Jureja Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Widziałam piękną Szarlote:multi::p .jako szczeniak to do Risy nawet podobna,zwłaszcza z pyska:roll: ;) . A wystawiasz ją,prawda?będziesz w Poznaniu na światówce? Quote
moth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Jureja napisał(a):Widziałam piękną Szarlote:multi::p .jako szczeniak to do Risy nawet podobna,zwłaszcza z pyska:roll: ;) . eee Szarlota miała bardzo wąski i spiczasty pyszczek. Teraz trochę jej sie porawił, ale ma całkiem inny niż Risa. Jureja napisał(a): A wystawiasz ją,prawda?będziesz w Poznaniu na światówce? Narazie odpuściłam wystawy. Muszę poczekac aż Szarlota w pełni się ukształtuje i i obrosnie w bujne pióra. :lol: Do tej pory była bardzo chuda, a do tego wysoka (przerosła dawno wzorzec, ma prawie 70 cm) więc dostwała same oceny bdb. Do Poznania niestety się nie wybieram, przynajmniej póki co nie planuję. ;) Quote
Iwona. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jureja napisał(a): Risa i Malinka(pół siostra) Kochane mordeczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 przejżałam całą galeryjkę! Masz cudowne psiaczki:loveu: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Wczoraj na spacerku spotkaliśmu Raje;) Szalała jak to przystało na rodezjana:diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='*luthien*']wyścigi:cool3: Wiadomo kto je wygrał:diabloti: Quote
Mi. Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='KaRa_TC']Wiadomo kto je wygrał:diabloti: hehehe:lol: Quote
Jureja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Sesja zdjęciowa dziewczyn podczas wspólnej drzemki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tośka_m Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ojej... dlaczego ja tu wcześniej nie trafiłam? :oops: Dziewczynki masz przepiękne i wszystkie w takiej samej tonacji kolorystycznej :loveu: Zdjęcia miodzio :p Quote
Jureja Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Witaj Tośka:p Od pażdziernika będziemy sie widywać na AR:multi: . Quote
Marysia_i_gończy Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dziś Jureja poratowała mnie (potrzebowałam setera :lol:) - Jurejo! Dziękuję! :modla: Na zaostrzenie apetytów :cool3: CDN :p Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Muszę przyznać, że zupełnie niesamowite jest to, jak zmienia się kolor setera w zależności od rodziaju i kierunku padania światła :-o Potrzebowałam zdjęcie setera w ruchu :lol: Tymczasem Risa :cool3: Nawet mi język pokazała :eviltong: CDN Quote
bigos Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Marysiu, foteczki jak zwykle piekne:klacz::klacz::klacz: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 bigosie dziękuję :lol: Ale suma sumarum to z Risą wcale nie było tak źle :lol: Trochę stała, owszem: Ale też trochę potuptała stępem Trochę pokłusowała Trochę pogalopowała Trochę się też powygłupiała :lol: Lot 237 gotów do startu! Próbowała też zrobić malutką stójkę CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 I na koniec Pozdrawiam, Jureji jeszcze raz dziękuję za przywiezienie modelki!! Marysia i Una Quote
nathaniel Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Konkurencja Basco'wi rośnie :evil_lol: Quote
Jureja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Marysiu fotki są boskie!!!:loveu: :loveu: :loveu: .Zwłaszcza stójka:lol: . To ja dziękuje za takie piękne zdjęcia;) . Quote
KaRa_ Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 No,no Risa na tych zdjeciach taka inna, bardziej dojrzalsza:lol: Quote
cuciola Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 ale wam dama rosnie! zapraszamy do nas! Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 przecudna sweterka ;) :evil_lol: :evil_lol: Marysiu zdjęcia są poprostu sweterkowe :multi: :multi: :multi: :multi: cudne cudne cudne psisko i wspaniale foty :multi: Quote
Recommended Posts