snuszak Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [SIZE="4"]Boston jest około 4 - letnim psem w typie sznaucera. Jest w dobrej kondycji, na oko zdrowy, posiada książeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami i jest odrobaczony. To psiak średniej wielkości - sięga kłębem do kolana. Jedyne ślady zaniedbania to pozostałość prawdopodobnie po ranie od łańcucha - strupy pod szyjką. Boston jest uroczy, w pełni toleruje inne psiaki - mieszka z samcem w jednym kojcu, razem śpią w budzie. Chętny do głaskania, na spacerki - umie chodzić na smyczy. Daje sobie zaglądać w zęby, można go dotykać wszędzie i zrobić w nim wszystko. Jest energiczny, chce się bawić. Normalnie psi ideał szuka odpowiedzialnego domku! Zresztą zobaczcie sami. Z kolegą z kojca Na spacerku Quote
snuszak Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 pomóż mi znaleźć kochający dom ! Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 jestem u ślicznotka, póki co zapisuję wątek potem go pododaję na sznupowe Quote
snuszak Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 a może liczyć oczywiście w chwili wolnej na cudne ogłoszonka? Quote
Lilmo Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Nie wiem czy ode mnie są cudne, ale oczywiście chętnie pomogę ogłaszać Bostonka. :lol: Być może uda mi się to jeszcze dzisiaj w nocy ( zobaczymy jak to z tym moim snem będzie ;) ), a jak nie to napewno jutro się tym zajmę :) Quote
supergoga Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 KOntakt do ogłoszeń my slę że można tel. do Kasi i dodatkowo do mnie w razie czego. Meil Fundacji i można meil Kasi. Dane Kasi podam na PM Dane Fundacji: tel. 609 601 362 meil: fdz.animalia@wp.pl Ja za chwilę wstawię psiaka na allegro i na kilka ogłoszeń innych:eurocity, kupsprzedaj, alegratka, cafeanimal i na stronę Fundacji., Psiak będzie też na tablicy ogłoszeń na stoisku Fundacji podczas Wystawy Psów w Poznaniu za tydzień. Quote
Lilmo Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Zrobiłam ogłoszenia dla Bostona na: kupiepsa.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl adopcjepsow.org poznan.gumtree.pl poznan.oxl.pl eoferty.com.pl interpress.net.pl oglosze.pl Quote
snuszak Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 super, dzięki za informacje do mnie mail najlepiej, najbardziej dostępna jestem w ten sposób ;p snuszkak@gmail.com Quote
snuszak Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Jest już jedna osoba zainteresowana Bostonem - dzięki Lilmo za wiadomość. Mam ankietę już wypełnioną, czekam na dalsze wiadomości. Quote
Lilmo Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 W takim razie zaciskam kciuki aż boję się cieszyć, żeby nie zapeszyć :kciuki: Quote
snuszak Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Pani rozważa adopcję tez innego psa, decyzja zostanie podjęta w tym a najdalej w następnym tygodniu. Ankieta wypadła dobrze. W domu poprzednim psem była sznaucerka więc Boston trafiłby do wielbicieli rasy. Trzymajcie Quote
snuszak Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Piła Możesz w razie czego pomyśleć czy masz tak kogoś od sznaucerów aby przeprowadzić wizytę Quote
malawaszka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 nie mam- tamte rejony to zupełna biała karta znajomości :niewiem: Quote
Lilmo Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Sprawdziłam na liście użytkowników dogo i jest zarejestrowanych 15 osób z Piły, ale żadnej z tych osób nawet nie kojarzę :shake: Quote
PaulinaT Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jej nowa bieda w P. Choroba... Ale on śmiszny taki. A ta ruda bródka już zupełnie rozwalająca :lol: Oby długo czekać nie musiał........ Quote
supergoga Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Boston na wszelki wypadek będzie swoje wdzięki pokazywał na tablicy ogłoszeń podczas wystawy psów w Poznaniu w najbliższą niedziele. Może tam ktoś go dostrzeże. Quote
snuszak Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Czekam na potwierdzenie gotowości przyjęcia wizyty i również wizyty w schronisku, na wystawie tez liczę na zainteresowanie Bostonem, chłop dziś była na spacerku Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a może zdjątka spacerkowe ma? :cool3: Quote
snuszak Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 no nietety nie zabrałysmy aparatu :oops: a pogoda była ładna najgorsze, że to był pierwszy szarikowy spacer a nie ma jego fotek w terenie Quote
eduso Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nie ma zdjęć, ale dzieki temu psiaki nie musialy pozować i tracić czasu na stanie w miejscu ;-) Były 2 spacerosy - najpierw Szarik, Boston (energiczny koleś z niego :) ) i Bis, a pozniej Kileros i Kapsel. Tylko Mundek został w klatce ;( Quote
Recommended Posts