Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie cioteczki-cukiereczki ;)
Faleczek ma drobne problemy żołądkowo-trawienne :( na razie jesteśmy na diecie ryżowo-kurczaczej.... pojutrze, w razie braku zmian - ponowna wizyta u vetki....
ALE psina nie traci humoru ani wigoru ;) dzis rano spotkaliśmy prześliczną sunieczkę spaniela - Falek się zakochał ;P ani trochę nie miał ochoty wracać do domu, ociągał się i odwracał.... ech ...
....co prawda pojemność jego psiego serducha na uroki i wdzięk pań jest ogromna ;)....

Posted

[quote name='elmira']Gdyby nie Malibo, to Falka by nie było z nami.

[/QUOTE]
Gdyby nie malibo to wiele psów by z nami teraz nie było...

• 3 weeks later...
Posted

Helou... ja tak na szybko....
u nas nic a nic nowego.... śpimy, chrapiemy,jemy, biegamy i się czochramy....

a tak na marginesie to miałam dziś niezłą awanturę z taką jedną krową niebiańską, która " poczuła się w obowiązku" zwrócić mi uwagą na temat sprzątania psich pozostałości ;P
(zaznaczam , że jeśli jest fizyczna możliwość tzn. kosz bądź coś śmietnikopodobne nie uchylam się) NATOMIAST przechodząc przez okolicę CAŁKOWICIE wymiecioną z jakichkolwiek pozostałości po śmietnikach, oczywiście Faleczek drogi nie omieszkał upstrzyć okolicy różnymi takimi :)
....jak na mnie to babsko ruszyło, jakbym co najmniej jej rodzinę wytruła!!! tłumaczę ( z początku dość grzecznie) , że nie mam gdzie tego wyrzucić, a pomieszczenia kontenerowe są zamknięte , do domu mam kilometr i nie będę tego tachać ze sobą... truła mi nad uchem ładnych parę minut, że ona ma dosyć takich ludzi, że to wstyd, że smród jej w "okna wlata" i w ogóle sobie nie życzy. Wkurzyłam się w końcu i zapytałam , czy w takim razie mi pomoże i czy mogą to wrzucić do jej kibla >:]

a tak już na kompletnym marginesie czy zauważyliście , że gdy ktoś ma ci coś niemiłego do powiedzenia, to albo "czuje się w obowiązku poinformować " ? czy tylko ja ma takie jakieś przywidzenia?

buźka kochane...

Posted

A dziękujemy, bardzo dobrze....
ponieważ Faleczek jest typem psa łasego na wszelkie rodzaje smakołyków, uczymy się powoli różnych pożytecznych rzeczy....co i tak nie ma znaczenia jeżeli Hrabia dojdzie do wniosku że ma w nosie :P

dziś uciekaliśmy przed burzą....moja Fioneczka trzesła się strasznie, natomiast Hrabiemu nie spieszyło się w ogóle ;) a bo to jeszcze krzaczek, a tu drugi jest ....no i trzeci stoi , o popatrz mamusiu...

hi hi hi

gg jakby coś ważnego : 15559617

buzia

• 3 weeks later...
Posted

malibo57 napisał(a):
Jeszcze nie było ani jednego, chociaż wstawiamy Falka wszędzie, gdzie tylko jest możliwość.

Ja też kilka miesięcy temu robiłam mu ogłoszenia.
Cały czas niektóre odnawiam.