PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Cześć Monia od konia :multi: :evil_lol: Rozumiem, ze się za tydzień widzimy? :razz: [quote name='KORONA']C . Dziwne to trochę... Jakby nie mogli załatwić wszystkiego na raz. Za malo sparw mają :evil_lol: I rozumiem, ze wezwanie do Sadu Grodzkiego? :razz: aaa ucholce stoja :multi: to juz tak na stałe :cool3::cool3: Quote
KORONA Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Monia od konia :multi: :evil_lol: Rozumiem, ze się za tydzień widzimy? :razz: Cześć Pika :multi: Prawdopodobnie, choć na razie jeszcze nie mam pewności czy dotrzemy. [quote name='PIKA']Za malo sparw mają :evil_lol: I rozumiem, ze wezwanie do Sadu Grodzkiego? :razz: Ja pomyslałam, ze za mało spraw i za dużo pieniędzy, ale potem znajomy wyprowadził mnie z błędu i powiedział, ze przeciez to i tak ja za to płacić będę :evil_lol: A wezwanie do Grodzkiego, na 20 września. [quote name='PIKA']aaa ucholce stoja :multi: to juz tak na stałe :cool3::cool3: Niestety, tylko do zdjęcia. Aaa, zapomniałabym... Na stronie zrobiłam mikroaktualizacje - zapraszam - http://koronaborealis.ibi.pl Quote
moon_light Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 No wreszcie są zdjęcia MOICH:evil_lol: dziewczynek:loveu: Opowieść o Sabie wspaniała... Quote
nelson Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='KORONA']Cześć Dziewczyny ! Pamiętacie nasz jeszcze ? :multi: Z nowszych nowości, to dostałam wezwanie do Sądu, ale co dziwne mam tam sie stawić jako ŚWIADEK, w sprawie Macieja M.. Pewnie kilka dni później Maciej M. będzie musiał stawić sie jako świadek w mojej sprawie, a ja dostanę zaproszenie juz jako oskarzona... Dziwne to trochę... Jakby nie mogli załatwić wszystkiego na raz. A teraz kilka foteczek prosto z mojego okna :multi: Patrzcie jakie cudne niebo miałam ostatnio... No i żeby nie było, że zapomniałam o dogach :) Monia , to z Twojego okna są takie widoki? Coś pięknego:crazyeye::crazyeye: A Ciuka wygląda jak księżniczka z tymi uszkami:multi::loveu: A o co chodzi z tym sądem, za co to?:shake: Quote
KORONA Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Cudne widoczki, prawda ? :) A wątek sensacyjny, jest tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19683&page=89 Quote
nelson Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Matko, czytam i rozpacz mnie ogarnia:roll: Głupota ludzka nie ma granic:mad::shake: Trzymam za Ciebie kciuki. Ten co Was spisał jest jak posterunkowy z Rodzinie Zastępczej. Quote
KORONA Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 nelson napisał(a):Matko, czytam i rozpacz mnie ogarnia:roll: Głupota ludzka nie ma granic:mad::shake: Trzymam za Ciebie kciuki. Ten co Was spisał jest jak posterunkowy z Rodzinie Zastępczej. Pasuje do niego to określenie, a najgorsze że pewnie będę musiała na niego patrzeć jeszcze na sprawie... Ale cóż. Trza być twardym... Najgorsze jest to, ze ten .......... nakłamał, najnormalniej w świecie nakłamał. Quote
nelson Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ja się bym nienadawala na taką rozprawę:angryy:Chyba by mi nerwy puścily i nie zachowałabym się jak dama:angryy::angryy::mad::mad: Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Cześc Monika :multi: zyjcie ? :razz: jakby co ja zdjęcia wstawilam juz u siebie ;) Quote
r_2005 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 KORONA, wygrzebałam Cię z nastej strony. Co słychać u ślicznych dziewczynek? Quote
Ajronowa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 No własnie, Monia, może jakieś zdjątko? Quote
jo-jo Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Może ja wstawie Dziewcynki, chodź a początku października ale są ;-) Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 śliczne dogi, dogi ;P Pozazdrościć "wielkopiesów" :) Quote
Kati Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Przepiękne psy, uwielbiam oglądac dogi, więc proszę o więcej zdjęć. :) Quote
