quote
KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 mrowka napisał(a): Korona mam prosbe moglabys mi przeslac to drugie zdjecie, ale duze?? Bo bym chciala na tapetke :great: Cuuudwone!!!! A przez te 2 pregowane Pannice uwielbiam pregusy, wczesniej zawsze marzylam o blekitnym, ale teraz tylko pregowany no ewentualnie zolty ;) Wysciskaj moje koniki :iloveyou: buziaki w nochal Pozdrawiam Mrówciu, pewnie że Ci prześlę. Podaj mi tylko maila, bo gdzieś mi wsiąkł :) Paseczki GÓRĄ !! :) Quote
KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 daga10011 napisał(a):Korona-ja juz Ci kiedys pisalam jak bardzo Halucypek mi sie podoba-wszystkie 3 sa cudne,ale Halucynacja ma cos takiego w sobie dla mnie,ze az mnie sciska jak na nia patrze.Super,ze w koncu otworzylas galerie Dzięki Daga... Ogromne dzięki, bo to miód na moje serducho :) Quote
KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 I WSZYSTKIM dziękuję... Bo się zastanawiałam czy ta galeria w ogóle kogoś zainteresuje. A tu taaaaka niespodzianka... Aż się chce zdjęcia wstawiać :) Na klubie Pika na pewno będzie, bo to już się robi tradycją, że jeździmy tam razem, hihihi. Idę szukac zdjęć :) @Lagunka Ja też uwielbiam "trzy pokolenia". Te zdjęcia to wiele wspaniałych wspomnień... Quote
KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Flamenco (Didu) Flamenco, Halucynacja i Ja Jabłko zdobyłam Quote
KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 To zdjęcie nazwałam "Didu Moja miłość" Quote
KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Ja i Ciuka JoJo i Ciuka (hihih) Quote
KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Flamenco Córa z mamą :) Pierwsze symptomy ptasiej grypy Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Przerozkosznie wyglądają młode dożki z rusztowaniem na uszkach ;-) Quote
PIKA Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 KORONA napisał(a): Na klubie Pika na pewno będzie, bo to już się robi tradycją, że jeździmy tam razem, hihihi. Taaa jeździ i porywa psy :oops: :lol: Quote
KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 A teraz dowody, że Halucynacja wcale nie jest taka słodka i daje Jojkowi ostro popalić :) Quote
KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 PIKA napisał(a):Taaa jeździ i porywa psy :oops: :lol: Nadopiekuńczym właścicielom ;) Quote
KORONA Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 :) Czasem trzeba dziecko przywrócić do porządku i wtedy zjawia się mamusia rozdeptała mnie :) Didu Halucynacja Quote
Recommended Posts