Jump to content
Dogomania

KAPSEL energiczny mix boksera... Olsztyn || MA DOM w Iławie!!! ;)

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

`. Kapsel najchętniej, by tylko jadł smakołyki, ale ładnie już potrafi "siad" teraz uczymy się "waruj" , ale już odzwyczajamy się od smakołyków. :)
Ogólnie jestem zadowolona z Kapselka, to mądry chłopak. :)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

`. Kapselek to normalnie jest jak bateria duracell. Dla patyków zrobi wszystko. Siedzi dalej z Andziulą. Z psami sie dogaduje, jednak jest zazdrośnikiem. Potem wkleję parę foteczek urwisa. ;)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

`. Po Kapselka przyjechała rodzina. Do chłopczyka podszedł polizał mu ręce i poszedł do innych "domowników". :)
Zamieszkał w Iławie. Kontakt z tą rodzinką mamy, więc miejmy nadzieję, że niedługo jakieś fotaski będą. ;)

KAPSELKU ŻYCZĘ CI SZCZĘŚCIA W NOWYM (MIEJMY NADZIEJĘ JEDYNYM) DOMKU I BY CIĘ POKOCHALI JAK... JA. ;d

Posted

AguusS__x33 napisał(a):
`. Po Kapselka przyjechała rodzina. Do chłopczyka podszedł polizał mu ręce i poszedł do innych "domowników". :)
Zamieszkał w Iławie. Kontakt z tą rodzinką mamy, więc miejmy nadzieję, że niedługo jakieś fotaski będą. ;)

KAPSELKU ŻYCZĘ CI SZCZĘŚCIA W NOWYM (MIEJMY NADZIEJĘ JEDYNYM) DOMKU I BY CIĘ POKOCHALI JAK... JA. ;d

Aż się wzruszyłam....... :-( to mojego boksia imiennik. Kapselku Powodzenia w nowym Domku. Obyś już nigdy nie zaznał smutku.
Dużo, dużo szczęścia w nowym domku!!!! :loveu: :loveu::loveu:

Posted

`. Cioteczko gdybyś wiedziała ja mi leciały łzy, tylko się "schowałam" by nikt nie widział. Kapselek to cudowny psiak, oby już został w tym domku nie wracał i był kochany, bardzo bym chciała ,by temu małemu urwisowi się udało. Zaraz ja się znowu rozkleję. :eviltong:

Posted

AguusS__x33 napisał(a):
`. Cioteczko gdybyś wiedziała ja mi leciały łzy, tylko się "schowałam" by nikt nie widział. Kapselek to cudowny psiak, oby już został w tym domku nie wracał i był kochany, bardzo bym chciała ,by temu małemu urwisowi się udało. Zaraz ja się znowu rozkleję. :eviltong:

Ja też ryczę ale ze szczęścia Kapselka. Oby mu tylko dobrze było i będzie zobaczysz!!!