Roksana Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Best Opposite Sex konkretnie :D GRATULACJE WOOOOW wielkie osiągnięcie Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Roksana napisał(a):Best Opposite Sex konkretnie :D GRATULACJE WOOOOW wielkie osiągnięcie Tak, tak:) Dziękuję:) BTW - niektórzy to juz są na LItwie i grzeją się w hotelu... A my jeszcze w W-wie. Zapowiadają powrót zimy. Ja na wszelki wypadek biorę śniegowce i ciepla kurtkę. Zobaczymy, jaka będzie pogoda. Wszystkim - powodzenia:) Do zobaczenia w Wilnie! Pzdr. Quote
narisowa Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Asiaczek napisał(a):T Wszystkim - powodzenia:) Do zobaczenia w Wilnie! Pzdr. co tu tak cicho ? jak poszło - głupie pytanie :evil_lol: i mam prośbę - stawka fieldów, bo obrodziły - 8 sztuk ponoć było Quote
Musiałek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 no właśnie :))) nikt się nie chwali :)) to ja bede pierwsza :) Casy pierwszego dnia resCACIB drugiego CACIB i Rasa :)) na grupy nie zostawaliśmy ponieważ straszono nas strasznymi zamieciami wiec szybko wracalismy do domu Norisowa - ja niestety nie kupiłam katalogu :((( jakos mi to umknęło :(( Quote
Asiaczek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 narisowa napisał(a):co tu tak cicho ? jak poszło - głupie pytanie :evil_lol: i mam prośbę - stawka fieldów, bo obrodziły - 8 sztuk ponoć było Ewuniu, wysłałam maila ze stawką, bo nie wiedziałam, że DGM juz działa... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ja byłam tylko w sobotę, mam katalog (15 litów lub 5 euro, trochę drogo). Moje osiągi sa naprawde OK, jestem zadowolona z wystawy, choć na BIS'ach żaden z moich baskóe nie został zauważony:) PSY Kanibaru FROMAJE FRAIS - w.o.1, Best Puppy JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Zwyc. Litwy 2010. SUKI MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Best Junior, BOB, Młodzieżowy Zwyc. Litwy 2010 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, Zwyc. Litwy 2010. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran. Tradycyjnie Maśka (MALMSEY IN RED A.) pokazała się z tej super strony, wykosiła importowanego juniora z Finlandii. No i po raz kolejny wygrała rasę:) Ah, te dziewuchy:) Pzdr. Quote
Madziorka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No to i ja się pochwale:) . Przywiozłyśmy dwa CAC-e i dwie CACIB res. Quote
piotrjan Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Asiaczku , jeszcze raz gratki !!! Szkoda , że nie zostasłaś na niedzielę . Quote
piotrjan Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 W niedzielę w konkurencji ponad 70 młodziaków : Winterfrost's LANDER - [SIZE=5]I BIS JUNIOR [SIZE=2]PS. Może ktoś ma foteczki z BISa Juniorów . Quote
Asiaczek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Madziorka']No to i ja się pochwale:) . Przywiozłyśmy dwa CAC-e i dwie CACIB res. Ooooo, brawo!!! [quote name='piotrjan']Asiaczku , jeszcze raz gratki !!! Szkoda , że nie zostasłaś na niedzielę . A to niby dlaczego...? [quote name='piotrjan']W niedzielę w konkurencji ponad 70 młodziaków : Winterfrost's LANDER - [SIZE=5]I BIS JUNIOR [SIZE=2]PS. Może ktoś ma foteczki z BISa Juniorów . Aaaaa, teraz juz wiem, dlaczego miałam zostac na niedzielę:0 Aby Wam zdjęcvia na pudle porobić, tak? Gratulacje:) Pzdr. Quote
Aysel Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Pierwszy dzień: - Enisia - wygrała w młodzieży suniek (konkurencja 5 suczek - większość po misty meadow's albo sweet indeed - także pełne zadowolenie :)), potem wygrała.. Lithuanian Junior Winner 2010 !!! Także po prostu siódme niebo! zostałyśmy wycałowane przez p. Danguole. Potem stanęłyśmy do porownania o BOB'a - przegrałyśmy ze ślicznym championem (zresztą p. Danguole ;D, tak więc 'bratobójcza' walka, że tak to nazwę, chociaż to nie jest brat Eni ) - Astorem ;). Później poszłyśmy jeszcze na BIS Junior, ale było tam chyba ze 100 psów, sędzinie oczy się rozbiegaly i ostatecznie - odpadłyśmy . - Wader - hmm, Wader jako, że Wader jest baardzo kontrowersyjnym psem, dostał od Pana Austriaka ocenę b. dobrą. Oczywiście Wader jest psem ZA MOCNYM Coś dziwnego, bo był gwiazdą ringu - wszyscy go podziwiali i wszyscy brali namiary na reproduktora. No ale Z SĘDZIĄ SIĘ NIE DYSKUTUJE Drugi Dzien: - Enisia - Enisia była baardzo zmęczona. Przed wystawą - gwiazda ringu, aż miałam nadzieje na BOB or smth ;) Wyszło na to, że