Truska34 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 megi82 napisał(a):wiesz-maleńkie podobne do sibie były-ale dlaczego myślisz,że rodzice podtsawieni? cos ci nie pasuje? Te chudzieńkie łapinki mało yorusiowe są i ten pierwszy włos (którego już się pozbyliśmy:chainsaw:) był twardy) Wydaje mi się, że mamusia może i właściwa, ale tatuś być może inny się zaplątał:eviltong:. Ten tatuś ze zdjęcia miał wtedy 10m-cy. A poza tym "hodofffca" rozmnażał też ratlerki:mad:. Ale teraz to już mi wszystko pasuje, bo mam najcudowniejszego pieska pod słońcem:multi:, ale wcześniej było ciężko (patrz wątek: czy to jest york?- tam jest nasz pierwszy wpis) Quote
*Jot* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Truska34 napisał(a):Te chudzieńkie łapinki mało yorusiowe są i ten pierwszy włos (którego już się pozbyliśmy:chainsaw:) był twardy) Wydaje mi się, że mamusia może i właściwa, ale tatuś być może inny się zaplątał:eviltong:. Ten tatuś ze zdjęcia miał wtedy 10m-cy. A poza tym "hodofffca" rozmnażał też ratlerki:mad:. Ale teraz to już mi wszystko pasuje, bo mam najcudowniejszego pieska pod słońcem:multi:, ale wcześniej było ciężko (patrz wątek: czy to jest york?- tam jest nasz pierwszy wpis) Dla mnie Ivo jest yorkiem :loveu: No i to piękne Twoje zdanie "wszystko mi pasuje,bo mam najcudowniejszego pieska pod słońcem" :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jee jaki slodki Ivo jako szczeniak:) a co do rodzicow to u mnie byla podobna sytuacja..podejrzewam ze podstawila mame bo ojca z fotki widzialam,a poczatkowo sie nie znalam wiec nawet nie bylo mi to dziwne ze "mama" cycuchow nie ma,ponoc szybko przestala karmic...owa "mama" byla ladniutką suczką..co najlepsze pokazala mi nastepną suczke, ktorą miala i ta wlasnie mi teraz przypomina Pipi bo ma ten sam kolor i ten sam gatunek wlosa...wiec jak widzisz nie Ty jedna zostalas oszukana... a znajoma ktora kupila suczke od tej podstawionej "mamy" ma kopie w domu u siebie..a ja raczej mam kopie tej drugiej suczki jasnej...heh no coz nie powiem zebym nie byla wtedy zla...ale nigdy bym Pipi nie zamienila na inną...:) Quote
Marzena* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 jot11 napisał(a):Dla mnie Ivo jest yorkiem :loveu: No i to piękne Twoje zdanie "wszystko mi pasuje,bo mam najcudowniejszego pieska pod słońcem" :loveu::loveu::loveu::loveu: Jola masz rację, to zdanie wystarczy za cały komentarz :loveu: Quote
*kleo* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hej :multi: Fajnie, że Ivo może się z siostrą spotkać :p Ja bym z chęcią zobaczyła jak wygląda teraz rodzeństwo Gracji, ale jej miotowa siostra jest już za TM, a braciszek to nie wiem gdzie do nowego domu pojechał, tylko jej półrodzeństwo miałam okazję pooglądać :loveu: Quote
*Jot* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Viky i Ja napisał(a):Jola masz rację, to zdanie wystarczy za cały komentarz :loveu: Ej,Marzenko jakie my zgodne jesteśmy :sweetCyb::klacz::sweetCyb: Cześć Edytko i Ivcio :laugh2_2::Cool!::Cool!: Quote
Doti1986 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dla mnie też Ivo jest słodki i śliczniutki:) Quote
Truska34 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 jot11 napisał(a):Dla mnie Ivo jest yorkiem :loveu: No i to piękne Twoje zdanie "wszystko mi pasuje,bo mam najcudowniejszego pieska pod słońcem" :loveu::loveu::loveu::loveu: Natalia&Lola napisał(a):Ivo i tak śliczny jest! :D Viky i Ja napisał(a):Jola masz rację, to zdanie wystarczy za cały komentarz :loveu: *kleo* napisał(a):Hej :multi: Fajnie, że Ivo może się z siostrą spotkać :p Ja bym z chęcią zobaczyła jak wygląda teraz rodzeństwo Gracji, ale jej miotowa siostra jest już za TM, a braciszek to nie wiem gdzie do nowego domu pojechał, tylko jej półrodzeństwo miałam okazję pooglądać :loveu: jot11 napisał(a):Ej,Marzenko jakie my zgodne jesteśmy :sweetCyb::klacz::sweetCyb: Cześć Edytko i Ivcio :laugh2_2::Cool!::Cool!: Doti1986 napisał(a):Dla mnie też Ivo jest słodki i śliczniutki:) Cześć dziewczyny!!! Dziękujemy za miłe słowa. To naprawdę bardzo miłe i dużo dla nas znaczące. A w nagrodę ciąg dalszy odkopanych zdjęć z przeszłości, a mianowicie z wakacji. Quote
