Ania :) Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jaki on już duży :D śliczny białasek :loveu: Quote
LACKY*WHITE Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 witam białasek cudowny :-) mój Lacky jest sporo młodszy i nie mogę sie doczekac aż podrośnie :) a jak tam alergia u alexa ? bo ja stosuję teraz karmę hypoallergenic i narazie jest ok , a twój białasek jaką karmę wcina ? Quote
Evelynkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Ania :) napisał(a):Jaki on już duży :D śliczny białasek :loveu: Dziękujemy :D LACKY*WHITE napisał(a):witam białasek cudowny :-) mój Lacky jest sporo młodszy i nie mogę sie doczekac aż podrośnie :) a jak tam alergia u alexa ? bo ja stosuję teraz karmę hypoallergenic i narazie jest ok , a twój białasek jaką karmę wcina ? Witamy:) Alex do 9 miesiąca jadł royala mini juniora, no i miewał jakieś tam oznaki typu ropniaczki na brzuszku, oczka mu łzawiły, coś tam z łapami miał, ale nie potrafię powiedzieć czy to po royalu, raczej nie bo wydaje mi się że to były skótki wcinania innych rzeczy np psie przysmaki. Ale że w dziewiątym miesiącu stanowczo dał do zrozumienia że nie lubi royala to teraz od miesiąca wcinamy purine pro plan z łososiem no i nie chce zapeszać ale chyba mu smakuje... Czasami jeszcze coś tam dostanie: białego serka, danonka, jakiegoś indyczka z warzywkami a ostatnio wcina ugotowany makaron i chleb:D oczywiście w małych ilościach, aczkolwiek nie jestem pewna czy pies powinien chleb jeść, muszę się weta zapytać. Ale przy twoim Lakym bym nie dawała nic prócz karmy, jeśli ma objawy, bo Alex już nic nie ma... i czuje się dobrze więc raz na dzien jakiegoś rarytasika może dostać:D Pieseczkowo napisał(a):Super wygląda :D Nie rozpieszczaj nas :P Quote
Evelynkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Aha Aniu wydaje Ci się taki duży bo galerię prowadziłam od zdjęć typu jak był mały i przegapiłam parę miesięcy a dokładnie całe lato, ale to jeszcze kiedyś wkleję te fotki:D Quote
Evelynkaa Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 A więc parę fotek z czerwca jak Alex miał 5 miesięcy oczywiście jak zawsze w towarzystwie Mikuli: Quote
Pieseczkowo Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Śliczności.Widzę,że mial ten sam problem z oczami co Kleniecki:P Quote
Evelynkaa Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Orzełek na piasku w wykonaniu Alexa: Odpoczywam :D Quote
Evelynkaa Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Ale słona ta woda :P Dominiczko Alex z oczkami miał problem już jak go tylko do domu zabrałam, na szczęście kanaliki miał drożne i po fryzjerze i przemywaniu po jakimś czasie ustąpiło.....:D Quote
Bzikowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Orzełek na piasku po prostu genialny! :loveu: Quote
Evelynkaa Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 A tu jedno zdjęcie się uchowało dla tych co piszą że ich białasy do wody nie wchodzą: Pływał jak oszalały i patyki nawet przynosił, tylko się dziwił że go trochę znosiło bo to nad Sołą jest :D Quote
Pieseczkowo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 On przynajmniej chce pływać.Peniecki boi się wody niczym diabeł tej święconej :P Quote
Evelynkaa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Takie tam stare Mój patyczek: Chłodzę się w zimnym piasku: Trochę niewyraźne ale ten uśmieszek:) Tak wyglądam po paru godzinach zabawy z Sabcią. Quote
Evelynkaa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Alex cały wieczór wymiotuje, a wiecie po czy....po dental fresh...normalnie a tak tu na dogo zachwalali że nie śmierdzi potem z pyska i w ogóle, no to kupiłam.....i bidak się męczy:(:(:( Quote
Pieseczkowo Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ja swoim daje greenisy nie zauważyłam by im tomco kolwiek pomagało,ale oni je kochaja:P Quote
Evelynkaa Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=FiT_sbqTL3s Quote
Pieseczkowo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Niestety ja nie pomogę,bo jestem z Warszawy :( ale trzymam kciuki by szybko się odnalazła Quote
bianka19 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jaki śliczny Alexik ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Evelynkaa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Popołudniowa próba wklejenia zdjęć mi się nie powiodła więc próbuje jeszcze raz. Przyszła kolej i na nas ze zdjęciami zimowymi :D oczywiście dokomponowałam jeszcze Sabcię: Quote
Bzikowa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Wygląda na zdziwionego tym białym czymś :D Ale przystojniacha z niego, że ho ho!!! :loveu: Quote
Evelynkaa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Oki bo zaraz mnie trafi ale ważne że zdjęcie jest, teraz kolejne : ptaszku gdzie jesteś?: Quote
Evelynkaa Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Dziś koniec, mam dość wkurza mnie te image do potęgi, niedość że mi się jedno zdjęcie ładuje ze 3 min to pisze mi potem że : no files uploades co to znaczy?? I w ogóle idzie mi to strasznie wolno i się denerwuje....wrrrrr Aniu dziekujemy :D Ale powiedz jak Tobie wychodzą takie ładne fotki? mój aparat mimo że był na automat ustawiony to stwierdził że jest jasno i nie użył lampy, dlatego takie szarobure te zdjęcia....:( Quote
Recommended Posts