Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pięknie pione podaje, a pani jaką ma zmarzniętą łapę.. brrrr ;P
Co jeszcze potrafi?? Moja Kropka cwana bestia...mądra jak coś chce ale za nic w świecie nie potrafię jej nauczyć leżeć ;P Umie tylko łapkę siad i hop w powietrzu :P A tak to jeszcze potrafi an komendę wpleść pod kołdrę jak idziemy spać ;D Mówię jej chodź pod kołderkę i przyłazi uhahana :P

Posted

Mada:) napisał(a):
E tam... Bielutki i już. :P A jak pięknie piątkę przybija. :D

Baski_Kropka napisał(a):
Pięknie pione podaje, a pani jaką ma zmarzniętą łapę.. brrrr ;P
Co jeszcze potrafi?? Moja Kropka cwana bestia...mądra jak coś chce ale za nic w świecie nie potrafię jej nauczyć leżeć ;P Umie tylko łapkę siad i hop w powietrzu :P A tak to jeszcze potrafi an komendę wpleść pod kołdrę jak idziemy spać ;D Mówię jej chodź pod kołderkę i przyłazi uhahana :P

hehe z pioną poszło łatwo :D Dziękujemy

ręce zmarznięte bo zimno było... a Alex umie siad, waruj, łapa, piona, obejście i noga i po domu chodzenie przy nodze....na dworze kompletnie nie interesuje się komendami a tą pionę powtarzał chyba ze pięć razy bo robił to tak szybko (śpieszył się do krzaczków) że zdjęć nie zdążyłam zrobić :D a komenda choć do łóżka też jest wykonywana w 100% :Dhehe
Komenda do mnie do 7 msc była wykonywana w 99% na dzień dzisiejszy jakieś 60% dlatego linka a i uczymy aportowania w domu gania niemilłosiernie za piłeczką a na dworze ma ją gdzieś... mimo ze jest nowa i wyciągana tylko do krótkiego aportowania...dużo jeszcze przed nami :P

Posted

[quote name='Baski_Kropka']po co nosić jak pani po nią pójdzie :P
Dokładnie, cwaniaczek jeden :P

[quote name='Daga & Maks']http://img258.imageshack.us/img258/1935/dsc8910.jpg jak leci :-D
Prawdziwy latawiec
[quote name='Mada:)']No to zdolny ten Alexik. :D
Tak Alex potrafi tylko mu jeszcze dużo brakuje...
[quote name='Pieseczkowo']Fryz Alexa jest boski!! czekam z niecierpliwością kiedy będziesz mieć juz sprawny komputer :))
No na osiedlu jako jedyny trymowany, więc faktycznie wygląda chyba najlepiej, ale już sąsiadom zapowiedzialam że jak tylko kupie jeszcze maszynke to mogę robić ich pociechy...
A co do komputera to klapa dziś ostatecznie po wgraniu sterowników i nowego systemu, stwierdzam że dalej jest zepsuty i do naprawy muszę wysłać...wrrrr...ale mam nadzieje że bez kompa nie zostane bo nie przeżyje :D:D:Dhehe

[quote name='dadiii']ale tam u ciebie westowato jest :D
fajniee :)
No dziewucha ze zdjęcia już się nie bawi bo ma 3 lata i warczy na kawalerów...a brakuje jeszcze Fibi i nowego z mojej klatki.......niestety wszystkie bez rodowodu......niestety wszystkie waty....dajcie mi pogłaskać prawdziwego szorściaka :D:D

[quote name='niunka04']moze go czyms zachecić moja Nika to przynosi za smakołyk;) teraz jej staram się nie dawać ale na początku.

Tak kochana w domu to działa ale na dworze, gdzie tyle ciekawych rzeczy się dzieje nigdy....u nas strasznie pełno jest psiaków dookoła, nie ma żadnego odludnego miejsca a jak są to cholerka oblegane w lato przez pijaczków i Alex sobie na ostatnim spacerze łapkę przeciął...naszczęście nie groźnie...