Jump to content
Dogomania

KAPSEL energiczny mix boksera... Olsztyn || MA DOM w Iławie!!! ;)

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]`. KAPSEL to pies w typie boksera. [z 3 lata] [/FONT]Został oddany przez właścicieli, całe wcześniejsze życie mieszkał w mieszkaniu. Wychowywał się z dziećmi, więc może z nimi mieszkać. Kapsel jest [FONT=Verdana]wykastrowany. Od dłuższego czasu czeka na swoje "gniazdko". Uwieeeelbia bieganie za piłką lub patykami. Niestety później nie jest chętny do oddania ich. Nie dogaduje się z psami. [/FONT] [FONT=Verdana]Czy on już nie zasługuje na dom !? Podaruj mu ciepło, własną miskę i miejsce, gdzie będzie się czuł bezpiecznie... [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Cały dzień leży w budzie i czeka... Ożywia dopiero na spacerach. [/FONT][/FONT][FONT=Verdana]Kocha wszystko i wszystkich, jest łagodny oraz zrównoważony, ładnie chodzi na smyczy. A do tego wesoły . Do ludzi nastawiony pozytywnie. [/FONT][FONT=Verdana]Jego piękne oczy wpatrują się w dal, widać w nich miłość, ogromną tęsknotę za domem, za przyjacielem... Kapsel [/FONT][FONT=Verdana]szuka [/FONT][FONT=Verdana]odpowiedzialnego[/FONT] [FONT=Verdana]i kochającego domu, najlepiej z ogrodem..[/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Szukam z nadzieją ludzi, którzy kochają tę rasę rozumieją jej potrzeby i nie zawiodą, bo przecież chyba jeszcze tacy są?[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana]Przygarnij Kapsla, pozwól mu uwierzyć w człowieka, zapomnieć o przeszłości...
[/FONT]
[FONT=Verdana]Jest kochanym psem, który swojemu nowemu Panu odwdzięczy się swoim przywiązaniem i psią miłością, pokocha prawdziwie i bezinteresownie, odda całe swoje psie serce.[/FONT]

[FONT=Verdana]Piękny Kapsel.[/FONT]

:loveu:

:loveu:

Kontakt: [do mnie] 519701996
poczta": amstaffek_93@wp.pl
I banerek można sobie kraść.
[Dzięki dobrej cioteczce Daga_&_Maks]

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga & Maks']dałam na wątek bokserów do adopcji[/QUOTE]

`. Dziękuję, szkoda, że nikt nie zagląda do Kapselka. :shake: To taki super pies !! :-(

Posted

`. Jestem duuuumna z mojego "kochasia". :loveu:
Gdy pierwszy raz z nim wychodziłam, Kapsel nie okazywał "uczuć". Patrzył, dał założyć obrożę i wyjść... Dzisiaj pierwszy raz Kapselek cieszył się jak wariat !! :multi: Nawet całować umie. :cool3: Skakał, merdał ogonem, jestem dumna z niego, teraz wiem, że dalej ufa człowiekowi... Tylko ile jeszcze będzie musiał czekać na tego jedynego... Który da mu miłość i już go nigdy nie porzuci?. :-(

Posted

Daga & Maks napisał(a):
dobrze że dalej ufa człowiekowi po tym wszystkim :)

jutro zrobię mu kilka ogłoszeń

`. Dziękuję cioteczko:loveu: cholercia, że nikt nie zagląda do Kapselka. :shake:
Aż sama się cieszyłam jak głupia, że on się "cieszy". :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga & Maks']podlinkowałam na nowo banner bo stare linki nie działają :shake:

`. Właśnie chciałam prosić o to. ;] Dziękuję, musimy się pochwalić, że Kapselek już powoli zaczyna umieć komendę "puść" i ładnie oddaje patyki !. :)

Takie 2 Foteczki z wczoraj.

• 3 weeks later...