ne ringu spała zamiast się pokazywać. Kompletnie nie miała zamiaru się pokazywać - bo po co? W efekcie - superświetny opis, a na końcu 'nie chce pokazywać jak się rusza' (movements to chyba ruchy?:P) - bdb. Sędzia baardzo zwracała uwagę na to jak pies porusza się na ringu, a Eni po prostu była zmęczona. Ale jej to wybaczam, bo ma Lithuanian Junior Winner 2010 - Wader - Wader tak samo jak Enija - wolał sobie postać na ringu i pomerdać ogonem. Zbałamucił się kompletnie. Tym razem sędzia lubił posturę i mocną kość Wadera, niestety jego ślimakowatość, podobnie jak Eniję, go zgubiła. Fotki BĘDĄ ;) Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Esotiq - świetne opisy z ringu:) Mimo wszystko brawo za LJW 2010!!! Pzdr. Quote
bouvi-buzi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ja też będę chwalipięta :) Felusia dzień I cwc, CACIB, Zwycięztwo Litwy no i BOB oraz byŁa III na Grupie - nawet ładne pucharki zdobyła, dzień II - cwc, CACIB i BOB na grupy już nie czekałam bo uciekliśmy do domku. Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 bouvi-buzi napisał(a):Ja też będę chwalipięta :) Felusia dzień I cwc, CACIB, Zwycięztwo Litwy no i BOB oraz byŁa III na Grupie - nawet ładne pucharki zdobyła, dzień II - cwc, CACIB i BOB na grupy już nie czekałam bo uciekliśmy do domku. O, następna zadowolona osoba:) Brawo, pięknie poszliście:) Pzdr. Quote
sabra Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 bouvi-buzi napisał(a):Ja też będę chwalipięta :) Felusia dzień I cwc, CACIB, Zwycięztwo Litwy no i BOB oraz byŁa III na Grupie - nawet ładne pucharki zdobyła, dzień II - cwc, CACIB i BOB na grupy już nie czekałam bo uciekliśmy do domku. A to Felusia stała przed nami na wyborze BOG i przewróciła w głowie mojemu Diego ;-) Gratulacje III na grupie :-) Też się pochwalę - owczarek podhalański KRUK BIAŁY Nes Gwadiana - CAC, CACIB, BOB, LITHUANIAN WINNER 2010 Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 sabra napisał(a):A to Felusia stała przed nami na wyborze BOG i przewróciła w głowie mojemu Diego ;-) Gratulacje III na grupie :-) Też się pochwalę - owczarek podhalański KRUK BIAŁY Nes Gwadiana - CAC, CACIB, BOB, LITHUANIAN WINNER 2010 Brawo, brawo dla Kruka (pozwól,. że będę go nazywała tym imieniem, jest śliczne...):) Pzdr. Quote
Frytela Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 bouvi-buzi napisał(a):Ja też będę chwalipięta :) Felusia dzień I cwc, CACIB, Zwycięztwo Litwy no i BOB oraz byŁa III na Grupie - nawet ładne pucharki zdobyła, dzień II - cwc, CACIB i BOB na grupy już nie czekałam bo uciekliśmy do domku. GRATULACJE! :) Bardzo miło było mi poznać bouvierową ekipę :) My skończyliśmy w wilnie na takich oto wynikach: sobota: Chilli - 1/3, CAC, r.CACIB Harley - 2/2 Niedziela: Chilli - 2/5 Harley - 1/3 w puppy :) Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Brawo Frytela, cieszę sie z Waszego sukcesu:) Pzdr. Quote
aneta...i..bouvier Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 witam i pozdrawiam corgi i harleya słodziaka ;) Quote
Frytela Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Brawo Frytela, cieszę sie z Waszego sukcesu:) Pzdr. Dziękujemy :) :) :) aneta...i..bouvier napisał(a):witam i pozdrawiam corgi i harleya słodziaka ;) Witam :) Harley już wrócił do swojego domu, oczywiście na pożegnanie zrobił nam demolkę w domu :evil_lol: miałam duuużo sprzątania ;) Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Oj, musisz mu wybaczyć. Przecież musiał odreagowac powystawowy stresik:) No i sukcesy też trzeba odreagowac, prawda? pzdr. Quote
sabra Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Brawo, brawo dla Kruka (pozwól,. że będę go nazywała tym imieniem, jest śliczne...):) Pzdr. Asiu, zniknęłaś nam na parkingu, nie było nawet jak się pożegnać :-( Dziękujemy za miłe towarzystwo :-) Do zobaczenia na kolejnej wystawie! Ps. Mam nadzieję, że pozbyłaś się już białych kłaków ;-) Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 sabra napisał(a):Asiu, zniknęłaś nam na parkingu, nie było nawet jak się pożegnać :-( Dziękujemy za miłe towarzystwo :-) Do zobaczenia na kolejnej wystawie! Ps. Mam nadzieję, że pozbyłaś się już białych kłaków ;-) No, właśnie, jakoś nam się dziwnie drogi rozeszły i zanim sie oglądnęłam - Was już tez nie było... Kłaczki Krukowe znikneły, chociaż troszkę z nich przywiozłam do W-wy...;) Do zobaczenia:) Pzdr. Quote
Recommended Posts