Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pod warunkiem że nie jest zbyt nisko bo klaustrofobi można dostać :D:D:D ahh kuchnia temat rzeka .....pogadamy w czwartek a jak faktycznie wybierzesz ten kierunek to chętnie pomogę :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
To po jakich jesteś studiach? :>
Ja mam brata na 3 roku architektury PW i ciągle jakieś projekty i makiety się walają:P

Hehe to zapraszam do mnie, u mnie walają się prócz projektów i makiet jeszcze mozaiki :D:D:D A co do studiów to jeśli tak mogę powiedzieć skończyłam bo jeszcze się nie obroniłam bo nie mam czasu :P:P:P Architekture Wnętrz na Uniwersytecie Zielonogórskim ale osobiście nie polecam tej szkoły...

Mada:) napisał(a):
Oky, dzięki. :) Oby było dużo, fajnego śnieguuu... :D

Byleby nie była taka pogoda jak dziś :/

Pieseczkowo napisał(a):
Projekt boski :D

Dzięki :D

Posted

A więc dziś pierwszy raz zrozumieliśmy wszystkich co opowiadali co to są kulki śniegowe na szacie, u nas przybrały raczej postać kul śniegowych no ale zobacznie sami :

Mamo ratuj :(

Ale mimo kul wariował jak nigdy, tarzał się ale potem już się ruszać nie umiał :D:D:D

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Moim się śnieg tak nie klei :D Kropa też śmiga w kubraczku :P

Alex ma strasznie długie włosy na łapach i w dodatku nie jest jeszcze prawidłowy ten włos, bo zamiast drucików ma watę na łapach.....
Mada może już od 13 w czwartek, więc skoro nad jeziorko to możemy się spotkać na parkinku przed tym głównym wejściem na papry tak o 14?? czy po ???

Posted

haha no tak, zima a wraz z nią nieodłączne kule śniegowe ;) dobre są kombinezony takie z długimi łapami. u mnie się od nich niestety włosy kudłacą, ale Tobie chyba nie powinno się tak robić ;)
Alex jest przepiękny, widać, że zadbany. Aż miło popatrzeć na takiego psiaka :) mimo, że widać, że to dużo Twojej pracy, żeby taki był efekt ;)

Posted

Jak na pierwszy spacerek godzinka powinna wystarczyć. :] Więc o 14.00 przy bramie wejścia głównego - tym przy piramidzie?
W razie czego podam Wam mój nr. tel.: 792334782.