Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

Posted

Cześć Monia od konia :multi: :evil_lol:

Rozumiem, ze się za tydzień widzimy? :razz:

[quote name='KORONA']C . Dziwne to trochę... Jakby nie mogli załatwić wszystkiego na raz.

Za malo sparw mają :evil_lol: I rozumiem, ze wezwanie do Sadu Grodzkiego? :razz:

aaa ucholce stoja :multi: to juz tak na stałe :cool3::cool3:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Monia od konia :multi: :evil_lol:

Rozumiem, ze się za tydzień widzimy? :razz:

Cześć Pika :multi:
Prawdopodobnie, choć na razie jeszcze nie mam pewności czy dotrzemy.

[quote name='PIKA']Za malo sparw mają :evil_lol: I rozumiem, ze wezwanie do Sadu Grodzkiego? :razz:

Ja pomyslałam, ze za mało spraw i za dużo pieniędzy, ale potem znajomy wyprowadził mnie z błędu i powiedział, ze przeciez to i tak ja za to płacić będę :evil_lol:
A wezwanie do Grodzkiego, na 20 września.

[quote name='PIKA']aaa ucholce stoja :multi: to juz tak na stałe :cool3::cool3:

Niestety, tylko do zdjęcia.

Aaa, zapomniałabym... Na stronie zrobiłam mikroaktualizacje - zapraszam - http://koronaborealis.ibi.pl

Posted

[quote name='KORONA']Cześć Dziewczyny ! Pamiętacie nasz jeszcze ? :multi:

Z nowszych nowości, to dostałam wezwanie do Sądu, ale co dziwne mam tam sie stawić jako ŚWIADEK, w sprawie Macieja M.. Pewnie kilka dni później Maciej M. będzie musiał stawić sie jako świadek w mojej sprawie, a ja dostanę zaproszenie juz jako oskarzona... Dziwne to trochę... Jakby nie mogli załatwić wszystkiego na raz.

A teraz kilka foteczek prosto z mojego okna :multi:
Patrzcie jakie cudne niebo miałam ostatnio...

No i żeby nie było, że zapomniałam o dogach :)

Monia , to z Twojego okna są takie widoki? Coś pięknego:crazyeye::crazyeye: A Ciuka wygląda jak księżniczka z tymi uszkami:multi::loveu: A o co chodzi z tym sądem, za co to?:shake:

Posted

Matko, czytam i rozpacz mnie ogarnia:roll: Głupota ludzka nie ma granic:mad::shake: Trzymam za Ciebie kciuki. Ten co Was spisał jest jak posterunkowy z Rodzinie Zastępczej.

Posted

nelson napisał(a):
Matko, czytam i rozpacz mnie ogarnia:roll: Głupota ludzka nie ma granic:mad::shake: Trzymam za Ciebie kciuki. Ten co Was spisał jest jak posterunkowy z Rodzinie Zastępczej.

Pasuje do niego to określenie, a najgorsze że pewnie będę musiała na niego patrzeć jeszcze na sprawie... Ale cóż. Trza być twardym...
Najgorsze jest to, ze ten .......... nakłamał, najnormalniej w świecie nakłamał.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Przepraszam za off ale w przyszloscie bede miala Doga, i powiedzcie mi, jak to idzie z tymi uszami...? Chcialabym miec ze stojącymi, czy to Dogom tak sie robi czy jakies cus trzeba zrobic?

Posted

MAKAron napisał(a):
Przepraszam za off ale w przyszloscie bede miala Doga, i powiedzcie mi, jak to idzie z tymi uszami...? Chcialabym miec ze stojącymi, czy to Dogom tak sie robi czy jakies cus trzeba zrobic?

robi sie cus u weterynarza czyli popularnie zwane "ciach ciach" zwane tez kopiowaniem uszu, po obcieciu trzeba je podklejac zeby stanely i tu sie moja wiedzakonczy bo mam psiaka z nalesnikami...
niestety jak w kazdej takiej dyskusji trzeba wspomniec o drobnym fakcie ze w polsce jet to nielegalne i karalne (oczywiscie nie naskakuje na kogokolwiek ze zbrodniarz bo mi tez sie podobaja stojace uszka:roll: )

Posted

Cześć Wszystkim po dłuższej przerwie...
Ostatnio nie mam niestety stałego dostępu do internetu, ale zamierzam nadrobić wszelkie zaległości :) W najblizszej dekadzie ;)
Chciałam Wam się czymś pochwalić !!!
Dziś ruszyła całkiem nowa strona hodowli Korona Borealis.
Mam wielką nadzieje, że Wam się ta nowa odsłona spodoba...

http://koronaborealis.ibi.pl

Pozdrawiam,
Monika.

Ps. To robota Klaudii od Jojka :)

Posted

[quote name='KORONA']Cześć Wszystkim po dłuższej przerwie...
Ostatnio nie mam niestety stałego dostępu do internetu, ale zamierzam nadrobić wszelkie zaległości :) W najblizszej dekadzie ;)
Chciałam Wam się czymś pochwalić !!!
Dziś ruszyła całkiem nowa strona hodowli Korona Borealis.
Mam wielką nadzieje, że Wam się ta nowa odsłona spodoba...

http://koronaborealis.ibi.pl

Pozdrawiam,
Monika.

Ps. To robota Klaudii od Jojka :)

Hi hi hi, Monia to było dosyć łatwe do odgadnięcia:evil_lol: Ale stronka bardzo fajowa:cool3:

Jo jo, chyba za mało roboty masz, może i nam coś zrobisz?

Posted

Bardotka napisał(a):
Hi hi hi, Monia to było dosyć łatwe do odgadnięcia:evil_lol: Ale stronka bardzo fajowa:cool3:

Bardzo się cieszę że się podoba :oops:

Bardotka napisał(a):
Jo jo, chyba za mało roboty masz, może i nam coś zrobisz?

Powtórze to już poraz kolejny (chyba porzuce html'a i grafiki) jak mam komuś coś zrobić to potrzebuje dokłądnie wytyczne, obeceni mam zamówienia na trzy stronki, grafike na jedną i reklamkę do almanachu ale jest tak że robie pare rzeczy naraz :diabloti: Więc Dorotko jakby co daj znać na meila ;-)

simbik napisał(a):
Stronka super :multi: , gratulacje :lol:

Siem cieszymy :oops:

simbik napisał(a):
Klaudia chyba rzeczywiście ma nadmiar wolnego czasu :evil_lol: .

Wiesz nie wiem jakim cudem w ciągu miesiąca zrobiłam dwie nowe stornki i przerobiłamsowją, pomimo pierwszej klasy liceum, gdzie wycisk nam naprawdę dają :mdleje:

• 4 weeks later...
Posted

ja nie umiem takich ladnych rzeczy robic ale dzieki uprzejmosci Klaudii:loveu: tez mam karteczke :smile:
Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę,
jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami
chce przyciągnąć do Was to co najlepsze,
to na pewno wszechświat zawróci,
aby spełnić Wasze pragnienia.

Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat
M&M, fasolka i Achilles GLG

• 3 weeks later...
Posted

Uwaga odgrzewam ten topik :multi:

Prosze pod koniec tego tygodnia zacząć trzymac kciuki, bo na poniedzialek planowany jest porod Ciukowych Fasolek, ale to moze zacząć sie już wczesniej :cool3:

Korona jest przygotowana juz od czwartku. :razz:

A ja nadal nie wiem, czy brac, czy nie brac :placz: :evil_lol: