Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piromanka napisał(a):
Widziałam, ze Faluś ma Allegro. Ale czy ma inne ogłoszenia?

Jeszcze niestety nie ma :shake:
Nie wyrabiamy sie ze wszystkim :shake:

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
Bo ja na pierwszej stronie zaproponowałam swoją pomoc. Czekam na sygnał czy potrzebna.

Oczywiście, że potrzebna...przegapiłam najwidoczniej :-(
Jeśli Twoja pomoc nadal aktualna to będziemy Ci niezmiernie wdzięczne po stokroć :lol:

Posted

Odwiedziłam dziś nasze pieski, były spacerki, smakołyki i zabawki. Nie wiem, czy się spodobały, bo my byłyśmy większą atrakcją w momencie rozdawania:)
Falek jest fantastycznym psem, bardzo grzecznym i miłym. Straszny z niego chudzielec:shake: Niestety, pomimo podawania lekarstw, nadal utyka. Konsultacja ortopedyczna w najbliższym czasie jest niezbędna. Przy okazji zbadamy krew. Falek nadal nie lubi wracać do boksu, ale nie rozpacza już tak strasznie, jak kilka dni temu.
Aha, na ostatnim zdjeciu Falek w towarzystwie Klementynki

Posted

Tekst do ogłoszeń:
Falek z Falenicy, przepięknie umaszczony ( wilczasty), kilkuletni pies zabrany z ulicy w stanie skrajnego wychudzenia, prawdopodobnie po wypadku. Dziś już bezpieczny w hotelu - szuka domu.
Falek nie jest psem podwórzowym, był i będzie psem domowym, jest posłuszny i karny, zachowuje czystość w boksie, ładnie chodzi na smyczy. Ale cierpi straszliwie z powodu zamknięcia - pilnie szukamy dla niego dobrego domu.