Marzena* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy serdecznie :loveu::loveu::loveu: Gratulacje dla Blondynki :klacz: :klacz::klacz:, cytaty pięknie widoczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Jot* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy serdecznie :loveu::loveu::loveu: Gratulacje dla Blondynki :klacz: :klacz::klacz:, cytaty pięknie widoczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre te gratulacje dla blondynki :evil_lol: Ja nie blondynka i też był czas,że nie wiedziałam jak te cytaty wstawiać . Witamy bardzo serdecznie i pozdrawiamy :loveu: Quote
megi82 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 cze najważniejsze,że juz po yoreczki są małe i wszędzie włażą-czasem nawet jak człowiek uważa i patrzy pod nogi to to sa takie szybkie pieski ze sekunda i bach Quote
eve86 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy i pozdrawiamy biednego Iva :loveu: Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy sie po dłuższej przerwie i dzękujemy za wietrzenie naszej galerii:lol: Troche mnie nie było a tu takie wieści:crazyeye:malenstwo m nogę w gipsie:-( Fredzia tez miała przygody jak była mniejsza, wnet na sygnale wiozłam ja do weta, ktorego wczesnym rankiem wytargałasm z łózka:evil_lol: bałam sie że złamałam jej łapke. Podeszła mi pod ooobbbbcas:shake:i tak piszczała ze tsie nie da opisać. Byłam pewna, ze jest uraz, było badanie, rtg, ale okazalo sie ze wszystko ok:roll: Całe szczęście:lol: Dostała leki p/bólowe i p/zapalne i juz. Trzymamy kciuczki za twoje malenstwo:loveu: Quote
*kleo* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy :multi: Jak to dobrze, że Gracka nie miała takich przebojów jak Ivo z łapą, bo chyba bym zawału dostała :crazyeye: Jak sobie niedawno przy zabawie z Tiną siniaka nabiła na głowie to już zwątpiłam czy nic jej nie jest :eviltong: Quote
*Jot* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cześć czwartkowo :multi: A gdzie to wczoraj zniknęłaś? Dzisiaj o zdjęcia prosimy :mad::mad::mad: Quote
Truska34 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy serdecznie :loveu::loveu::loveu: Gratulacje dla Blondynki :klacz: :klacz::klacz:, cytaty pięknie widoczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jot11']Dobre te gratulacje dla blondynki :evil_lol: Ja nie blondynka i też był czas,że nie wiedziałam jak te cytaty wstawiać . Witamy bardzo serdecznie i pozdrawiamy Ja też nie blondynka naturalna, ale czasem mentalna :evil_lol:(taka z dowcipów oczywiście, żeby się nikomu nie narazić;)) [quote name='Doti1986']Witamy się środowo:multi: [quote name='Nati28']Witam Iva i jego Pania z rana :loveu: [quote name='megi82']cze najważniejsze,że juz po yoreczki są małe i wszędzie włażą-czasem nawet jak człowiek uważa i patrzy pod nogi to to sa takie szybkie pieski ze sekunda i bach [quote name='eve86']Witamy i pozdrawiamy biednego Iva :loveu: [quote name='Pegaza']Cze srodowo i wieczorowo:loveu: [quote name='Doti1986']Witamy się:loveu: [quote name='Yoko2009']Witamy witamy witamy!!!!! [quote name='*kleo*']Witamy :multi: Jak to dobrze, że Gracka nie miała takich przebojów jak Ivo z łapą, bo chyba bym zawału dostała :crazyeye: Jak sobie niedawno przy zabawie z Tiną siniaka nabiła na głowie to już zwątpiłam czy nic jej nie jest :eviltong: Cześć dziewczyny!!!! [quote name='FREDZIU']Witamy sie po dłuższej przerwie i dzękujemy za wietrzenie naszej galerii:lol: Troche mnie nie było a tu takie wieści:crazyeye:malenstwo m nogę w gipsie:-( Fajnie, że znów jesteście. Ivo już bez gipsu, to zdjęcia z maja [quote name='jot11']Cześć czwartkowo A gdzie to wczoraj zniknęłaś? Dzisiaj o zdjęcia prosimy :mad::mad::mad: A wczoraj święto było!:eviltong: Wiesz, w pracy spędzam 10 godz. przed komputerem, to postanowiłam go w domu nie włączać. I na razie wytrzymuję:cool3: Ale dzisiaj nadrobię zaległości. Ciekawa jestem, jak mój multicytat wyjdzie:cool3: Ale się rzuciłam na głęboką wodę, tyle cytatów na raz:evil_lol: AAAA! I zaraz zdjęcia będą! Quote
*Jot* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Twój multi cytat wyszedł wyśmienicie :loveu: To cierpliwie czekam na zdjęcia Ivcia :loveu: U nas też nowe,w tej chwili to jeszcze cieplutkie :diabloti: Pozdrawiamy serdecznie :multi: Quote
Truska34 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Ivo w wieku 7 miesięcy: Tutaj pierwszy i ostatni raz miał ubraną kokardkę... chyba mało męska I w pozycji embrionalnej. Quote
Doti1986 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Śliczniusi:loveu: Tylko prosimy o większy rozmiar fotek:cool3: Bo te takie malutkie:roll: Quote
Truska34 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Spróbujemy z tym rozmiarem. Ivo za kratkami (na działce) Quote
*Jot* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Imageshack - dscf3501r Piękny jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Super w tej bluzie wygląda :loveu: Quote
*Jot* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Teraz rozmiar zdjęcia ekstra :multi: A co Ivo przeskrobał,że Pancia za kraty go wsadziła?:mad::mad: Przecież on na takiego aniołka wygląda :lilangel::lilangel::lilangel: Quote
dysia-u Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://img214.imageshack.us/img214/5899/dscf3500.jpg jak by miał wybór to napewno wolałby tą bluze niż kokardke :crazyeye: ale ...ładnemu we wszystkim ładnie:razz: Quote
Truska34 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='dysia-u']http://img214.imageshack.us/img214/5899/dscf3500.jpg jak by miał wybór to napewno wolałby tą bluze niż kokardke :crazyeye: ale ...ładnemu we wszystkim ładnie:razz: Też tak myślę. Jak ubieram mu bluzę, to nie bardzo go żałuję, bo bluza ma mu ogrzać kosteczki:evil_lol: póki włosków nie zapuścimy, ale kokardka jest koszmarna:crazyeye:, więc już jej nie ma... Quote
Truska34 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 jot11 napisał(a):Teraz rozmiar zdjęcia ekstra :multi: A co Ivo przeskrobał,że Pancia za kraty go wsadziła?:mad::mad: Przecież on na takiego aniołka wygląda :lilangel::lilangel::lilangel: A wiesz? Trudno mu było zdjęcie zrobić na tej działce, więc wpadłam na pomysł, że jak wyjdę za ogrodzenie, to będzie się zastanawiał, dokąd sobie poszłam i dlaczego bez niego i ...się udało (dlatego taki niezadowolony:shake:) Quote
eve86 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witamy czwartkowo i... tym razem deszczowo. Ivo ślicznie wygląda na każdej foteczce :) I ma taką słodką bluzę ;) Pozdrawiamy :loveu: Quote
Recommended Posts