Jump to content
Dogomania

2xCACIB - Wilno (LT) - 13 i 14.03.2010

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roksana napisał(a):
Best Opposite Sex konkretnie :D GRATULACJE WOOOOW wielkie osiągnięcie

Tak, tak:)
Dziękuję:)

BTW - niektórzy to juz są na LItwie i grzeją się w hotelu... A my jeszcze w W-wie.
Zapowiadają powrót zimy. Ja na wszelki wypadek biorę śniegowce i ciepla kurtkę. Zobaczymy, jaka będzie pogoda.

Wszystkim - powodzenia:)
Do zobaczenia w Wilnie!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
T

Wszystkim - powodzenia:)
Do zobaczenia w Wilnie!

Pzdr.

co tu tak cicho ?
jak poszło - głupie pytanie :evil_lol:
i mam prośbę - stawka fieldów, bo obrodziły - 8 sztuk ponoć było

Posted

no właśnie :)))

nikt się nie chwali :))

to ja bede pierwsza :)

Casy pierwszego dnia resCACIB
drugiego CACIB i Rasa :)) na grupy nie zostawaliśmy ponieważ straszono nas strasznymi zamieciami wiec szybko wracalismy do domu

Norisowa - ja niestety nie kupiłam katalogu :((( jakos mi to umknęło :((

Posted

narisowa napisał(a):
co tu tak cicho ?
jak poszło - głupie pytanie :evil_lol:
i mam prośbę - stawka fieldów, bo obrodziły - 8 sztuk ponoć było

Ewuniu, wysłałam maila ze stawką, bo nie wiedziałam, że DGM juz działa...

Pzdr.

Posted

Ja byłam tylko w sobotę, mam katalog (15 litów lub 5 euro, trochę drogo).
Moje osiągi sa naprawde OK, jestem zadowolona z wystawy, choć na BIS'ach żaden z moich baskóe nie został zauważony:)

PSY
Kanibaru FROMAJE FRAIS - w.o.1, Best Puppy
JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Zwyc. Litwy 2010.

SUKI
MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Best Junior, BOB, Młodzieżowy Zwyc. Litwy 2010
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, Zwyc. Litwy 2010.
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran.

Tradycyjnie Maśka (MALMSEY IN RED A.) pokazała się z tej super strony, wykosiła importowanego juniora z Finlandii. No i po raz kolejny wygrała rasę:) Ah, te dziewuchy:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Madziorka']No to i ja się pochwale:) . Przywiozłyśmy dwa CAC-e i dwie CACIB res.
Ooooo, brawo!!!

[quote name='piotrjan']Asiaczku , jeszcze raz gratki !!!
Szkoda , że nie zostasłaś na niedzielę .

A to niby dlaczego...?

[quote name='piotrjan']W niedzielę w konkurencji ponad 70 młodziaków :
Winterfrost's LANDER - [SIZE=5]I BIS JUNIOR

[SIZE=2]PS. Może ktoś ma foteczki z BISa Juniorów .
Aaaaa, teraz juz wiem, dlaczego miałam zostac na niedzielę:0 Aby Wam zdjęcvia na pudle porobić, tak?
Gratulacje:)

Pzdr.

Posted

Pierwszy dzień:

- Enisia - wygrała w młodzieży suniek (konkurencja 5 suczek - większość po misty meadow's albo sweet indeed - także pełne zadowolenie :)), potem wygrała.. Lithuanian Junior Winner 2010 !!! Także po prostu siódme niebo! zostałyśmy wycałowane przez p. Danguole. Potem stanęłyśmy do porownania o BOB'a - przegrałyśmy ze ślicznym championem (zresztą p. Danguole ;D, tak więc 'bratobójcza' walka, że tak to nazwę, chociaż to nie jest brat Eni ) - Astorem ;). Później poszłyśmy jeszcze na BIS Junior, ale było tam chyba ze 100 psów, sędzinie oczy się rozbiegaly i ostatecznie - odpadłyśmy .

