Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam
białasek cudowny :-) mój Lacky jest sporo młodszy i nie mogę sie doczekac aż podrośnie :)
a jak tam alergia u alexa ? bo ja stosuję teraz karmę hypoallergenic i narazie jest ok , a twój białasek jaką karmę wcina ?

Posted

Ania :) napisał(a):
Jaki on już duży :D śliczny białasek :loveu:

Dziękujemy :D
LACKY*WHITE napisał(a):
witam
białasek cudowny :-) mój Lacky jest sporo młodszy i nie mogę sie doczekac aż podrośnie :)
a jak tam alergia u alexa ? bo ja stosuję teraz karmę hypoallergenic i narazie jest ok , a twój białasek jaką karmę wcina ?

Witamy:)
Alex do 9 miesiąca jadł royala mini juniora, no i miewał jakieś tam oznaki typu ropniaczki na brzuszku, oczka mu łzawiły, coś tam z łapami miał, ale nie potrafię powiedzieć czy to po royalu, raczej nie bo wydaje mi się że to były skótki wcinania innych rzeczy np psie przysmaki. Ale że w dziewiątym miesiącu stanowczo dał do zrozumienia że nie lubi royala to teraz od miesiąca wcinamy purine pro plan z łososiem no i nie chce zapeszać ale chyba mu smakuje...
Czasami jeszcze coś tam dostanie: białego serka, danonka, jakiegoś indyczka z warzywkami a ostatnio wcina ugotowany makaron i chleb:D oczywiście w małych ilościach, aczkolwiek nie jestem pewna czy pies powinien chleb jeść, muszę się weta zapytać. Ale przy twoim Lakym bym nie dawała nic prócz karmy, jeśli ma objawy, bo Alex już nic nie ma... i czuje się dobrze więc raz na dzien jakiegoś rarytasika może dostać:D

Pieseczkowo napisał(a):
Super wygląda :D

Nie rozpieszczaj nas :P

Posted

Aha Aniu wydaje Ci się taki duży bo galerię prowadziłam od zdjęć typu jak był mały i przegapiłam parę miesięcy a dokładnie całe lato, ale to jeszcze kiedyś wkleję te fotki:D

Posted

Ale słona ta woda :P

Dominiczko Alex z oczkami miał problem już jak go tylko do domu zabrałam, na szczęście kanaliki miał drożne i po fryzjerze i przemywaniu po jakimś czasie ustąpiło.....:D

Posted

A tu jedno zdjęcie się uchowało dla tych co piszą że ich białasy do wody nie wchodzą:

Pływał jak oszalały i patyki nawet przynosił, tylko się dziwił że go trochę znosiło bo to nad Sołą jest :D

Posted

Alex cały wieczór wymiotuje, a wiecie po czy....po dental fresh...normalnie a tak tu na dogo zachwalali że nie śmierdzi potem z pyska i w ogóle, no to kupiłam.....i bidak się męczy:(:(:(

Posted

Popołudniowa próba wklejenia zdjęć mi się nie powiodła więc próbuje jeszcze raz.
Przyszła kolej i na nas ze zdjęciami zimowymi :D oczywiście dokomponowałam jeszcze Sabcię:

Posted

Dziś koniec, mam dość wkurza mnie te image do potęgi, niedość że mi się jedno zdjęcie ładuje ze 3 min to pisze mi potem że :
no files uploades
co to znaczy?? I w ogóle idzie mi to strasznie wolno i się denerwuje....wrrrrr
Aniu dziekujemy :D Ale powiedz jak Tobie wychodzą takie ładne fotki? mój aparat mimo że był na automat ustawiony to stwierdził że jest jasno i nie użył lampy, dlatego takie szarobure te zdjęcia....:(