MAKAron Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Przepraszam za off ale w przyszloscie bede miala Doga, i powiedzcie mi, jak to idzie z tymi uszami...? Chcialabym miec ze stojącymi, czy to Dogom tak sie robi czy jakies cus trzeba zrobic? Quote
mrowa23 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 MAKAron napisał(a):Przepraszam za off ale w przyszloscie bede miala Doga, i powiedzcie mi, jak to idzie z tymi uszami...? Chcialabym miec ze stojącymi, czy to Dogom tak sie robi czy jakies cus trzeba zrobic? robi sie cus u weterynarza czyli popularnie zwane "ciach ciach" zwane tez kopiowaniem uszu, po obcieciu trzeba je podklejac zeby stanely i tu sie moja wiedzakonczy bo mam psiaka z nalesnikami... niestety jak w kazdej takiej dyskusji trzeba wspomniec o drobnym fakcie ze w polsce jet to nielegalne i karalne (oczywiscie nie naskakuje na kogokolwiek ze zbrodniarz bo mi tez sie podobaja stojace uszka:roll: ) Quote
KORONA Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Cześć Wszystkim po dłuższej przerwie... Ostatnio nie mam niestety stałego dostępu do internetu, ale zamierzam nadrobić wszelkie zaległości :) W najblizszej dekadzie ;) Chciałam Wam się czymś pochwalić !!! Dziś ruszyła całkiem nowa strona hodowli Korona Borealis. Mam wielką nadzieje, że Wam się ta nowa odsłona spodoba... http://koronaborealis.ibi.pl Pozdrawiam, Monika. Ps. To robota Klaudii od Jojka :) Quote
Bardotka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='KORONA']Cześć Wszystkim po dłuższej przerwie... Ostatnio nie mam niestety stałego dostępu do internetu, ale zamierzam nadrobić wszelkie zaległości :) W najblizszej dekadzie ;) Chciałam Wam się czymś pochwalić !!! Dziś ruszyła całkiem nowa strona hodowli Korona Borealis. Mam wielką nadzieje, że Wam się ta nowa odsłona spodoba... http://koronaborealis.ibi.pl Pozdrawiam, Monika. Ps. To robota Klaudii od Jojka :) Hi hi hi, Monia to było dosyć łatwe do odgadnięcia:evil_lol: Ale stronka bardzo fajowa:cool3: Jo jo, chyba za mało roboty masz, może i nam coś zrobisz? Quote
simbik Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Stronka super :multi: , gratulacje :lol: , dużo do oglądania i do poczytania. Klaudia chyba rzeczywiście ma nadmiar wolnego czasu :evil_lol: . Quote
jo-jo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Bardotka napisał(a):Hi hi hi, Monia to było dosyć łatwe do odgadnięcia:evil_lol: Ale stronka bardzo fajowa:cool3: Bardzo się cieszę że się podoba :oops: Bardotka napisał(a):Jo jo, chyba za mało roboty masz, może i nam coś zrobisz? Powtórze to już poraz kolejny (chyba porzuce html'a i grafiki) jak mam komuś coś zrobić to potrzebuje dokłądnie wytyczne, obeceni mam zamówienia na trzy stronki, grafike na jedną i reklamkę do almanachu ale jest tak że robie pare rzeczy naraz :diabloti: Więc Dorotko jakby co daj znać na meila ;-) simbik napisał(a):Stronka super :multi: , gratulacje :lol: Siem cieszymy :oops: simbik napisał(a):Klaudia chyba rzeczywiście ma nadmiar wolnego czasu :evil_lol: . Wiesz nie wiem jakim cudem w ciągu miesiąca zrobiłam dwie nowe stornki i przerobiłamsowją, pomimo pierwszej klasy liceum, gdzie wycisk nam naprawdę dają :mdleje: Quote
Hexi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ja nie umiem takich ladnych rzeczy robic ale dzieki uprzejmosci Klaudii:loveu: tez mam karteczke :smile: Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę, jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami chce przyciągnąć do Was to co najlepsze, to na pewno wszechświat zawróci, aby spełnić Wasze pragnienia. Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat M&M, fasolka i Achilles GLG Quote
PIKA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Uwaga odgrzewam ten topik :multi: Prosze pod koniec tego tygodnia zacząć trzymac kciuki, bo na poniedzialek planowany jest porod Ciukowych Fasolek, ale to moze zacząć sie już wczesniej :cool3: Korona jest przygotowana juz od czwartku. :razz: A ja nadal nie wiem, czy brac, czy nie brac :placz: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Korona I nic nie piszesz? Że takie cuda się dzieją :multi: :multi: Żadamy zdjęć :multi: Quote
Recommended Posts