Princess_York Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy w nowej galeri :multi:, i składamy najlepsze życzenia dla pięknego pieska :new-bday: :tort: :BIG: :tort: :bday: Quote
Yoko2009 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wszystkiego naj naj naj z okazji 11 miesiaca:) życzy przystojnemu kawalerowi Yoko Quote
Truska34 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Witamy nowych odwiedzających:multi: Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za życzenia! Nigdy nie dostaliśmy tak dużo życzonek, jest nam ogromnie miło. Cieszymy się tym bardziej z naszej nowej galerii i pozdrawiamy słonecznie naszych przemiłych gości!!!! Quote
megi82 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 witamy sie i my włoski na uszkach?z tego co ja wiem to yoreczkom się je scina,żeby uszka ładnie stały śliczności te maleństwo 11 miesięcy-to za miesiac bedziemy swietowac roczek Quote
pycia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy Serdecznie po raz pierwszy w nowej galerii:D Wszystkiego Najlepszego dla Iva! :new-bday: Cudowny z niego psiak :) Quote
Marzena* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy po raz pierwszy i zdecydowanie nie ostatni :loveu::loveu::loveu: oraz życzymy wszystkiego naj, naj Ivusiowi :laola::tort::BIG::new-bday::bday::laola: Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Nati28 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witam z rana i zycze milego dnia :loveu: Quote
Truska34 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Odwiedziliśmy nasze ulubione galerie i możemy się zabrać za obiecane zdjecia...... IVO 3 m-ce w nowym legowisku I w wieku 5 m-cy po oszpeceniu przez panią (groomer ze mnie nie będzie) Dobrze, że z tą nową fryzurą można się chociaż schować w trawie.. Quote
Marzena* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy serdecznie :loveu::loveu::loveu: Ale Ivo ma legowisko - bomba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - takiego to chyba żadem yorkuś na dg nie ma :diabloti:. Nie przesadzaj, nie ma takiej tragedi z tą fryzurką, jestem zawiedziona bo nastawiłam się na jakiś koszmar a tu nic takiego :diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Legowisko po prostu bombowe:loveu::loveu::loveu: śliczniusi Ivo:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Puk puk :lol: Witamy Edytę i Ivcia. Nie było nas jeszcze u was ale widzieliśmy was w naszej galerii. Witamy bardzo serdecznie,. Edyta , wcale go tak znowu nie oszpeciłaś :shake: żebyś ty widziała jakiś czas temu łapki mojej Mejsi.:angryy: to dopiero był obciach. Dziewczyny z dg kazały mi schować nozyczki bardzo głęboko :diabloti: Quote
Yoko2009 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hej hej legowisko superowe:), ja też spodziewałam sie "poszarpanego" Ivo po twoch cięciach a wygląda bardzo dobrze:). mizianka pzresyłamy dla pięknego kawalera:) Quote
Nati28 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ivo ma super poslanko :-o:razz: I pieknie wyglada :loveu: Quote
*Jot* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy wieczorkiem :multi: Imageshack - dscf2575 cudo po prstu :loveu: Ivo piękniutki,legowisko superaśne. Widziałam już różne legowiska,ale takie świetne po raz pierwszy :lol: Pozdrawiamy :loveu: Quote
pycia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy wtorkowo wieczorowo:lol:Super foteczki i extra legowisko,Ivo ma jak w raju:loveu: Quote
FREDZIU Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się i pozdrawiamy, foteczki śliczne bo model śliczny, a jakie posłanko cudowne, jeszcze takiego nie widziałam:crazyeye::crazyeye: Quote
*kleo* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hej :multi: Legowisko czad :lol: Sama kiedyś dla Gracji chciałam autko, tylko czerwone, ale pewnie i tak koty by w nim spały :eviltong: Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Hej :) Legowisko superowe, tylko moja podobnie jak gracja zapewne by w nim nie spała :lol: Quote
*Jot* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witamy porannie i pozdrowienia przesyłamy :multi: Quote
Truska34 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Cześć dziewczyny! Zanim Was odwiedzę, popiszę sobie u siebie:eviltong: Cieszę się, że legowisko się podoba. Mam trochę fisia na punkcie tzw. gadżetów psich oraz oczywiście na punkcie mojego pieska. Muszę się przyznać, choć pewnie nikt mi nie uwierzy, że Ivo śpi w swoim cabrio ( wbrew teorii, że połowa właścicieli yorusiów śpi ze swoimi psami w łóżku, a druga połowa się do tego po prostu nie przyznaje:oops:). Jest oczywiście czas na harce w sypialni w dzień i wieczorne przytulanie, a potem hasło : "do siebie", czyli moment którego nienawidzę. Oczywiście jak się domyślacie, to nie ja wydaję tę komendę. Faceci to bezduszne stworzenia:mad:. Przyznam szczerze, że trochę się obawiałam fiaska tejże tresury, bo w wieku pół roku Ivciu miał złamaną łapkę i wtedy przez miesiąc spał z nami. Po ściągnięciu gipsu "bez słowa";) wrócił na swoje miejsce. Dzisiaj wstawię zdjęcia mojej zagipsowanej sierotki. Uwierzcie, to był chyba najtrudniejszy mój czas. Najpierw przez tydzień było noszenie tylko na rękach, bo istniała obawa, że nastawione kostki się poprzesuwają i pies może kuleć. Brrrr, jak sobie przypomnę. Quote
Nati28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witam :loveu: Coco nawet nie ma swojego poslanka bo spi ze mna w lozku :roll: Quote
Recommended Posts