Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Gdzie sie podzialiscie?:)

Viky i Ja napisał(a):
I tu też cicho :(

Doti1986 napisał(a):
Wracajcie nam tu szybciutko:mad:

Cichutko,cichutko :cool3:
Dzisiaj poniedziałek,więc myślę,że Edytka się pojawi :loveu::loveu:

Posted

[quote name='jot11']Cichutko,cichutko :cool3:
Dzisiaj poniedziałek,więc myślę,że Edytka się pojawi :loveu::loveu:

Jola zna mnie, jak nikt inny:lol: Przed weekendem było trochę więcej pracy i tym samym mniej energii na dogo. Ale już jest lepiej:multi: Dzisiaj nawet zdjęcia będą. Nowe z niedzieli. I Pegaza się ucieszy, bo jest też siostra Ivcia....
Cześć wszystkim odwiedzającym. Zaraz do Was wpadnę.

Ivo z siostrą w porzeczkach.

Myślę, że koleżanka wybaczy mi te jej kozaczki:evil_lol: Przecież tutaj chodzi o psy.

Mój "łysek"

Posted

Truska34 napisał(a):
Jola zna mnie, jak nikt inny:lol: Przed weekendem było trochę więcej pracy i tym samym mniej energii na dogo. Ale już jest lepiej:multi: Dzisiaj nawet zdjęcia będą. Nowe z niedzieli. I Pegaza się ucieszy, bo jest też siostra Ivcia....
Cześć wszystkim odwiedzającym. Zaraz do Was wpadnę.

Hi,hi...pewnie,że Cię znam :eviltong::eviltong::eviltong:

Już sie nie mogę doczekac zdjęć :loveu::loveu:

Posted

Truska34 napisał(a):
Cześć Marzenko! Jesteście na dogo za dnia? Myślałam, że buszujecie tylko nocami:multi:
Już do Was biegniemy! I do Doti i Joli i do Ivy i do Nati...
Biegniemy nadrabiać zaleglości.

Czasem i mi się zdarzy zaglądnąć tu w dzień :evil_lol: Wszystko zależy od tego na jakie zmiany ma mój mężuś i czy mam szanse dopchać się do kompa :evil_lol:.

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Czasem i mi się zdarzy zaglądnąć tu w dzień :evil_lol: Wszystko zależy od tego na jakie zmiany ma mój mężuś i czy mam szanse dopchać się do kompa :evil_lol:.

Dlatego u nas w rodzinie, jednego czego nie brakuje (oprócz miłości oczywiście;)) to komputerów i telewizorów, chociaż i o te czasem wojny się odbywają:mad:

Posted

Truska34 napisał(a):
Dlatego u nas w rodzinie, jednego czego nie brakuje (oprócz miłości oczywiście;)) to komputerów i telewizorów, chociaż i o te czasem wojny się odbywają:mad:

U nas jak dotąd też tak było, ale ostatnio posypał się lapek mojej córki i mąż jej oddał swój stacjonarny a sam "dosiadł" się do mojego laptopa i mocno się do niego "przywiązał" :evil_lol:

Posted

[quote name='Nati28']http://img142.imageshack.us/img142/9917/65746054.jpg jak u was slonce swieci! a psiaki jak dwa pluszaki ;)
Pozdrawiam
U nas na Dolnym Śląsku cały czas taka pogoda jest. Aż się boję pomyśleć, że przecież to się kiedyś skończy. I w końcu się przeproszę z "zimówkami", bo w dalszym ciągu śmigam na letnich:evil_lol:
[quote name='Viky i Ja']U nas jak dotąd też tak było, ale ostatnio posypał się lapek mojej córki i mąż jej oddał swój stacjonarny a sam "dosiadł" się do mojego laptopa i mocno się do niego "przywiązał" :evil_lol:

[quote name='iwa63']Znam ten ból jak czekałam aż sie zwolni komp,aż po długich wyrywankach sprawiłam sobie osobistego hi hi

Aż sobie przypomniałam, jak to było jak mój poczciwy staruszek stacjonarny ciągle się psuł, a dla mnie wtedy świat się kończył... Zastanawiające, bo przecież mój wiek:placz:wskazuje na pokolenie wychowywane bez komórki i komputerów....

[quote name='iwa63']A zapomniałam dodać że fotki superowe i siostrzyczka też a Ivo (mój imiennik)najładniejszy http://img109.imageshack.us/img109/4395/66447787.jpg

[quote name='jot11']Hej!
No to się zgadzamy,też twierdzę,że Ivcio :loveu: ładniejszy :loveu::loveu::loveu:
A jeszcze raz dziękujemy za komplementy. Tylko tych pochwał koleżance nie pokażę:eviltong:

[quote name='Pegaza']Cze:) byla pegaza i fotki zobaczyla...:p a kolezanka malej nie bedzie obcinac?
wydaje mi sie ze nawet kolorki mają inne albo fotka przeklamala....
sie usmialam z tej minki

http://img525.imageshack.us/img525/5808/35443509.jpg
Wiesz co Pegaza. Właśnie, że nie przekłamała. Tak bardzo się kolorami różnią i jakością włosa i chyba tylko pyski wskazują na to, że to rodzeństwo.
Wiem, że tu na dogo dużo znawczyń jest, więc wygrzebałam fotki z ogłoszenia o "domowej hodofli" (brrrr, żebym to ja miała dzisiejszy rozum:mad:) i nie chce mi się wierzyć, że były takie podobne, a teraz są takie różne. Abstrahując od tego, że ja Ivcia 2 razy opitoliłam, a koleżanka zapuszcza.
Same oceńcie. Z niby rodzicami też znalazłam.... (w następnym poście, bo tu już za dużo)

Posted

Cała czwórka. pierwszy z lewej to Ivo, a pierwsza z prawej to Yuko.

A tu z rodzicami, coraz częściej myślę, że podstawionymi....

A tu nie wiem, czy tatuś, czy mamusia?

Same oceńcie...