Marzena* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Pegaza napisał(a):Wiesz co jakbym miala edycje to bym to szybciutko usunela hehe ale ze nie mam no to fajna wtopa hahah ta Filipka hihi no nie probowalam moze czas zaczac;) hehe Brak edycji bywa bardzo kłopotliwe ;) Wiem to z doświadczenia :evil_lol: Quote
Truska34 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 jot11 napisał(a):Biegnij do pracy szybciutko,przynajmniej już na dogo będziesz :evil_lol: Pozdrowionka przesyłamy :loveu: Natalia&Lola napisał(a):Pozdrawiamy Was:) Cze dziewczyny! Pozdrawiamy Was również. Pegaza napisał(a):Truska a jak Ty masz na imie? Tereska? moze?:) Aleś mnie Daria pięknie ochrzciła:evil_lol: Truska jest od truskawy. To podobnie jak Pegaza, chyba nie bardzo jest od Darii, co?:mad: Czasem wyglądam, jak Marysia, ale Tereską jeszcze nie byłam:eviltong: Liczbą 34 też się nie sugeruj, bo nick wymyślony ładnych parę lat wstecz:cool3: Viky i Ja napisał(a):Brak edycji bywa bardzo kłopotliwe ;) Wiem to z doświadczenia :evil_lol: Cześć Marzenko! Ja tam edycji używam często w swojej galerii, jak wstawiam pojedynczo zdjęcia, żeby mi wszystkie nie uciekły. A u Was w galeriach rzadziej, chyba że poprawiam błędy interpunkcyjne albo ortografy:diabloti: Quote
Truska34 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 A dzisiaj to ja chyba sama tu na dogo rządzę:-( Nie ma nikogo i nie ma do kogo gięby otworzyć:placz: Quote
Marzena* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Truska34 napisał(a):A dzisiaj to ja chyba sama tu na dogo rządzę:-( Nie ma nikogo i nie ma do kogo gięby otworzyć:placz: Jak to sama ??? A ja ??? Też tu jestem ;) Tylko Ciebie już chyba nie ma :( Quote
Pegaza Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Cze Tessko-Edytko:) aa czyli lubisz truskawy hehe pegaza to nick od mojego mena pegaz kiedys na takim forum gdzie razem rzadzilismy zeby bylo rozpoznawalniej ja sie ochrzcilam pegaza.I teraz ten nick jest i tutaj:) ja jestem teraz na chwile doslownie i bede pozniej nara:) dobrej zabawy:) Quote
Yoko2009 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Hej hej, my przyszliśmy na fotki w sweterku.....chyba że cos mnie sie namieszało hihihi i się pogubiłąm w galeriach ale nawet jak to poprosimy o foteczki pieknego kawalera:) Quote
*Jot* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Viky i Ja napisał(a):Jak to sama ??? A ja ??? Też tu jestem ;) Tylko Ciebie już chyba nie ma :( Ja też jestem :evil_lol: I Daria była :lol: A Edit juz nie ma bo się opala na wieczorna imprezę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
iwa63 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Witamy w sobotnie popołudnie myślę że już można się witać na forum? Quote
*kleo* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A ja tam się z Edytką przywitam, nawet jak nie można :evil_lol: Świętujemy za 4 dni razem co nie?? ;) Quote
Truska34 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 *kleo* napisał(a):A ja tam się z Edytką przywitam, nawet jak nie można :evil_lol: Świętujemy za 4 dni razem co nie?? ;) No jasne:multi: Ja tam specjalnie się w tym temacie nie udzielałam, bo chciałam zabłysnąć i pierwsza Ci życzenia złożyć. A tak dziewczyny z dogo przeczytają i w środę mogą mnie wyprzedzić:-( Taka na przykład Marzenka, która po nocach na dogo wpada może być potencjalnie pierwsza u Ciebie z życzeniami:eviltong: Quote
*kleo* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Truska34 napisał(a):No jasne:multi: Ja tam specjalnie się w tym temacie nie udzielałam, bo chciałam zabłysnąć i pierwsza Ci życzenia złożyć. A tak dziewczyny z dogo przeczytają i w środę mogą mnie wyprzedzić:-( Taka na przykład Marzenka, która po nocach na dogo wpada może być potencjalnie pierwsza u Ciebie z życzeniami:eviltong: To nic jej nie powiemy :eviltong: Quote