Truska34 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 IVO w Chorwacji. c.d. Tutaj Ivciu w objęciach u mojego syna.:loveu: "Kolega" podpija z Ivcia miski:angryy: A teraz "kolega dziki " w objęciach mojego m.... .....I synka A piesek w tym czasie smacznie śpi po swojemu...;) Quote
Truska34 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 I ciąg dalszy lata jesienią:lol: na kolankach u pańci I na nocnym wypadzie W miłosnym uniesieniu tym razem z panem:loveu: morze, morze, eh.... a za naszymi plecami widok na wyspę Pag. Mam nadzieję, że Szanowna Władza na mnie nie nakrzyczy:mad: za tę ilość postów. To na tyle wakacyjnych wspomnień:placz: Quote
*Jot* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pięknie tam jest. Aż Wam zazdroszczę :evil_lol: Syneczek to pewnie dziewczynom już w głowie zawraca? Przystojniak :loveu: Ale to tak nieładnie dać swoje zdjęcie i pod czapką się ukrywać :mad::mad::mad: Poproszę o inne jeszcze :mad::mad: No chyba,że się zjawię u Ciebie i sama wyszperam zdjęcia :evil_lol::evil_lol: A jakie nogi opalone,też Ci tego zazdroszczę :angryy: Ja to jestem co? :evil_lol: Czy dobrze kojarzę,że solarium macie? Już wcześniej tak jakoś mi to do głowy przyszło. Jeśli tak to poproszę jedno łóżko dla mnie.Takie turbo. :diabloti: Quote
*kleo* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://img134.imageshack.us/i/20090731chorwcja20047.jpg/ to tam takie po ulicach chodzą czy skąd on się wziął? :lol: Quote
Truska34 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='jot11']Pięknie tam jest. Aż Wam zazdroszczę :evil_lol: Syneczek to pewnie dziewczynom już w głowie zawraca? Przystojniak :loveu: Ale to tak nieładnie dać swoje zdjęcie i pod czapką się ukrywać :mad::mad::mad: Poproszę o inne jeszcze :mad::mad: No chyba,że się zjawię u Ciebie i sama wyszperam zdjęcia :evil_lol::evil_lol: A jakie nogi opalone,też Ci tego zazdroszczę :angryy: Ja to jestem co? :evil_lol: Czy dobrze kojarzę,że solarium macie? Już wcześniej tak jakoś mi to do głowy przyszło. Jeśli tak to poproszę jedno łóżko dla mnie.Takie turbo. :diabloti: Ty to mnie Jolu już w całości rozgryzłaś, co?:crazyeye: Turbo nie dostaniesz, bo teraz wszędzie trąbią o szkodliwości sztucznej opalenizny, raku itd. Dzięki temu, zamiast pracować i opalać ludzi , po dogo sobie latam:eviltong: Nogi moje opalone przeminęły dawno z wiatrem, więc nie musisz zazdroscić:lol: I patrząc na te zdjęcia, to i gabarytowo się zmieniły, in plus oczywiście:placz: A Ty wiesz, jak trudno znaleźć było zdjęcia, gdzie nam gięby nie widać???? Ale przyjechać, jak najbardziej możesz, cała reszta zdjęć jest bez czapeczek, więc szukać dużo nie będziesz musiała:eviltong: [quote name='*kleo*']http://img134.imageshack.us/i/20090731chorwcja20047.jpg/ to tam takie po ulicach chodzą czy skąd on się wziął? :lol: A ściślej mówiąc, po ogródku przed domem, w którym mieszkaliśmy. Jak zaczął stukać w miskę, to dopiero go zauważyliśmy... Czysta natura...poezja.... Quote
*Jot* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Truska34 napisał(a):Ty to mnie Jolu już w całości rozgryzłaś, co?:crazyeye: Turbo nie dostaniesz, bo teraz wszędzie trąbią o szkodliwości sztucznej opalenizny, raku itd. Dzięki temu zamiast pracować i opalać ludzi , po dogo sobie latam:eviltong: Nogi moje opalone przeminęły dawno z wiatrem, więc nie musisz zazdroscić:lol: I patrząc na te zdjęcia, to i gabarytowo się zmieniły in plus oczywiście:placz: A Ty wiesz, jak trudno znaleźć było zdjęcia, gdzie nam gięby nie widać. Ale przyjechać jak najbardziej możesz, cała reszta zdjęć jest bez czapeczek, więc szukać dużo nie będziesz musiała E tam,mi solarium już nie zaszkodzi,za stara jestem :eviltong: Wygrzeje mi mój kregosłup i jeszcze na inne choróbsko mi pomaga więc chcę turbo i już :angryy: :razz: Rozgryzłam Cię :eviltong: bo ja czarownica jestem :eviltong: Quote
