Shaluka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 My mielismy jechac swoim autem, u mnie to kwestia dwoch wilczakow, ciekawi mnie koszt przejazdu, transportu busem? Quote
aneta...i..bouvier Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wszystko to zalezy ile osob by sie zebralo jak duzy bus trzeba by zamawiac z jakimi psami bo tez trzeba jakos dobrze dojechac Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 A ja mam pytanie: CZY JEDZIE KTOŚ TYLKO NA SOBOTĘ? Mogę jechac w jedną strone z jedną grupą/osobą, a w drogę powrotną - z kimś innym... Niestety, nie mogę jechac na oba dni... Pzdr. Quote
Aysel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 My jedziemy z dogiem i chi. A zna ktoś moze jakiś fajny hotel? Z którego łatwo będzie dojechać?:) Sędziowie - wydaje mi się że może być spoko ;) Quote
panbazyl Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Esotiq']My jedziemy z dogiem i chi. o raju! To chi na dogu chyba jedzie! Udanej wystawy! edit Są jeszcze 3 wolne miejsca w busie z Lublina. Info na mail organizatorów anramora@op.pl Quote
Frytela Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 My mamy jeszcze miejsca w samochodzie, w razie czego możemy przejechać przez warszawę. Jesteśmy z Dęblina (100 km od w-wy na południe ;)) Quote
Asiaczek Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Asiaczek']A ja mam pytanie: CZY JEDZIE KTOŚ TYLKO NA SOBOTĘ? Mogę jechac w jedną strone z jedną grupą/osobą, a w drogę powrotną - z kimś innym... Niestety, nie mogę jechac na oba dni... Pzdr. Powtarzam! pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Asiaczki juz zgłoszone na sobotę. Może jednak uda mi się jakoś załatwić tańszy transport na sobote... pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Asiaczki juz zgłoszone na sobotę. Może jednak uda mi się jakoś załatwić tańszy transport na sobote... pzdr. Quote
Musiałek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Asiu ja moge zabrac cie na wystawe :) ale ja zostaje do niedzieli :( Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Musiałek']Asiu ja moge zabrac cie na wystawe :) ale ja zostaje do niedzieli :( Musiałku, dojazd "tam" to bym miała, ale gorzej z powrotem... Nic to. Jakos dam sobie radę;) Bardzo dziękuję za chęci. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A ja dostałam (co mnie trochę zdziwiło) mailowe potwierdzenie przyjęcia moich psów. A, i żeby nie było, zdziwienie było in plus:) Pzdr. Quote
Frytela Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No właśnie ja też, tylko się upominają o nr tatuażu, mimo że był podany w zgłoszeniu ;) No nic wysłałam im jeszcze raz. Quote
bouvi-buzi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 jade touaregiem na dwa dni z lublina jak ktos potrzebuje to zapraszam mam wolne miejsce byle piesek niezbyt ogromny bo mam 2 moje bouviery :) :) Quote
aneta...i..bouvier Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 to ja dodam jeszcze ze jedziemy przez warszawe Quote
sabra Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kiedy można się spodziewać spisu wystawców na stronie ich związku?? . Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Myslę, że na jakis tydzień przed wystawą... ale po prostu tak sobie myslę;) pzdr. Quote
Honey Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A list z potwierdzeniem przyjecia juz do kogos z Was dotarl ?.. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Honey napisał(a):A list z potwierdzeniem przyjecia juz do kogos z Was dotarl ?.. Ja mam tylko potwierdzenie mailowe... Pzdr. Quote
Madziorka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja mam tylko potwierdzenie mailowe... Pzdr. do mnie potwierdzenie listowne doszło w zeszłym tygodniu. Quote
FLY Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 spis wystawców już się pojawił, brak tylko planu sędziowania i (u nas przynajmniej) potwierdzenia listownego... Quote
Honey Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja tez potwierdzenia listownego nie mam, jedynie mailowe. Quote
Recommended Posts