Ziutka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Zuzanna_S napisał(a):a ze zdjęciami walczę ;) Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia :) Walcz Zuzanko...walcz ;) Quote
Zuzanna_S Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 czy ktoś dodaje przez fotosik? bo za nic nie chce mi przejść.... czy są jakieś limity co do wiellkości??? chorrrrera jasna :/ Quote
Ziutka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Zuzia podeślij mi fotki na maila : sandraadopcje@gmail.com Quote
malibo57 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Zuzia, przez fotosik trzeba wstawiać kod alternatywny, ten ostatni, bo po zmianach inne nie działaja. Chyba:evil_lol: Quote
Zuzanna_S Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 http://zuzannaslominska.fotosik.pl/ na razie daję spokój dogo bo mnie szlag trafi.... zdjęcia na stronce powyżej ;) Quote
Zuzanna_S Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 http://demotywatory.pl/1221245/Pies a zobaczcie jeszcze to..... nic dodać nic ując.... Quote
malibo57 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Zuzia, dawaj te zdjęcia na maila - potrzebujemy do archiwum i ogłoszeń:) Quote
Zuzanna_S Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Witajcie cioteczki-cukiereczki ;) Faleczek ma drobne problemy żołądkowo-trawienne :( na razie jesteśmy na diecie ryżowo-kurczaczej.... pojutrze, w razie braku zmian - ponowna wizyta u vetki.... ALE psina nie traci humoru ani wigoru ;) dzis rano spotkaliśmy prześliczną sunieczkę spaniela - Falek się zakochał ;P ani trochę nie miał ochoty wracać do domu, ociągał się i odwracał.... ech ... ....co prawda pojemność jego psiego serducha na uroki i wdzięk pań jest ogromna ;).... Quote
malibo57 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Zuziu, ja się maja flaczki Falka? Czy wrócił juz do normy i suchej karmy? Dwa słowa, plissss Quote
Piromanka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 falusiu, problemy ze zdrowiem... Do tego tyle czasu bez domu.......... Quote
elmira Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Gdyby nie Malibo, to Falka by nie było z nami. Po raz kolejny jestem w szoku, że nikt z ogłoszeń się Falkiem nie zainteresował. Quote
Ziutka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='elmira']Gdyby nie Malibo, to Falka by nie było z nami. [/QUOTE] Gdyby nie malibo to wiele psów by z nami teraz nie było... Quote
luka1 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 przepraszam ze się wtrącam z innej beczki, ale to sunia której liczne rodzeństwo mieszkało u mnie. Ta jedna mnie ominęła. Teraz potrzebuje pomocy. http://www.dogomania.pl/threads/143298-POMOCY-ZBIERAMY-NA-MINIRIN-Szczeniorek-bez-A-apki/page15 Quote
Zuzanna_S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Helou... ja tak na szybko.... u nas nic a nic nowego.... śpimy, chrapiemy,jemy, biegamy i się czochramy.... a tak na marginesie to miałam dziś niezłą awanturę z taką jedną krową niebiańską, która " poczuła się w obowiązku" zwrócić mi uwagą na temat sprzątania psich pozostałości ;P (zaznaczam , że jeśli jest fizyczna możliwość tzn. kosz bądź coś śmietnikopodobne nie uchylam się) NATOMIAST przechodząc przez okolicę CAŁKOWICIE wymiecioną z jakichkolwiek pozostałości po śmietnikach, oczywiście Faleczek drogi nie omieszkał upstrzyć okolicy różnymi takimi :) ....jak na mnie to babsko ruszyło, jakbym co najmniej jej rodzinę wytruła!!! tłumaczę ( z początku dość grzecznie) , że nie mam gdzie tego wyrzucić, a pomieszczenia kontenerowe są zamknięte , do domu mam kilometr i nie będę tego tachać ze sobą... truła mi nad uchem ładnych parę minut, że ona ma dosyć takich ludzi, że to wstyd, że smród jej w "okna wlata" i w ogóle sobie nie życzy. Wkurzyłam się w końcu i zapytałam , czy w takim razie mi pomoże i czy mogą to wrzucić do jej kibla >:] a tak już na kompletnym marginesie czy zauważyliście , że gdy ktoś ma ci coś niemiłego do powiedzenia, to albo "czuje się w obowiązku poinformować " ? czy tylko ja ma takie jakieś przywidzenia? buźka kochane... Quote
Zuzanna_S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 A dziękujemy, bardzo dobrze.... ponieważ Faleczek jest typem psa łasego na wszelkie rodzaje smakołyków, uczymy się powoli różnych pożytecznych rzeczy....co i tak nie ma znaczenia jeżeli Hrabia dojdzie do wniosku że ma w nosie :P dziś uciekaliśmy przed burzą....moja Fioneczka trzesła się strasznie, natomiast Hrabiemu nie spieszyło się w ogóle ;) a bo to jeszcze krzaczek, a tu drugi jest ....no i trzeci stoi , o popatrz mamusiu... hi hi hi gg jakby coś ważnego : 15559617 buzia Quote
Pliszka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Odważny duży chłopak, to co się będzie bał burzy! ;) Quote
Piromanka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 A są w ogóle jakieś telefony w jego sprawie? Quote
malibo57 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Jeszcze nie było ani jednego, chociaż wstawiamy Falka wszędzie, gdzie tylko jest możliwość. Quote
Piromanka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 malibo57 napisał(a):Jeszcze nie było ani jednego, chociaż wstawiamy Falka wszędzie, gdzie tylko jest możliwość. Ja też kilka miesięcy temu robiłam mu ogłoszenia. Cały czas niektóre odnawiam. Quote
Recommended Posts