PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='jo-jo']Ups jeszcze poczty nie otwierałam.... Narazie Koronka poprosiła mnie żebym wrzuciła tego malucha na łapce :loveu: ale sa trzy maluchy na lapce, weź tego z tymi lapeckami z tylu :loveu: i odbieraj poczte bo po to wysłałam oryginaly, zebyś z nich mogla na stronę wstawiać a nie te kopiowane, pomniejszone z dogo :diabloti: [quote name='LAZY'] PIKA, którego se wypatrzyłas?:razz: systkie :loveu: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='PIKA']ale sa trzy maluchy na lapce, weź tego z tymi lapeckami z tylu :loveu: i odbieraj poczte bo po to wysłałam oryginaly, zebyś z nich mogla na stronę wstawiać a nie te kopiowane, pomniejszone z dogo :diabloti: systkie :loveu: :evil_lol: Może bć ten, ale jak dla mnie wszystkie :loveu: (poczte już odebiram i zaraz Cim odpowiadam :eviltong: ) Quote
nelson Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='PIKA']a ja mogę odpowiedziec? :oops: To jest Chomiczkowa :loveu: ma zóltą wstążeczkę Maleńka, jaka cudna. Pika dzięki:multi: Quote
Maga100 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 cóż mogę napisać innego niż moi poprzednicy :loveu: :mdleje: Quote
izka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 foty super, przepiękne:loveu: :loveu: maleństwa:loveu: :loveu: Quote
lizka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Weszłam przypadkiem i normalnie sie zakochałam :loveu: :loveu: :loveu: Teraz to bede Was regularnie nawiedzac a poki co ide przeglądac galerie od poczatku :multi: Boskie psiaki! Quote
Katerinas Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='PIKA'] Piękne zdjęcia :loveu: Oddają wszystko... całą miłość Ciuki, piękno psich maleństw, ich bezradność i bezgraniczne zaufanie do mamy :loveu: Quote
LAZY Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Katerinas napisał(a):Piękne zdjęcia :loveu: Oddają wszystko... całą miłość Ciuki, piękno psich maleństw, ich bezradność i bezgraniczne zaufanie do mamy :loveu: Bierzesz?:razz: Quote
Katerinas Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 LAZY napisał(a):Bierzesz?:razz: ło matyldo :-o :lol: ... się teraz na mnie uwezmą :lol: Chyba by mnie do wariatkowa oddali jakbym miała jeszcze doga :lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Katerinas'] Chyba by mnie do wariatkowa oddali jakbym miała jeszcze doga :lol: alez to nie ma problemu. Od razu mozęsz iśc Weźmiesz od Koronki doga przejdziesz na druga stronę ulicy i masz wariatkowo :evil_lol: (Monika mieszka na Dolnej) Quote
LAZY Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Katerinas napisał(a):ło matyldo :-o :lol: ... się teraz na mnie uwezmą :lol: Chyba by mnie do wariatkowa oddali jakbym miała jeszcze doga :lol: Mozesz jeszcze ewentualnie na niufka sie zdecydowac:P Quote
anushka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ta fotka z szczeniorkiem i łapką jest boooska :-( :loveu: :loveu: :loveu: Pika a ty bierzesz Doga od Koronki ?? :cool3: :cool3: takie słooodkie maleństwa ehhh ależ sie rozczuliłam :-( :p Quote
haska_12 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Rozkoszne maleństwa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A ja powiem że są jeszcze słodsze niż były :loveu: Dzisiaj miałam okazje je znowu zobaczyc i zakochałam się chyba w zółciakach :loveu: Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 jo-jo napisał(a):A ja powiem że są jeszcze słodsze niż były :loveu: Dzisiaj miałam okazje je znowu zobaczyc i zakochałam się chyba w zółciakach :loveu: Ty sie pzrestań rozmarzać, tylko foty dawaj bo zes sporo ich narobiła :evil_lol: Quote
nelson Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Właśnie, my tu czekamy na fotki:placz::placz::-o Quote
jo-jo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No winc to tak na zachęte Suczka nazywana Ciuką Dwa :loveu: Quote
PIKA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tylko jedno zdjęcie zrobilas ? :hmmmm: Ja słyszalam, ze więcej :diabloti: Quote
jo-jo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='PIKA']Tylko jedno zdjęcie zrobilas ? :hmmmm: Ja słyszalam, ze więcej :diabloti: Przecie mówie że na zachęte :eviltong: I za kare kolejne na zachęte :diabloti: Quote
PIKA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 rany jak Ty mnie będziesz zachęcać w takim tempie to mnie tu 11,00 rano zastanie :diabloti: Quote
jo-jo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='PIKA']rany jak Ty mnie będziesz zachęcać w takim tempie to mnie tu 11,00 rano zastanie :diabloti: Teraz lepiej? :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Może byc :evil_lol: ale slodko :loveu: ale kołderki nie widzę :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No to od azu rzut drugi ze słowem DOBRANOC :diabloti: I dzwoń rano oczywista :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Cudaki, pięknusie...Dawac coś w niedziele z rana! Quote
Recommended Posts