Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada:) napisał(a):
Witamy, widzę, że Alex zadowolony z białego puchu. ;) Pozdrawia Chico, Sara i Amor. ;]

Oj tak zadowolony, tak jak na piasku nad morzem....tak samo się zachowuje....no może prócz orzełka bo ten piasek troche zimny jest :D

Posted

Nie wiedziałam że kartka świąteczna jest spamem, mnie jest zawsze miło jak taką ową dostaję, nawet na maila od firm z którymi współpracuję, jest to tradycja polska, no ale skoro nie wolno to nie będę się upierała. Więc skoro można w swojej galeri zamieszczać to zamieszczam i życzę udanych świąt:

Posted

[quote name='evelynka']
Aniu dziekujemy :D Ale powiedz jak Tobie wychodzą takie ładne fotki? mój aparat mimo że był na automat ustawiony to stwierdził że jest jasno i nie użył lampy, dlatego takie szarobure te zdjęcia....:(

Ja ustawiam wszystko ręcznie :) No i nie uważam, żeby mi wychodziły jakoś mega ładnie. A jaki masz aparat? To też od tego zależy...

http://img137.imageshack.us/img137/3685/dsc8433.jpg kurcze , ale on jest bielutki! :) Moje bydlę to bardziej w kolorze ecru :evil_lol:
A tymczasowiczka słodka, trzymam kciuki za dobry DS :)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ja ustawiam wszystko ręcznie :) No i nie uważam, żeby mi wychodziły jakoś mega ładnie. A jaki masz aparat? To też od tego zależy...

Canon D40 chyba x lub bez x. Raczej robię wszystko na automatiku bo jak ustawiam ręcznie to wszystko mam jak przed zażyciem rutinoskorbinu, a statywa mi się nigdzie nie chce brać...
http://img137.imageshack.us/img137/3685/dsc8433.jpg kurcze , ale on jest bielutki! :) Moje bydlę to bardziej w kolorze ecru :evil_lol:

Po trymowaniu zawsze jest bielszy...wcześniej też był ecru :D
A tymczasowiczka słodka, trzymam kciuki za dobry DS :)

Tymczasowiccz.....Rex... jest przeuroczy, jest już jakieś zainteresowanie nim więc myślę że będzie w czym wybierać wśród DS:D Czasami słucha mnie bardziej jak Alex....:P

Posted

Piękny śnieżnobiały żywy prezent pod choinką. :)
evelynka, tak tylko Ci wspomnę, że u nas w Realu co miesiąc jest organizowana akcja promująca adopcje zwierząt. Następna jest bodajże 9-12 stycznia. Jeśli do tego czasu Rex nie znajdzie domku, a chciałabyś z nim przyjść to zapraszamy. ;) Tylko psiak musi mieć ksiażeczkę zdrowia i podstawowe szczepienia.

Posted

Oj no chyba już będzie miał domek :D ale jak co to dzieki za informację, własnie miałam Ci Mada zadać parę pytań, czym ty się zajmuszesz i co masz wspólnego z schroniskiem w Tychach? ale to może na pv

Posted

ależ on jest śliczny :loveu: evelynka samodzielne trymowanie wychodzi Ci świetnie, oby tak dalej!! :multi:

p.s moje też kocha wodę :lol:

a tymczasowicz bombowy..pewnie długo na domek czekał nie będzie ;)za co kciuki mocno trzymam!

Posted

[quote name='ewelinka_m']ależ on jest śliczny :loveu: evelynka samodzielne trymowanie wychodzi Ci świetnie, oby tak dalej!! :multi:

p.s moje też kocha wodę :lol:

a tymczasowicz bombowy..pewnie długo na domek czekał nie będzie ;)za co kciuki mocno trzymam![/QUOTE]

Dziękujemy :razz:
Tu pochwaliłam się moim wczorajszym dziełem:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/18985-A-moze-by-tak-galeria?p=13776511[/URL]

A tymczasowicz nas dziś już opuścił:( Pojechał do wspaniałego domku z ogrodem :)

Posted

Obejrzałam fotki z trymowania i gratuluję! :)
Naśliczniejszy West, jakiego widziałam. Mówię całkiem szczerze. :)
Wszystkie te osiedlowe to jakieś wygolone, albo zapuszczone, brudne. Właściciele pewnie nie mają pojęcia o trymowaniu... :[
A Alex po prostu przepiękny. :)

Posted

Mada:) napisał(a):
Obejrzałam fotki z trymowania i gratuluję! :)
Naśliczniejszy West, jakiego widziałam. Mówię całkiem szczerze. :)
Wszystkie te osiedlowe to jakieś wygolone, albo zapuszczone, brudne. Właściciele pewnie nie mają pojęcia o trymowaniu... :[
A Alex po prostu przepiękny. :)

Nie zawstydzaj nas :D:D:D
rodzice alexa też goleni :( i wszystkie na osiedlu... jeszcze brakuje mi maszynki i chyba zacznę sama wszystkie robić...:P

Posted

Widziałam zdjęcia po trymowaniu, bardzo fajnie ci wyszło i krótko na grzbiecie jak na robione bez maszynki :) Axel śliczny, a z trymowania na trymowanie będzie coraz ładniejszy. Praktyka czyni mistrza!

Posted

Bardzo ładnie, śliczna główka! :) Gratuluję samozaparcia :loveu:
A tym wszystkim golącym westy to najchętniej bym je zabrała... Nie wiem po co kupować psa danej rasy/w jej typie jak się potem nie może prawidłowo pielęgnować. A najbardziej mnie wkurza jak ludzie mówią, że 'ich west to taki w typie więc nie trzeba trymować' , co oczywiście jest jedną wielką ściemą bo włos pozostaje taki sam, miękki czy bardziej szorstki i tak trzeba go trymować. No i na przykładzie Alexa widać jak fajnie może wyglądać dobrze zrobiony westik w typie rasy! :) Brawo, evelynka!