Natalia&Lola Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ale pięknie, zazdroszczę! A żólw niezly:D Ivo pięknie śpi aż mu ząbki widać:D Quote
*kleo* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Truska34 napisał(a):A ściślej mówiąc, po ogródku przed domem, w którym mieszkaliśmy. Jak zaczął stukać w miskę, to dopiero go zauważyliśmy... Czysta natura...poezja.... No to niezła atrakcja Wam się trafiła :cool3: Tam żółwie w ogródkach, i to jeszcze takie duże, a ja przed chwilą w radiu słuchałam jednego pana profesora, który twierdził, że u nas to nawet żabę już ciężko spotkać. Quote
Pegaza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 No az sie fajnie takie fotki oglada sloneczne:) tylko nie rozumiem czemu twarzyczka schowana?:p a wiesz ze Klaudia masz racje u nas juz ciezko dorodna zabe zobaczyc,ja widzialam mlode na wakacjach ale tam byl duzy staw wiec ich naturalne srodowisko... Quote
*Jot* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pegaza napisał(a):No az sie fajnie takie fotki oglada sloneczne:) tylko nie rozumiem czemu twarzyczka schowana?:p a wiesz ze Klaudia masz racje u nas juz ciezko dorodna zabe zobaczyc,ja widzialam mlode na wakacjach ale tam byl duzy staw wiec ich naturalne srodowisko... Daria,przyjedź do mnie.U nas są żaby (fuj) :cool3: Dużo żab na łące :eviltong: Quote
Pegaza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Heh a gdzie Ty mieszkasz? bo Polska szeroka...:D nie wiem czy za daleko na te zaby nie bede miec... Quote
*Jot* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pegaza napisał(a):Heh a gdzie Ty mieszkasz? bo Polska szeroka...:D nie wiem czy za daleko na te zaby nie bede miec... E,no do mnie za daleko? Na Kaszubach mieszkam :multi: A jak lubisz to raki(fuj) będziesz mogła w rzece łapać :evil_lol: Quote
iwa63 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Fotki wakacyjne śliczne aż by się chciało tam przenieś a Ivcio śliczniusi a jak pięknie lula,żółwik też ok. Quote
Pegaza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 To juz wiem gdzie na wakacje sie wybiore heh na kaszuby!!! Quote
Marzena* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='jot11']Pięknie tam jest. Aż Wam zazdroszczę :evil_lol: Syneczek to pewnie dziewczynom już w głowie zawraca? Przystojniak :loveu: Ale to tak nieładnie dać swoje zdjęcie i pod czapką się ukrywać :mad::mad::mad: Poproszę o inne jeszcze :mad::mad: No chyba,że się zjawię u Ciebie i sama wyszperam zdjęcia :evil_lol::evil_lol: A jakie nogi opalone,też Ci tego zazdroszczę :angryy: Ja to jestem co? :evil_lol: Jolu i znowu będziemy zgodne, bo ja też protestuję przeciw tej czapeczce ;) Czy dobrze kojarzę,że solarium macie? Już wcześniej tak jakoś mi to do głowy przyszło. Jeśli tak to poproszę jedno łóżko dla mnie.Takie turbo. :diabloti: Mi też by się przydało, uwielbiam się wygrzewać na słonku, nawet sztucznym :loveu: [quote name='jot11']E tam,mi solarium już nie zaszkodzi,za stara jestem :eviltong: Wygrzeje mi mój kregosłup i jeszcze na inne choróbsko mi pomaga więc chcę turbo i już :angryy: :razz: Rozgryzłam Cię :eviltong: bo ja czarownica jestem :eviltong: Oj Ty biedna, stara Czarownico :evil_lol: co jeszcze wymyślisz ??? [quote name='Pegaza']Heh a gdzie Ty mieszkasz? bo Polska szeroka...:D nie wiem czy za daleko na te zaby nie bede miec... Daria, może Tobie Jola zdradzi tą tajemnicę ;) [quote name='jot11']E,no do mnie za daleko? Na Kaszubach mieszkam :multi: A jak lubisz to raki(fuj) będziesz mogła w rzece łapać :evil_lol: Brawo już prawie wiemy gdzie Joli szukać :evil_lol: Witamy ślicznego Ivcia :loveu:, śliczne wakacyjne foteczki :) Quote
*Jot* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 EDYTKO wstań! Ivcia na spacer wyprowadzić trzeba,synek do szkoły i do pracy biegnij. Szybciutko,bo wtedy już będziesz z nami na dogo :multi::multi: Pozdrawiam :loveu: Quote
Recommended Posts