Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Truska34 napisał(a):
Jaka cisza??? Po cichu się zdjęcia ładują:eviltong:

No to szybciutko,szybciutko bo się doczekać nie mogę :loveu:
Czy to pomoże? :mad::mad::mad:
:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A teraz pytanie z innej beczki. Blondynka nie wie, jak cytaty wstawić i nie może Wam odpowiadać w swojej galerii, a to tak, jakby mi ktoś usta zakneblował. Długo tak nie pociągnę. Pomóżcie, proszę:-o

Posted

Truska34 napisał(a):
A teraz pytanie z innej beczki. Blondynka nie wie, jak cytaty wstawić i nie może Wam odpowiadać w swojej galerii, a to tak, jakby mi ktoś usta zakneblował. Długo tak nie pociągnę. Pomóżcie, proszę:-o

To sluchaj blondyna ja Ci podpowiem:evil_lol:

obok okienka ponizej gdzie robisz "odpowiedz" masz napisane po prawej stronie "cytuj" wiec jesli chcesz zacytowac jedną osobe to klikasz "cytuj" a jesli chcesz zacytowac kilka naraz to masz ikone obok tej 'cytuj" ikone z plusem klikasz na nią i wszystkie te wypowiedzi, ktore chcesz zacytowac czyli pod kazda wypowiedzia klikasz na te z plusem i wtedy one zmienia sie na minusa i potem robisz zwyczajnie odpowiedz i w okienku pokaza Ci sie te wszystkie zacytowane odpowiedzi klikasz pod kazda zacytowana odpowiedzią swoją wypowiedz...:p o jeny mam nadzieje ze zrozumialas;)

Posted

Pegaza napisał(a):
To sluchaj blondyna ja Ci podpowiem:evil_lol:

obok okienka ponizej gdzie robisz "odpowiedz" masz napisane po prawej stronie "cytuj" wiec jesli chcesz zacytowac jedną osobe to klikasz "cytuj" a jesli chcesz zacytowac kilka naraz to masz ikone obok tej 'cytuj" ikone z plusem klikasz na nią i wszystkie te wypowiedzi, ktore chcesz zacytowac czyli pod kazda wypowiedzia klikasz na te z plusem i wtedy one zmienia sie na minusa i potem robisz zwyczajnie odpowiedz i w okienku pokaza Ci sie te wszystkie zacytowane odpowiedzi klikasz pod kazda zacytowana odpowiedzią swoją wypowiedz...:p o jeny mam nadzieje ze zrozumialas;)

Uważaj Pegaza, blondyna ćwiczy, najpierw pojedyncze wypowiedzi. Żeby tak na początku za trudno nie było. Jak mi się nie uda, to chyba się zniechęcę. Przypominam sobie, że tak już robiłam i się zacytowało, ale nie było tego cudnego napisu: "Pegaza napisała", a ten mi się podoba najbardziej:evil_lol:

Posted

Truska34 napisał(a):
Uważaj Pegaza, blondyna ćwiczy, najpierw pojedyncze wypowiedzi. Żeby tak na początku za trudno nie było. Jak mi się nie uda, to chyba się zniechęcę. Przypominam sobie, że tak już robiłam i się zacytowało, ale nie było tego cudnego napisu: "Pegaza napisała", a ten mi się podoba najbardziej:evil_lol:

dasz rade:p

Posted

[quote name='karkakarka']http://img195.imageshack.us/img195/5474/dscf3461w.jpg sładziak malutki :D
biednie z tą łapką wygląda :roll:

Biednie wygląda i taki biedny był. Nigdy nie zapomnę tego momentu, jak mój m. przyniósł mi Ivcia do pracy i powiedział, że włożył łapkę między drzwi. Tego wyrazu oczek nie da się zapomnieć, tego przeraźliwego wycia też.... Ryczałam razem z nim. Łudziłam się, że to tylko stłuczenie, ale to było paskudne złamanie... w trzech miejscach. Czasem mi się wydaje, że on ma o to do nas pretensje, był taki maleńki i bezbronny:placz: