Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]Boston jest około 4 - letnim psem w typie sznaucera.
Jest w dobrej kondycji, na oko zdrowy, posiada książeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami i jest odrobaczony. To psiak średniej wielkości - sięga kłębem do kolana. Jedyne ślady zaniedbania to pozostałość prawdopodobnie po ranie od łańcucha - strupy pod szyjką.

Boston jest uroczy, w pełni toleruje inne psiaki - mieszka z samcem w jednym kojcu, razem śpią w budzie. Chętny do głaskania, na spacerki - umie chodzić na smyczy. Daje sobie zaglądać w zęby, można go dotykać wszędzie i zrobić w nim wszystko. Jest energiczny, chce się bawić. Normalnie psi ideał szuka odpowiedzialnego domku!

Zresztą zobaczcie sami.

Z kolegą z kojca

Na spacerku

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy ode mnie są cudne, ale oczywiście chętnie pomogę ogłaszać Bostonka. :lol: Być może uda mi się to jeszcze dzisiaj w nocy ( zobaczymy jak to z tym moim snem będzie ;) ), a jak nie to napewno jutro się tym zajmę :)

Posted

KOntakt do ogłoszeń my slę że można tel. do Kasi i dodatkowo do mnie w razie czego. Meil Fundacji i można meil Kasi.

Dane Kasi podam na PM
Dane Fundacji:
tel. 609 601 362
meil: fdz.animalia@wp.pl

Ja za chwilę wstawię psiaka na allegro i na kilka ogłoszeń innych:eurocity, kupsprzedaj, alegratka, cafeanimal i na stronę Fundacji., Psiak będzie też na tablicy ogłoszeń na stoisku Fundacji podczas Wystawy Psów w Poznaniu za tydzień.

Posted

Zrobiłam ogłoszenia dla Bostona na:

kupiepsa.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
aukcjezwierzat.pl
adopcjepsow.org
poznan.gumtree.pl
poznan.oxl.pl
eoferty.com.pl
interpress.net.pl
oglosze.pl

Posted

Pani rozważa adopcję tez innego psa, decyzja zostanie podjęta w tym a najdalej w następnym tygodniu.
Ankieta wypadła dobrze. W domu poprzednim psem była sznaucerka więc Boston trafiłby do wielbicieli rasy.

Trzymajcie

Posted

Czekam na potwierdzenie gotowości przyjęcia wizyty i również wizyty w schronisku, na wystawie tez liczę na zainteresowanie Bostonem, chłop dziś była na spacerku

Posted

Nie ma zdjęć, ale dzieki temu psiaki nie musialy pozować i tracić czasu na stanie w miejscu ;-) Były 2 spacerosy - najpierw Szarik, Boston (energiczny koleś z niego :) ) i Bis, a pozniej Kileros i Kapsel. Tylko Mundek został w klatce ;(