Mada:) Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Śliczniutki i bielutki. :D Spotkamy, spotkamy. Już się doczekać nie możemy. ;] Quote
Evelynkaa Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Mada:) napisał(a):Śliczniutki i bielutki. :D Spotkamy, spotkamy. Już się doczekać nie możemy. ;] Kremowy hehe:P Quote
Mada:) Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 E tam... Bielutki i już. :P A jak pięknie piątkę przybija. :D Quote
Baski_Kropka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pięknie pione podaje, a pani jaką ma zmarzniętą łapę.. brrrr ;P Co jeszcze potrafi?? Moja Kropka cwana bestia...mądra jak coś chce ale za nic w świecie nie potrafię jej nauczyć leżeć ;P Umie tylko łapkę siad i hop w powietrzu :P A tak to jeszcze potrafi an komendę wpleść pod kołdrę jak idziemy spać ;D Mówię jej chodź pod kołderkę i przyłazi uhahana :P Quote
Evelynkaa Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Mada:) napisał(a):E tam... Bielutki i już. :P A jak pięknie piątkę przybija. :D Baski_Kropka napisał(a):Pięknie pione podaje, a pani jaką ma zmarzniętą łapę.. brrrr ;P Co jeszcze potrafi?? Moja Kropka cwana bestia...mądra jak coś chce ale za nic w świecie nie potrafię jej nauczyć leżeć ;P Umie tylko łapkę siad i hop w powietrzu :P A tak to jeszcze potrafi an komendę wpleść pod kołdrę jak idziemy spać ;D Mówię jej chodź pod kołderkę i przyłazi uhahana :P hehe z pioną poszło łatwo :D Dziękujemy ręce zmarznięte bo zimno było... a Alex umie siad, waruj, łapa, piona, obejście i noga i po domu chodzenie przy nodze....na dworze kompletnie nie interesuje się komendami a tą pionę powtarzał chyba ze pięć razy bo robił to tak szybko (śpieszył się do krzaczków) że zdjęć nie zdążyłam zrobić :D a komenda choć do łóżka też jest wykonywana w 100% :Dhehe Komenda do mnie do 7 msc była wykonywana w 99% na dzień dzisiejszy jakieś 60% dlatego linka a i uczymy aportowania w domu gania niemilłosiernie za piłeczką a na dworze ma ją gdzieś... mimo ze jest nowa i wyciągana tylko do krótkiego aportowania...dużo jeszcze przed nami :P Quote
Bzikowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Super fotki! :D Ta z upolowaną fretką najlepsza :evil_lol: http://img136.imageshack.us/img136/9287/dsc8887.jpg i co mówisz, że ma piłeczkę gdzieś? :cool3: http://img258.imageshack.us/img258/1935/dsc8910.jpg co za latawiec :loveu: Quote
Evelynkaa Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Bzikowa']Super fotki! :D Ta z upolowaną fretką najlepsza :evil_lol: http://img136.imageshack.us/img136/9287/dsc8887.jpg i co mówisz, że ma piłeczkę gdzieś? :cool3: http://img258.imageshack.us/img258/1935/dsc8910.jpg co za latawiec :loveu: A co powiesz na to: poleciał za piłeczką i wrócił bez niej bo po co....:P Quote
Baski_Kropka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 po co nosić jak pani po nią pójdzie :P Quote
Daga&Maks Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 http://img258.imageshack.us/img258/1935/dsc8910.jpg jak leci :-D Quote
Pieseczkowo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Fryz Alexa jest boski!! czekam z niecierpliwością kiedy będziesz mieć juz sprawny komputer :)) Quote
dadiii Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ale tam u ciebie westowato jest :D fajniee :) Quote
niunka04 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 moze go czyms zachecić moja Nika to przynosi za smakołyk;) teraz jej staram się nie dawać ale na początku. Quote
Evelynkaa Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='Baski_Kropka']po co nosić jak pani po nią pójdzie :P Dokładnie, cwaniaczek jeden :P [quote name='Daga & Maks']http://img258.imageshack.us/img258/1935/dsc8910.jpg jak leci :-D Prawdziwy latawiec [quote name='Mada:)']No to zdolny ten Alexik. :D Tak Alex potrafi tylko mu jeszcze dużo brakuje... [quote name='Pieseczkowo']Fryz Alexa jest boski!! czekam z niecierpliwością kiedy będziesz mieć juz sprawny komputer :)) No na osiedlu jako jedyny trymowany, więc faktycznie wygląda chyba najlepiej, ale już sąsiadom zapowiedzialam że jak tylko kupie jeszcze maszynke to mogę robić ich pociechy... A co do komputera to klapa dziś ostatecznie po wgraniu sterowników i nowego systemu, stwierdzam że dalej jest zepsuty i do naprawy muszę wysłać...wrrrr...ale mam nadzieje że bez kompa nie zostane bo nie przeżyje :D:D:Dhehe [quote name='dadiii']ale tam u ciebie westowato jest :D fajniee :) No dziewucha ze zdjęcia już się nie bawi bo ma 3 lata i warczy na kawalerów...a brakuje jeszcze Fibi i nowego z mojej klatki.......niestety wszystkie bez rodowodu......niestety wszystkie waty....dajcie mi pogłaskać prawdziwego szorściaka :D:D [quote name='niunka04']moze go czyms zachecić moja Nika to przynosi za smakołyk;) teraz jej staram się nie dawać ale na początku. Tak kochana w domu to działa ale na dworze, gdzie tyle ciekawych rzeczy się dzieje nigdy....u nas strasznie pełno jest psiaków dookoła, nie ma żadnego odludnego miejsca a jak są to cholerka oblegane w lato przez pijaczków i Alex sobie na ostatnim spacerze łapkę przeciął...naszczęście nie groźnie... Quote
Evelynkaa Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Zapomniałam dodać że za 9 dni nasz Alexik kończy roczek :D:D:D Quote
Pieseczkowo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Muszę koniecznie śledzic wątek i życzyć mu wszytskiego najlepszego!! Quote
Baski_Kropka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Noo. Wiek dorosły to już prawie facet z niego dorosły :D Quote
paulina11175 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hej, "odzyskałam" hasło do konta i mam zamiar galerię prowadzić dalej ;) . dzięki za miłe słowa :) Quote
Evelynkaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 A więc dla ciekawskich :D:D:D przedstawiam Wam mały dowód na to czym się zajmuję, mój jeszcze ciągle niedoskonały projekt na nowiutkim programie do projektowania.... Quote
Mada:) Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Łooo, śliczniusiooo! Uwielbiam taki nowoczesny, kanciasty, prosty styl! A to na ścianie to płyta? ;> Quote
Evelynkaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Tak to jest projekt pod klienta, który nie chce usówać płytek ze ściany i chciał że zasłonić..... Quote
Mada:) Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Lubię takie płyty na ścianach. :) Mam taką w łazience. Tatuś zrobił hihi. :D A ciemny sufit świetnie kontrastuje z podłogą. :] Quote
Recommended Posts