phase Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 `. Kapsel najchętniej, by tylko jadł smakołyki, ale ładnie już potrafi "siad" teraz uczymy się "waruj" , ale już odzwyczajamy się od smakołyków. :) Ogólnie jestem zadowolona z Kapselka, to mądry chłopak. :) Quote
Daga&Maks Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 skąd ja to znam. Smakołyki najważniejsze Quote
danal1983 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Kapselek, imiennik naszego kapsia:) Quote
phase Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 `. Witamy cioteczkę. :) Wyjątkowe imię. :cool3: Przypomnimy Kapselka... Quote
phase Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 `. Kapselek to normalnie jest jak bateria duracell. Dla patyków zrobi wszystko. Siedzi dalej z Andziulą. Z psami sie dogaduje, jednak jest zazdrośnikiem. Potem wkleję parę foteczek urwisa. ;) Quote
phase Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 `. Kapsel. ((((: Wybrałam parę zdjęć, bo mamy ich full, ale dużo jest podobnych. Quote
andegawenka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 I nic się nie dziweje:shake: taki fany boksiowaty:lol: Kapsel Quote
Kapsel Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ooooo imiennik mojego Kapsla i do tego boksiowaty :loveu: muszę poczytać :roll: Quote
phase Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 `. Zaprasamy, zapraszamy. :) Kapselek nadal czeka..... :( Quote
phase Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 `. Kapselek ma dom !!!!!!!!!!!!! :):):):) [SIZE=2] Dzisiejszy nasz ostatni spacerek. :) ładne ZOSTAŃ no już?. SIAD Quote
phase Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 `. WARUJ [jak misio wyszedł ;d] SIAD/ZOSTAŃ Portrecik Quote
Daga&Maks Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 to super :) a jaki to dom? Będą jakieś wieści z nowego domku? Quote
phase Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 `. Po Kapselka przyjechała rodzina. Do chłopczyka podszedł polizał mu ręce i poszedł do innych "domowników". :) Zamieszkał w Iławie. Kontakt z tą rodzinką mamy, więc miejmy nadzieję, że niedługo jakieś fotaski będą. ;) KAPSELKU ŻYCZĘ CI SZCZĘŚCIA W NOWYM (MIEJMY NADZIEJĘ JEDYNYM) DOMKU I BY CIĘ POKOCHALI JAK... JA. ;d Quote
phase Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 `. I jeszcze dziękuję wszystkim cioteczkom, które tu zaglądały. :buzi: Quote
Kapsel Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 AguusS__x33 napisał(a):`. Po Kapselka przyjechała rodzina. Do chłopczyka podszedł polizał mu ręce i poszedł do innych "domowników". :) Zamieszkał w Iławie. Kontakt z tą rodzinką mamy, więc miejmy nadzieję, że niedługo jakieś fotaski będą. ;) KAPSELKU ŻYCZĘ CI SZCZĘŚCIA W NOWYM (MIEJMY NADZIEJĘ JEDYNYM) DOMKU I BY CIĘ POKOCHALI JAK... JA. ;d Aż się wzruszyłam....... :-( to mojego boksia imiennik. Kapselku Powodzenia w nowym Domku. Obyś już nigdy nie zaznał smutku. Dużo, dużo szczęścia w nowym domku!!!! :loveu: :loveu::loveu: Quote
phase Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 `. Cioteczko gdybyś wiedziała ja mi leciały łzy, tylko się "schowałam" by nikt nie widział. Kapselek to cudowny psiak, oby już został w tym domku nie wracał i był kochany, bardzo bym chciała ,by temu małemu urwisowi się udało. Zaraz ja się znowu rozkleję. :eviltong: Quote
Kapsel Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 AguusS__x33 napisał(a):`. Cioteczko gdybyś wiedziała ja mi leciały łzy, tylko się "schowałam" by nikt nie widział. Kapselek to cudowny psiak, oby już został w tym domku nie wracał i był kochany, bardzo bym chciała ,by temu małemu urwisowi się udało. Zaraz ja się znowu rozkleję. :eviltong: Ja też ryczę ale ze szczęścia Kapselka. Oby mu tylko dobrze było i będzie zobaczysz!!! Quote
Recommended Posts