Magnesiatko Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Oj biedny Mały... Zdrowiej szybciutko!! Kto Ci to zrobił?! To nie jest chyba normalne, żeby dorosły NORMALNY pies tak szczeniaka urządził :shake: Laura1108 masz mega talent to pisania, a już na pewno do pisania psich historii. Po obejrzeniu zdjęć, poleciały mi łzy... jednak z każdym przeczytanym słowem, które napisałaś w pierwszym i kolejnych postach... śmiałam się przez łzy. Pozdrawiam i postaram się dorzucić jakiś grosz. Quote
O1us_89 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 To jak potrzebny będzie jeszcze ten DT? Quote
Kinia1984 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Matko jaki tu ruch! Ciotki jestescie przekochane! Gapcio to taki fajny dzieciak...jesli tej krzywdy doznal tez od czlowieka to w takim razie jest to psiak ponad wszystko kochajacy ludzi...ja to bym go ciagle calowala...:) meeega przylepka...:)i taka ufna mimio wszystko...Ciotki szacun ogromny dla Was:modla: Quote
Goś Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pewnie, że robimy ruch! Niech jak najwięcej osób tu zagląda! Ja właśnie w ten sposób do Gapcia trafiłam - z przypadku, bo wyświetlił mi się tytuł na głównej stronie dogo... Zajrzałam, no i już nie mogła ot tak po prostu wyjść :roll: A sądzę, że takich jak ja na tym forum jest nieco więcej :evil_lol: Quote
Energy Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Biedny maluch:shake: Dobrze, że jest lepiej:lol: Quote
bros Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 jestem Goś , rozsyłam temat, jest szansa ze Gapcio zapomni o tym swoim cierpieniu bo młodzienki jest , taką mam ogromną nadzieję :bluepaw: Quote
Goś Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Haha mam kolejną deklarację dogomaniaka z Londynu! :multi: R-oy dzięki i zapraszamy na wątek! :cool3: Bros suuuuper, że jesteś! :D :* Na Ciebie to zawsze można liczyć. Dzięki! :Rose: Quote
Goś Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Wiem, że się trochę po wątku panoszę ;) Ale gosia.marta przesłała mi maila z informacją, że jej koleżanka też już dokonała wpłaty na Gapciowe konto. Monika dziękujemy :multi: Quote
andzia69 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 pomyślcie koniecznie nad cegiełkowym allegro...tylko boję się, że tam nie bedzie można umieścić tych zdjęć:-( kiedys pozamykali nam aukcję, bo powiedzieli, ze zdjęcia są za bardzo drastyczne... Quote
Laura1108 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Cioteczki .... ja nie wiem co mam napisać , jesteście kochane wszystkie ile Was tu jest :loveu:. To Gapcio wysyła Wam te pozytywne fluidy i dlatego się nie możecie oderwać z tego wątku . DZIĘKUJĘ WAM OGROMNIE KAŻDEJ JEDNEJ OSOBIE , KTÓRA TU JEST ! Wpłaty wciąż napływają :multi: Cytuję " [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Niedziela 1 listopada 2009 r. – godz. 9.02[/FONT][FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Stan zdrowia Gapcia jest coraz lepszy. Rany się goją, aczkolwiek na dzień dzisiejszy nie wiemy, czy uda się uratować całą skórę. Niemniej będziemy robili absolutnie wszystko, czym dysponuje współczesna medycyna weterynaryjna, aby po pogryzieniu nie pozostał nawet najmniejszy ślad.[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]W imieniu Gapcia pragnę podziękować Państwu za otrzymane deklaracje pomocy finansowej na leczenie psiaka oraz za pomoc w poszukiwaniu nowego Opiekuna.[/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Janusz Orzechowski"[/FONT] W pierwszym poście wkleję adres strony gdzie można śledzić aktualizację o stanie zdrowia Gapusia :) A to Gapuś dziś dla Was kochane cioteczki !!! Patrzcie i się zakochujcie a co :lol: tylko proszę nie pytać na priva o numer telefonu do tego przystojniaka bo obecnie musi odpoczywać :eviltong: Jak dziś będę to przekażę Gapusiowi , że ma masę wielbicielek do wybory do koloru :loveu: [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [/FONT][/FONT] Quote
Laura1108 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Andzia69 Allegro dyplomowe już sie robi :) mam nadzieję , że do jutra będzie prawda ciociu Isadorko ? :loveu: Quote