- Wader - hmm, Wader jako, że Wader jest baardzo kontrowersyjnym psem, dostał od Pana Austriaka ocenę b. dobrą. Oczywiście Wader jest psem ZA MOCNYM Coś dziwnego, bo był gwiazdą ringu - wszyscy go podziwiali i wszyscy brali namiary na reproduktora. No ale Z SĘDZIĄ SIĘ NIE DYSKUTUJE

Drugi Dzien:

- Enisia - Enisia była baardzo zmęczona. Przed wystawą - gwiazda ringu, aż miałam nadzieje na BOB or smth ;) Wyszło na to, że ne ringu spała zamiast się pokazywać. Kompletnie nie miała zamiaru się pokazywać - bo po co? W efekcie - superświetny opis, a na końcu 'nie chce pokazywać jak się rusza' (movements to chyba ruchy?:P) - bdb. Sędzia baardzo zwracała uwagę na to jak pies porusza się na ringu, a Eni po prostu była zmęczona. Ale jej to wybaczam, bo ma Lithuanian Junior Winner 2010

- Wader - Wader tak samo jak Enija - wolał sobie postać na ringu i pomerdać ogonem. Zbałamucił się kompletnie. Tym razem sędzia lubił posturę i mocną kość Wadera, niestety jego ślimakowatość, podobnie jak Eniję, go zgubiła.

Fotki BĘDĄ ;)

Posted

Ja też będę chwalipięta :) Felusia dzień I cwc, CACIB, Zwycięztwo Litwy no i BOB oraz byŁa III na Grupie - nawet ładne pucharki zdobyła, dzień II - cwc, CACIB i BOB na grupy już nie czekałam bo uciekliśmy do domku.

Posted

bouvi-buzi napisał(a):
Ja też będę chwalipięta :) Felusia dzień I cwc, CACIB, Zwycięztwo Litwy no i BOB oraz byŁa III na Grupie - nawet ładne pucharki zdobyła, dzień II - cwc, CACIB i BOB na grupy już nie czekałam bo uciekliśmy do domku.

O, następna zadowolona osoba:)
Brawo, pięknie poszliście:)

Pzdr.

Posted

bouvi-buzi napisał(a):

A to Felusia stała przed nami na wyborze BOG i przewróciła w głowie mojemu Diego ;-)
Gratulacje III na grupie :-)

Też się pochwalę - owczarek podhalański KRUK BIAŁY Nes Gwadiana - CAC, CACIB, BOB, LITHUANIAN WINNER 2010

Posted

sabra napisał(a):
A to Felusia stała przed nami na wyborze BOG i przewróciła w głowie mojemu Diego ;-)
Gratulacje III na grupie :-)
Też się pochwalę - owczarek podhalański KRUK BIAŁY Nes Gwadiana - CAC, CACIB, BOB, LITHUANIAN WINNER 2010

Brawo, brawo dla Kruka (pozwól,. że będę go nazywała tym imieniem, jest śliczne...):)

Pzdr.

Posted

bouvi-buzi napisał(a):

GRATULACJE! :)
Bardzo miło było mi poznać bouvierową ekipę :)

My skończyliśmy w wilnie na takich oto wynikach:
sobota:
Chilli - 1/3, CAC, r.CACIB
Harley - 2/2

Niedziela:
Chilli - 2/5
Harley - 1/3 w puppy :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Brawo Frytela, cieszę sie z Waszego sukcesu:)

Pzdr.

Dziękujemy :) :) :)

aneta...i..bouvier napisał(a):
witam i pozdrawiam corgi i harleya słodziaka ;)

Witam :)
Harley już wrócił do swojego domu, oczywiście na pożegnanie zrobił nam demolkę w domu :evil_lol: miałam duuużo sprzątania ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Brawo, brawo dla Kruka (pozwól,. że będę go nazywała tym imieniem, jest śliczne...):)

Pzdr.

Asiu, zniknęłaś nam na parkingu, nie było nawet jak się pożegnać :-(
Dziękujemy za miłe towarzystwo :-)
Do zobaczenia na kolejnej wystawie!

Ps. Mam nadzieję, że pozbyłaś się już białych kłaków ;-)

Posted

sabra napisał(a):
Asiu, zniknęłaś nam na parkingu, nie było nawet jak się pożegnać :-(
Dziękujemy za miłe towarzystwo :-)
Do zobaczenia na kolejnej wystawie!
Ps. Mam nadzieję, że pozbyłaś się już białych kłaków ;-)

No, właśnie, jakoś nam się dziwnie drogi rozeszły i zanim sie oglądnęłam - Was już tez nie było...
Kłaczki Krukowe znikneły, chociaż troszkę z nich przywiozłam do W-wy...;)
Do zobaczenia:)

Pzdr.