Evelynkaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Pod warunkiem że nie jest zbyt nisko bo klaustrofobi można dostać :D:D:D ahh kuchnia temat rzeka .....pogadamy w czwartek a jak faktycznie wybierzesz ten kierunek to chętnie pomogę :D Quote
Bzikowa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To po jakich jesteś studiach? :> Ja mam brata na 3 roku architektury PW i ciągle jakieś projekty i makiety się walają:P Quote
Mada:) Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Oky, dzięki. :) Oby było dużo, fajnego śnieguuu... :D Quote
Evelynkaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Bzikowa napisał(a):To po jakich jesteś studiach? :> Ja mam brata na 3 roku architektury PW i ciągle jakieś projekty i makiety się walają:P Hehe to zapraszam do mnie, u mnie walają się prócz projektów i makiet jeszcze mozaiki :D:D:D A co do studiów to jeśli tak mogę powiedzieć skończyłam bo jeszcze się nie obroniłam bo nie mam czasu :P:P:P Architekture Wnętrz na Uniwersytecie Zielonogórskim ale osobiście nie polecam tej szkoły... Mada:) napisał(a):Oky, dzięki. :) Oby było dużo, fajnego śnieguuu... :D Byleby nie była taka pogoda jak dziś :/ Pieseczkowo napisał(a):Projekt boski :D Dzięki :D Quote
Evelynkaa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 A więc dziś pierwszy raz zrozumieliśmy wszystkich co opowiadali co to są kulki śniegowe na szacie, u nas przybrały raczej postać kul śniegowych no ale zobacznie sami : Mamo ratuj :( Ale mimo kul wariował jak nigdy, tarzał się ale potem już się ruszać nie umiał :D:D:D Quote
Pieseczkowo Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jezus maria co on ma na łapach <wow>Biedactwo Quote
Baski_Kropka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 AaAaaa rewelacyjnie wygląda.. :D Bałwanek śniegowy :D Quote
Evelynkaa Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Dzisiaj już ubraliśmy sweterek :D:D:D więc przynajmniej trochę pobiegaliśmy, ale i tak lepszy jest dziś już śnieg. Quote
Baski_Kropka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Moim się śnieg tak nie klei :D Kropa też śmiga w kubraczku :P Quote
Evelynkaa Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Moim się śnieg tak nie klei :D Kropa też śmiga w kubraczku :P Alex ma strasznie długie włosy na łapach i w dodatku nie jest jeszcze prawidłowy ten włos, bo zamiast drucików ma watę na łapach..... Mada może już od 13 w czwartek, więc skoro nad jeziorko to możemy się spotkać na parkinku przed tym głównym wejściem na papry tak o 14?? czy po ??? Quote
PapryczkaChili Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 haha no tak, zima a wraz z nią nieodłączne kule śniegowe ;) dobre są kombinezony takie z długimi łapami. u mnie się od nich niestety włosy kudłacą, ale Tobie chyba nie powinno się tak robić ;) Alex jest przepiękny, widać, że zadbany. Aż miło popatrzeć na takiego psiaka :) mimo, że widać, że to dużo Twojej pracy, żeby taki był efekt ;) Quote
Baski_Kropka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mnie by pasowało po 14 :) mam nadzieje że Kropka nie zmieni się w kostkę lodu fikającą ;d Quote
Mada:) Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mam ograniczony dostęp do neta chwilowo, w każdym bądź razie mi pasuje w czwartek o 14.00 jak najbardziej. :D Główne wejście, czyli to przy piramidzie? :D Quote
Baski_Kropka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Hej heeej...mnie tez pasuje 14... tylko ze ja 15.15 muszę być w domu bo mam kolędę :/ ale nasze maluchy chyba tez za wiele nie wytrzymają na takim mrozie..? Quote
Mada:) Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jak na pierwszy spacerek godzinka powinna wystarczyć. :] Więc o 14.00 przy bramie wejścia głównego - tym przy piramidzie? W razie czego podam Wam mój nr. tel.: 792334782. Quote
Evelynkaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Dopiero mój ci łon przywiózł mi komputer bo mój poszedł papa do warszawy...jutro o 14 przy bramie głównej koło piramidy :D Tylko aparatu nie będe miała na jutro:( Quote
Baski_Kropka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja będę miała aparat, ale ktoś będzie musiał potrzymać przy foceniu moje duże szalone futro :) Quote
niunka04 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 no prosze wspólny spacerek;) no to czekamy na foto relacje;) Quote
Evelynkaa Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Oj dziewczyny do Alexa przyjechała kuzynka Mika a on śpi bo taki padnięty po spacerku:D:D:D Quote
Recommended Posts