Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy nowych odwiedzających:multi: Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za życzenia! Nigdy nie dostaliśmy tak dużo życzonek, jest nam ogromnie miło. Cieszymy się tym bardziej z naszej nowej galerii i pozdrawiamy słonecznie naszych przemiłych gości!!!!

Posted

witamy sie i my
włoski na uszkach?z tego co ja wiem to yoreczkom się je scina,żeby uszka ładnie stały
śliczności te maleństwo
11 miesięcy-to za miesiac bedziemy swietowac roczek

Posted

Odwiedziliśmy nasze ulubione galerie i możemy się zabrać za obiecane zdjecia......
IVO 3 m-ce w nowym legowisku

I w wieku 5 m-cy po oszpeceniu przez panią (groomer ze mnie nie będzie)

Dobrze, że z tą nową fryzurą można się chociaż schować w trawie..

Posted

Witamy serdecznie :loveu::loveu::loveu:
Ale Ivo ma legowisko - bomba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - takiego to chyba żadem yorkuś na dg nie ma :diabloti:.
Nie przesadzaj, nie ma takiej tragedi z tą fryzurką, jestem zawiedziona bo nastawiłam się na jakiś koszmar a tu nic takiego :diabloti::evil_lol::diabloti:

Posted

Puk puk :lol: Witamy Edytę i Ivcia. Nie było nas jeszcze u was ale widzieliśmy was w naszej galerii. Witamy bardzo serdecznie,. Edyta , wcale go tak znowu nie oszpeciłaś :shake: żebyś ty widziała jakiś czas temu łapki mojej Mejsi.:angryy: to dopiero był obciach. Dziewczyny z dg kazały mi schować nozyczki bardzo głęboko :diabloti:

Posted

Cześć dziewczyny! Zanim Was odwiedzę, popiszę sobie u siebie:eviltong:
Cieszę się, że legowisko się podoba. Mam trochę fisia na punkcie tzw. gadżetów psich oraz oczywiście na punkcie mojego pieska.
Muszę się przyznać, choć pewnie nikt mi nie uwierzy, że Ivo śpi w swoim cabrio ( wbrew teorii, że połowa właścicieli yorusiów śpi ze swoimi psami w łóżku, a druga połowa się do tego po prostu nie przyznaje:oops:). Jest oczywiście czas na harce w sypialni w dzień i wieczorne przytulanie, a potem hasło : "do siebie", czyli moment którego nienawidzę. Oczywiście jak się domyślacie, to nie ja wydaję tę komendę. Faceci to bezduszne stworzenia:mad:. Przyznam szczerze, że trochę się obawiałam fiaska tejże tresury, bo w wieku pół roku Ivciu miał złamaną łapkę i wtedy przez miesiąc spał z nami. Po ściągnięciu gipsu "bez słowa";) wrócił na swoje miejsce.
Dzisiaj wstawię zdjęcia mojej zagipsowanej sierotki. Uwierzcie, to był chyba najtrudniejszy mój czas. Najpierw przez tydzień było noszenie tylko na rękach, bo istniała obawa, że nastawione kostki się poprzesuwają i pies może kuleć. Brrrr, jak sobie przypomnę.