Evelynkaa Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Justynko to jeszcze nie zupełnie szczeniaczkowa, bo taka prawdziwa to dopiero na 5 ostatnich fotach jest. wyrywa się prawie wszystko i wychodzi bez cięcia prawie takie małe :P Dzięki Natalia :) Quote
Yuveza Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 podoba mi się taka wąska główka, chcialabym taką zrobić Doti;) Quote
Evelynkaa Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Doti to nie sznaucer żeby robić jej wąską głowę :P Quote
Yuveza Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Evelynkaa napisał(a):Doti to nie sznaucer żeby robić jej wąską głowę :P ale ja lubie wąskie ;) teraz ma w miae małą ale jeszcze nie to;) Quote
Evelynkaa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Oj się naszukałam naszej galerii :P Szczeniaczek trochę odrósł i wystartował 29 lipca na swojej pierwszej wystawie z 1 lokatą, oceną doskonałą i Zwycięzcą Młodzieży nasza stawka o BOB Quote
Evelynkaa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Jeszcze parę fotek takich se sobie Pokaz psa policyjnego Moja miłość :heart: Nasza miejscówka nasz ring i mój super fotograf, który mnie nie ujął :axe: Nagroda (trochę reklamy :twisted: ) Quote
Evelynkaa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ponadto 17 lipca skończył roczek, foteczka z urodzinek Quote
Shaunell Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Gratulacje za udany debiucik! :) A zgaduję, że wystawa w Będzinie? Quote
Evelynkaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 A tak tak Będzin...faktycznie nie napisałam :) a we wrześniu to się dopiero zacznie... może Chorzów, Mloda Boleslav, może Brno albo Wrocław, potem w październiku i do końca roku, Rybnik, Zabrze jak trzeba będzie, Poznań...no i może Kielce ale może nie trzeba będzie :P A jeszcze tak mi się Nitra marzy ale nie wiem czy mnie będzie stać....no to by było na tyle :P Quote
Evelynkaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Nie no tam Dominika jedzie z Icikiem swoim :) Quote
Natalia&Cody Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Gratulacje! O kurczę, ale to maleństwo wyrosło :D :D Planujecie może Poznań w październiku? :D Quote
Evelynkaa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Tak planujemy Poznań pisze wyżej jakie mamy plany :) się odzywajcie jak będziecie na któryś ;) Quote
Yuveza Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 ale urósł, i ... zarósł :lol: może jakies nowosci? Quote
Bejkowa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ewelina , dawaj na krajówkę do Płocka w maju :eviltong: Poproszę nowe fotki Icika i Alexa :D Quote
Evelynkaa Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 Justynko wcale tak nie urósł a odrósł i owszem ale dalej mało na łapach :P Płock za daleko :P Ja tu mam wokół siebie bardzo dużo krajówek więc gdzieś dalej jechać mi się nie chce i nie opłaca. Co innego z międzynarodówkami w tym Poznaniu będziemy na pewno. Zdjęć nowych nie mam żadnych, Alex wytrymowany na króciutko bo nie będę miała na niego czas we wrześniu więc poszłam na łatwiznę :P Na pewno zasypię Was fotami we wrześniu bo trochę tych wystaw będzie ;) Quote
Yuveza Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 bosze bosze, same wystawy :evil_lol: a w warszawie planujecie się pojawić? a mam pytanie co to zanczy BOB na wystawie,? zawsze zpaominam Quote
Evelynkaa Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 Warszawa to teren Dominiki ;) a po za tym tam są zawsze takie tłumy że raczej nie chce mi się tam pchać :P a BOB to Best Of Bred czyli Zwycięzca Rasy Quote
Bejkowa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Szkoda :-( A i tak poproszę foteczki :cool3: Quote
Evelynkaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Trochę spóźnione foteczki z mazur Przebieżka kajakiem, zacytuję tu Kaśkę "prawdziwi mężczyźni wiosłują, a kobiety i dzieci nie robią nic" hehe byłam nawet w Ameryce Quote
Evelynkaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Niania samotny żeglarz Alex :twisted: Kiedy jeden stoi na czatach trugi ćwiczy powieki :twisted: Quote
Evelynkaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Alex ze mną my Na Grunwaldzie była nawet księżniczka :mrgreen: ładna?? z rycerzem Quote
Recommended Posts