Truska34 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Viky i Ja napisał(a):Jak to sama ??? A ja ??? Też tu jestem ;) Tylko Ciebie już chyba nie ma :( Poszłam sobie, szukałam po zielonej kropeczce i nigdzie się nie świeciła, ale już jestem znów:lol: Pegaza napisał(a):Cze Tessko-Edytko:) aa czyli lubisz truskawy hehe pegaza to nick od mojego mena pegaz kiedys na takim forum gdzie razem rzadzilismy zeby bylo rozpoznawalniej ja sie ochrzcilam pegaza.I teraz ten nick jest i tutaj:) ja jestem teraz na chwile doslownie i bede pozniej nara:) dobrej zabawy:) Uwielbiam truskawy!!!!!!!! Yoko2009 napisał(a):Hej hej, my przyszliśmy na fotki w sweterku.....chyba że cos mnie sie namieszało hihihi i się pogubiłąm w galeriach ale nawet jak to poprosimy o foteczki pieknego kawalera:) Nio! Nic Ci się nie pomyliło. Zakupiła ja piękny sweterek dla pieska, ale w międzyczasie piesek został odwieziony do domku, bo za bardzo przeszkadzał w pracy:Dog_run: jot11 napisał(a):Ja też jestem :evil_lol: I Daria była :lol: A Edit juz nie ma bo się opala na wieczorna imprezę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A właśnie, że się nie opalam, bo to szkodliwe:eviltong: Żartowałam, poopalam się później, jak się klientki opalą.... iwa63 napisał(a):Witamy w sobotnie popołudnie myślę że już można się witać na forum? A można, można.... My też pozdrawiamy! Quote
*Jot* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jak tam Edytko po imprezie? Mam nadzieję,że się najadłaś :evil_lol: Obudź się i napisz nam wszystko :evil_lol::evil_lol: Quote
*Jot* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 *kleo* napisał(a):To nic jej nie powiemy :eviltong: A ja wiem,a ja wiem......:evil_lol: Może będę pierwsza :diabloti::diabloti: Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Edyt musi dojsc do siebie hehe tak mysle z wieczora to sie juz tu dowlecze hehe Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A gdzie foty? Dawaj zdjęcia nowe:) Dobranoc;) Quote
Truska34 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 jot11 napisał(a):Jak tam Edytko po imprezie? Mam nadzieję,że się najadłaś :evil_lol: Obudź się i napisz nam wszystko :evil_lol::evil_lol: Ubrałam gorset i możliwości pochłaniania żarła miałam ograniczone:-(, ale i tak dałam radę:lol: Pegaza napisał(a):Edyt musi dojsc do siebie hehe tak mysle z wieczora to sie juz tu dowlecze hehe Cześć Daria! Dowlokłam się dopiero dzisiaj, ale zdjęcia będą:eviltong: Natalia&Lola napisał(a):A gdzie foty? Dawaj zdjęcia nowe:) Dobranoc;) Hej Natalia! Już się ładują:multi: Princess_York napisał(a):cześć rano ! :loveu: Cześć Wam z rana! Quote
Truska34 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Jeszcze cieplutkie. Weekendowe! Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 To ja te cieplutkie skomentuje:eviltong: sweterek ma w jesiennych kolorach,pieknie w nim wyglada kawaler:) Quote
Truska34 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Cześć Daria! Fajnie, że jesteś:multi: No to jeszcze kilka sztuk. Quote
Natalia&Lola Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 No proszę jaki sweterek Ivo ma elegancki. Przystojniak maly z niego:D Quote
Doti1986 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Hey:) No proszę jaki Ivo śliczny kawaler:) A sweterek super:loveu: A w kąpieli przypomina mi moją Pixi tez taki wystraszony:evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 http://img694.imageshack.us/img694/8466/20091129nowe0265.jpg w kąpieli to dostał prawie takie duże oczy jak Gracja :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 No syn to fajną se kryjowke zrobil heh a tu juz obaj schowani? http://img4.imageshack.us/img4/8966/20091129nowe0230.jpg Quote
Recommended Posts