Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Według wzorca, może bez przesady na wystawy nie jeździmy, niech wyglada jak west, ale też praktycznie np: sukienka żeby krótsza była:D a głowa trochę bardziej westowa;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chantell wypatrzyłam małą na allegro, zobaczyłam jej zmiany skórne i wiedziałam że mała nie może trafić byle gdzie. Założyłam wątek na transportowym i Slay mi ją przywiózł. Prosiłam wcześniej jedną fundację ale nie wypaliło...mówili że pomogą ale nie mieli miejsca i w ogóle...a gonił nas czas

A proszę i kolejną porcję foteczek :D
Na spacerku ciocia dzieli smaczkami :D żeby nie było jeszcze Plusia z prawej była ale się w kadr nie zmieściła :D

Wilki :D

Posted

Chantell w moim podpisie jest link do wątku Polly tak właśnie parę dni temu wpisałam dlaczego nie może z nami zostać :( ale nie śpieszę się z wydaniem jej...myślę że przyjdzie w końcu ktoś to będzie mnie się podobał :P

Posted

o kurcze...t o muszę poczytać, bo ja tak średnio w temacie jestem :(
o rany to ta westiczka? oglądałam kiedyś bazarek dla niej chyba z tym słonikiem... czytałam o niej troszkę wtedy :(
czyli chodzi o to długie zostawianie jej samej i psiaka Tz? tak? szkoda... no ale musi znaleźć dobry domek

Posted

Wiesz no dopóki jesteśmy u mnie w kawalerce jest ok ale jak jadę do Wojtka to jest problem...poza tym planuję drugiego psa ale dopiero za rok-dwa najwcześniej... Ale spokojna głowa dopóki nie znajdę odpowiedniego człowieka nie oddam...Nie śpieszy nam się...

Posted

Evelinko wiesz że Ci kibicuje z całego serca
wiem wiem.... 2 psy znam to z własnego doświadczenia
ale usiądź sobie kiedyś popatrz jak śpią razem i pomyśl proszę tylko raz.....
małe mieszkanko nie ma znaczenia jak się bardzo kochacie;)))))
ja wiem że Ty jesteś dla niej najlepszą mamusią;D

mimo wszystko każdą Twoją decyzję popieram i tak wiem że jeśli zdecydujesz się ją oddać-nie oddasz jej byle komu
masz wielkie serduszko kochające!!!

całuski od Koki Fanty i ode mnie oczywiście

foty przecudne!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Chi23 niekórzy nie godzą się na wizytę przedadopcyjną....a bez tego nie wydam... drudzy już na wizycie mówią mi że wzięli psa ze schroniska ale go musieli oddać bo przecież był taki agresywny że Filopka ugryzł!!!(ich dziecko) więc Pola też tam nie pójdzie bo ona też ma swoje humorki...kolejnych odstraszają koszty utrzymania psa alergika!!! i westiki!!! niestety w ogoszeniach ludzie widzą tylko westa za darmo...nie wiedza że pies niestety kosztuje, że trzeba dać dobrej karmy, trzeba iść co dwa-trzy miechy do fryzjera i wydać stówkę minimum!!!....ludzie po prostu nie zdają sobie z tego sprawy....

Posted

Dupa Polly

Jak mnie to rozbawiło:D!!!! patrzę a tam napis DUPA Polly :D o jeja...
Jakiej szerokości Alexik ma obrożę bo bardzo ładnie wygląda http://img703.imageshack.us/img703/2750/dsc6590.jpg
Alexik- konik http://img815.imageshack.us/img815/6396/dsc6575.jpg
Polly- na geparda http://img607.imageshack.us/img607/7485/dsc6577.jpg
A w ogóle mają super sweterki, ja też muszę gdzieś fajny znaleźć, bo po trymowaniu będzie łysa, a bluza jest luźna a ja chcę coś przylegającego i z golfem:D