dysia-u Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 pozdrawiamy :lol: zmykam z galerii bo ide na wywidówke :angryy: Quote
Yoko2009 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://img69.imageshack.us/img69/8161/dscf3337.jpg piękny kawaler, nawet jak noga w gipsie:) Quote
Nati28 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witam wieczorkiem :loveu: Ale on byl biedny z ta lapka :roll: Quote
Marzena* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy serdecznie w poniedziałkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Dobrze, że złamana łapka to już historia :loveu: Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy się wieczorowo i mkniemy dalej:loveu: Quote
eve86 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy z rana i miłego dzionka życzymy :loveu: Quote
Truska34 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Jaka cisza??? Po cichu się zdjęcia ładują:eviltong: Quote
*Jot* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Truska34 napisał(a):Jaka cisza??? Po cichu się zdjęcia ładują:eviltong: No to szybciutko,szybciutko bo się doczekać nie mogę :loveu: Czy to pomoże? :mad::mad::mad: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
megi82 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 witamy czekam na foteczki te co po cichu sie laduja pozniej zagladne i poogladam je pozdrawiamy Quote
karkakarka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://img195.imageshack.us/img195/5474/dscf3461w.jpg sładziak malutki :D biednie z tą łapką wygląda :roll: Quote
megi82 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://img264.imageshack.us/img264/2004/dscf3126.jpg a co tu te maleństwo konbinuje? Quote
Truska34 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 A tutaj pani piekła karczek w piekarniku i kombinator chciał się do niego dobrać:evil_lol: Quote
Truska34 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Czy to pomoże? :mad::mad::mad: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Pomogło, widzisz? Quote
*Jot* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://img264.imageshack.us/i/dscf3126.jpg/ też bym tam zajrzała :evil_lol: Świetne fotki.Piękniutki jest Ivo :loveu: Chyba częściej będę tak przychodzić :mad::mad::mad: To daje efekty :diabloti: Pozdrawiam . Quote
Truska34 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 A teraz pytanie z innej beczki. Blondynka nie wie, jak cytaty wstawić i nie może Wam odpowiadać w swojej galerii, a to tak, jakby mi ktoś usta zakneblował. Długo tak nie pociągnę. Pomóżcie, proszę:-o Quote
Pegaza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Truska34 napisał(a):A teraz pytanie z innej beczki. Blondynka nie wie, jak cytaty wstawić i nie może Wam odpowiadać w swojej galerii, a to tak, jakby mi ktoś usta zakneblował. Długo tak nie pociągnę. Pomóżcie, proszę:-o To sluchaj blondyna ja Ci podpowiem:evil_lol: obok okienka ponizej gdzie robisz "odpowiedz" masz napisane po prawej stronie "cytuj" wiec jesli chcesz zacytowac jedną osobe to klikasz "cytuj" a jesli chcesz zacytowac kilka naraz to masz ikone obok tej 'cytuj" ikone z plusem klikasz na nią i wszystkie te wypowiedzi, ktore chcesz zacytowac czyli pod kazda wypowiedzia klikasz na te z plusem i wtedy one zmienia sie na minusa i potem robisz zwyczajnie odpowiedz i w okienku pokaza Ci sie te wszystkie zacytowane odpowiedzi klikasz pod kazda zacytowana odpowiedzią swoją wypowiedz...:p o jeny mam nadzieje ze zrozumialas;) Quote
Truska34 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Pegaza napisał(a):To sluchaj blondyna ja Ci podpowiem:evil_lol: obok okienka ponizej gdzie robisz "odpowiedz" masz napisane po prawej stronie "cytuj" wiec jesli chcesz zacytowac jedną osobe to klikasz "cytuj" a jesli chcesz zacytowac kilka naraz to masz ikone obok tej 'cytuj" ikone z plusem klikasz na nią i wszystkie te wypowiedzi, ktore chcesz zacytowac czyli pod kazda wypowiedzia klikasz na te z plusem i wtedy one zmienia sie na minusa i potem robisz zwyczajnie odpowiedz i w okienku pokaza Ci sie te wszystkie zacytowane odpowiedzi klikasz pod kazda zacytowana odpowiedzią swoją wypowiedz...:p o jeny mam nadzieje ze zrozumialas;) Uważaj Pegaza, blondyna ćwiczy, najpierw pojedyncze wypowiedzi. Żeby tak na początku za trudno nie było. Jak mi się nie uda, to chyba się zniechęcę. Przypominam sobie, że tak już robiłam i się zacytowało, ale nie było tego cudnego napisu: "Pegaza napisała", a ten mi się podoba najbardziej:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Truska34 napisał(a):Uważaj Pegaza, blondyna ćwiczy, najpierw pojedyncze wypowiedzi. Żeby tak na początku za trudno nie było. Jak mi się nie uda, to chyba się zniechęcę. Przypominam sobie, że tak już robiłam i się zacytowało, ale nie było tego cudnego napisu: "Pegaza napisała", a ten mi się podoba najbardziej:evil_lol: dasz rade:p Quote
Truska34 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='karkakarka']http://img195.imageshack.us/img195/5474/dscf3461w.jpg sładziak malutki :D biednie z tą łapką wygląda :roll: Biednie wygląda i taki biedny był. Nigdy nie zapomnę tego momentu, jak mój m. przyniósł mi Ivcia do pracy i powiedział, że włożył łapkę między drzwi. Tego wyrazu oczek nie da się zapomnieć, tego przeraźliwego wycia też.... Ryczałam razem z nim. Łudziłam się, że to tylko stłuczenie, ale to było paskudne złamanie... w trzech miejscach. Czasem mi się wydaje, że on ma o to do nas pretensje, był taki maleńki i bezbronny:placz: Quote
Recommended Posts