Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eve86 napisał(a):
Witamy czwartkowo i... tym razem deszczowo. Ivo ślicznie wygląda na każdej foteczce :) I ma taką słodką bluzę ;) Pozdrawiamy :loveu:

Cześć Eve. A u nas słońce świeci:eviltong: Będzie ze 10 stopni. Prawdziwa wiosna. My Was pozdrawiamy cieplutko!

*kleo* napisał(a):
Witamy :multi:
Kolejny psiurek z obłędną bluzą ;) Wygląda jak taki paker z drużyny rugby z amerykańskich filmów :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
Cze :multi:
bluze ma czadową:loveu:

cze Pegaza i Kleo:multi:
Fajna była, bo zdążyłam ją raz do zdjęcia Ivovi ubrać i ...wyrósł. Jakoś musieliśmy brzydką pogodę przegapić;) Jak ją kupiłam, to był taki malutki, że nie mógł się w niej podnieść, a ostatnio okazała się niestety za mała, więc się sprzedała.

Viky i Ja napisał(a):
Witamy po północy :loveu::loveu::loveu:
Fotki śliczne, jak miło zobaczyć słoneczny dzień nawet jeśli tylko na zdjęciu

A Wy znów po nocy na dogo buszujecie? Carmen extra wygląda w kitce. I te siwulce spod kitki wystające. Śliczniunia.

Doti1986 napisał(a):
Witamy się w piątek trzynastego:evil_lol:

cze Doti. A ja przesądna jestem:-o

Posted

Znalazłam jeszcze zdjęcia (stare) Iva z jego siostrą z miotu Yuko. Yuko należy do mojej przyjaciółki. Ta pojechała ze mną po Iva i po drodze chciała mi wyperswadować zakup psa, a sama wróciła z suczką :eviltong:. Teraz gwiazda (tzn. Yuko) zapuściła już sobie włoski do ziemi, a my jej zazdrościmy:cool3:
Chyba poznajecie who is who?

No i ten kombinezon o którym pisałam wcześniej. Cieplutki.

Posted

Kombinezon świetny sama się zastanawiałam nad takim ale były wtedy tylko z Fereri :evil_lol: A dla dziewczynki nie pasuje:evil_lol: A co do zdjęcia widać że bliźniaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wcześniej były fajne pumy i adidasa, ale nie zdążyłam. No i wybór kolorów też był duży, takie dziewczęce pomarańczowe mi się podobały. Najważniejsze, ze ciepły, ten ferrari tak średnio mi się widzi, ale nerki przykrywa, więc może być:razz:
A co do siostry, to całkiem fajna laska z niej wyrosła, a się nie zapowiadała (prawdziwe brzydkie kaczątko), więc i Ivo dobrze rokuje, mam nadzieję, chyba że są od dwóch różnych tatusiów, bo słyszałam że tak u piesków może być:-(

Posted

[quote name='jot11']Witamy w piąteczek :multi:

Imageshack - dscf2912 jakie podobne pieseczki do siebie :loveu::loveu::loveu:
Teraz już tylko z pyszczka są podobne. Yuko się wybarwiła szybciej, ma gęściejszy włos i dłuższy i ma krótsze łapki. Jak to się stało? Przecież były identyczne.

[quote name='Doti1986']Kombinezon świetny sama się zastanawiałam nad takim ale były wtedy tylko z Fereri :evil_lol: A dla dziewczynki nie pasuje:evil_lol: A co do zdjęcia widać że bliźniaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A kombinezon leży w szafie i czeka na zimę.

[quote name='Viky i Ja']Witamy już w sobotę :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Doti1986']Witamy sobotnio:loveu:

[quote name='syla929']Witamy się weekendowo:loveu: :)

[quote name='jot11']Cześć Edytko i Ivcio :loveu::loveu::loveu:

[quote name='jot11']Cześć w niedzielę :multi:

Chyba znowu odpoczywasz od komputera :angryy:
Skąd wiedziałaś? Zgadza się. W sobotę krócej pracuję i ruch w biznesie większy, więc rzadko mam czas na dogo. A niedziela w domu i komputer okupowany przez synka, więc z dogo nici.

[quote name='megi82']witamy
siostra fajna
kombinezonik super

[quote name='Pegaza']Rodzenstwo bardzo podobne:p
masz fote siostry Iva?
a kombinezon ma 1 klasa:loveu:
pozdrawiamy:loveu:
Pegaza, nie mam aktualnych zdjęć siostry, ale jak tylko zrobię, to od razu wstawię.

[quote name='Nati28']Witamy :multi::loveu:
Ivo ma swietny kombinezon :razz:
Fajnie, że się podoba.

[quote name='FREDZIU']Witamy i pozdrawiamy, Ivo jak zwykle fajniutki, a kombinezonik:loveu:

[quote name='jot11']Witamy serdecznie w poniedziałek :multi:

[quote name='Doti1986']Witamy Ivcia i jego pańcię:loveu:

[quote name='megi82']dzień doberek wieczornie

[quote name='jot11']Witamy serdecznie we wtorek !

[quote name='Doti1986']Witamy się serdecznie wtorkowo:)

Cześć dziewczyny! Dziękujemy za pamięć i odwiedziny u nas. Nam się trochę weekend przedłużył i tym samym przerwa od komputera. Ale oczywiście dzisiaj nadrobimy zdjęciowe zaległości i poodwiedzamy Wasze galerie. Dzisiaj od rana próbowałam wejść na dogo, ale się nie dało. Teraz rozumiem dlaczego. A gdzie emotionki???
Nie wiem o co tutaj chodzi? Chyba się zgubiłam. Najpierw zmienili mi Allegro, potem stronę banku, a teraz dogo :-(
Pewnie się przyzwyczaimy.