Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam mój zwariowany zwierzyniec:spanielka Megii(najstarsza dziewczyna,szefowa całego stada),rodezjanka Raja,Risa(JOY OF LIFE Diervilla),kotka Gaja(znajda) oraz fretki:

Pierwszy dzień Raji w nowym domu

Raja na spacerku

Pozycja wystawowa

A teraz zdjecia z domowego zacisza

Po spacerku

Moja ulubiona piłeczka

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudowne psinki .
Reję chyba już poznałam na fotkach u KaRy ;-) , a spanielki :lookarou: sama miałam przez 13 lat spanielkę , rude indywiuum ;-) .
Czekamy na nastepne fotorelacje:x-mas:

Posted

Jaka świetna galeria i kogo to ja na niej widzę:lol: :lol: :lol: Raja kochane psisko dzisiaj cieszyła się na mój widok :) :) Megi śliczna starsza (wredna) pani i Frida, która miała ochote mnie pewnie zjeść pod tym biurkiem:jumpie: . Więcej zdjęć proszę!

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:Cudowne Rudziaszki :loveu:
mnie ta pręga Raji zachwyca :cool1:

A jaka ta prega jest swietna w dotyku:razz: Dzisiaj ja potarmosilam:lol: :evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A jaka ta prega jest swietna w dotyku:razz: Dzisiaj ja potarmosilam:lol: :evil_lol:

A ja się domyślam jak ona jest w dotyku :razz: mam posokowca z wicherkiem (i to całkiem sporym), to chyba taka namiastka RR ? :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
A ja się domyślam jak ona jest w dotyku :razz: mam posokowca z wicherkiem (i to całkiem sporym), to chyba taka namiastka RR ? :evil_lol:

Wlasnie, rowniez sie spotkalam posokowcem z prega taka 15cm czy to normalne u posokowcow?

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Wlasnie, rowniez sie spotkalam posokowcem z prega taka 15cm czy to normalne u posokowcow?

Najzupełniej :lol: chociaż tylko niektóre mają ten gen (takie "wyróżnienie" :) )
Moja sunia ma po tatusiu, a z sódemki jej dzieci - czwórka dostała wicherek w spadku.

Posted

Honey napisał(a):
Najzupełniej :lol: chociaż tylko niektóre mają ten gen (takie "wyróżnienie" :) )
Moja sunia ma po tatusiu, a z sódemki jej dzieci - czwórka dostała wicherek w spadku.

Ja myslalam napoczatku,ze to jakas wada, a teraz widze,ze sie mylilam;) A to swietnie wyglada, u posokowcow:cool3:

Posted

Honey napisał(a):

Chyba całkiem sporo ras ma wicherki,ponoć u seterów też się zdarzają.Honey masz zdjęcia tego posokowca?

Posted

Jureja napisał(a):
Chyba całkiem sporo ras ma wicherki,ponoć u seterów też się zdarzają.Honey masz zdjęcia tego posokowca?

Jureja Tomka posokowiec ma prege:cool3: :lol: