Miśka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 http://2005.shcanationals.org/ dobrze znani chyba wszystkim zwyciezcy :-) (ten link kwalifikuje sie tez do "ciach" by mod?) Quote
rOOn7 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 komu znani temu znani :) ja tam pierwsze slysze :drinka: Quote
Miśka Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 nie pij tyle to Ci pamiec wroci. Te same ktore podziwiales widzac wyniki z Westminister przeciez... :lookarou: Quote
Szamanka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Mod nie wycina linków - bo takie ma akurat "widzimisię".. :-? Polecam przeczytanie Regulaminu forum Dogomania... Quote
Miśka Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Szamanka napisał(a):Mod nie wycina linków - bo takie ma akurat "widzimisię".. :-? Polecam przeczytanie Regulaminu forum Dogomania... znam regulamin, nawet go kiedys cytowalam. Niemniej nie rozumiem dlaczego link do allegro zostal usuniety. Potraktowany jako reklama, ogloszenie? Jesli jest tak restrykcyjnie przestrzegany dlaczego wiec moderatorow nie ma kiedy pojawia sie anonimowa krytyka ktorej rzekomo dgm "nie uznaje"? Quote
Szamanka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Ja jestem modem od niedawna i nie mam obowiązku robienia porządków w postach wstecz. Poza tym nie siedze na Dgm 24 h na dobę. A dlaczego link allegro został usunięty - wyjasniłam w innym poście. Jeśli masz zastrzeżenia do mojego moderowania - zgłoś to do Administratora. Quote
Recommended Posts