furciaczek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Oj kamien z serca ze jednak zostanie wydana po sterylce:loveu: Quote
andzia69 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 i co tam u pięknisi słychac???? mam pytanie - nie znacie kogoś z Głogowa, kto mógłby zrobic wizytę przedadopcyjną? Quote
Hekate Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 A ja mam pytanie co wczoraj robiła Bila wraz Strażą dla Zwierząt w Zielonogórskim Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt? Dziwnie to wszystko wyglądało :/ Przyjechali i gadali z "właścicielami" schroniska i to dość długo, a gdy przechodzili wolontariusze (bądź co bądź Inicjatywa to konkurencja dla schroniska i dla straży:/) nagle ściszali głosy, potem długo stali z Bilą przed schroniskiem i w końcu zapakowali ją do samochodu i odjechali. Gdybym nie wiedziała nic o Bili to pomyślałabym, że ktoś przywiózł psa, którego nie chciano przyjąć do schroniska:/ Niestety sama nie miałam czasu się ich zapytać o co dokładnie chodziło, ponieważ musiałam jeszcze kilka psów wyprowadzić i generalnie mi się śpieszyło na autobus do domu. Nie chcę tu tworzyć żadnych teorii spisku, ale ta cała sytuacja wyglądała naprawdę bardzo dziwnie i podejrzanie:/ Quote
furciaczek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 No nie wyglada to ciekawie....moze Agata cos wie na ten temat?? Quote
gigel Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Włączcie się proszę do wydarzenia. Psy ze Schroniska weWrześni są w niebezpieczeństwie!!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Arial"]http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113#!/event.php?eid=182181898500460[/FONT][FONT="Arial"][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Recommended Posts