gosia.marta Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 hej, wlasnie przeczytalam na stronie Fundacji, ze jakas pani weterynarz z Gdanska chce dac domek (staly!) Gapciowi! :loveu: Quote
gosia.marta Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 alez moj bank jest szybki, nie to co te gowniane banki brytyjskie :/ na stronie Fundacji widze, ze nasze wplaty juz doszly - w niedziele!!! poczytalam sobie strone i widze, ze pan Janusz to ten czlowiek od Pogotowia Ratunkowego Dla Zwierzat!!! tak sie ciesze, ze Pogotowie znowu dziala, bardzo sie zmartwilam, kiedy zniknelo. chociaz nigdy nie mialam z nimi osobistego kontaktu, to uwazam, ze to genialna inicjatywa, bardzo, bardzo potrzebna w Wawie (gdzie indziej oczywiscie tez). bardzo serdeczne pozdrowienia dla Pana Janusza od (bylej niestety :placz: ) warszawianki. Quote
Emigrantka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 GosiaMarta - dzieki ze pozwolisz swojego konta uzyc, szkoda ze sie do Ciebie dodzwonic nie da, zostawiam kase na mikrofali na jutro. Mam nadzieje ze maluchowi sie dobrze w zyciu ulozy i ze znajdzie fajny domek biedaczysko..... A my tutaj z okolicy Londynu (a moze i UK) moze cos zorganizujemy w sensie "skladamy na kupke razem i slemy gdzie/kiedy/komu potrzebne"? U mnie kase tylko widac 28-go (wyplate) i boje sie ze sie taka bida trafi nastepna jak bede na czysto wiec teraz bede 28-go odkladac pare grosikow "na wszelki wypadek".... Quote
obraczus87 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Niedziela 1 listopada 2009 r. – godz. 12.48[/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]WAŻNA INFORMACJA! [/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana] [FONT=Verdana]Przed kilkoma minutami z Ambuvetem skontaktowała się Pani Anna z Gdańska (lekarz weterynarii), gotowa adoptować Gapcia. Gapcio do nowego domu mógłby pojechać praktycznie w każdej chwili. Jednak ze względu na stan zdrowia Gapcio spędzi w naszym szpitalu jeszcze minimum tydzień.[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Goś Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 A my tutaj z okolicy Londynu (a moze i UK) moze cos zorganizujemy w sensie "skladamy na kupke razem i slemy gdzie/kiedy/komu potrzebne"? Uważam, że to świetny pomysł! Co prawda mam już 3psy w Pl na utrzymaniu, ale jeden w tą czy w tą ;) Strasznie się cieszę, że takie dobre wieści od Gapcia :multi: Nic tylko trzymać kciuki, żeby jednak wszystko już do końca poszło dobrze hej, wlasnie przeczytalam na stronie Fundacji, ze jakas pani weterynarz z Gdanska chce dac domek (staly!) Gapciowi! :loveu: Kurcze, byłoby rewelacyjnie! Ale pani weterynarz czy nie, prześwietlcie ją dziewczyny porządnie, bo dla malucha to naprawdę musi być najlepszy domek na świecie. Już mu do końca życia wystarczy przejść Quote
a.piurek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jakby co to GAMETA jest z Trójmiasta, ja też mam niedaleko Quote
Kinia1984 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 super:multi:oczywiscie domek do sprawdzenia:) ulg nie ma nawet chocby sam Papież chcial adoptowac:lol: Quote
Kinia1984 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 to moze ja zadzwonie do ambuvetu i spytam o ta pania i o jej nr. I trzeba by do niej zadzwonic i poinformowac ja o wizycie przedadopcyjnej... Quote
nuleczka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Misiak kochany, słodka kruszyna. Mam nadzieję że znajdzie najwspanialszy dom pod słońcem Quote
ania14p Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 To wizyta przedadopcyjana i :thumbs::thumbs::thumbs:, za maluszka, teraz już może być tylko lepiej! Quote
Pliszka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='obraczus87'][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Niedziela 1 listopada 2009 r. – godz. 12.48[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]WAŻNA INFORMACJA! [/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana] [FONT=Verdana]Przed kilkoma minutami z Ambuvetem skontaktowała się Pani Anna z Gdańska (lekarz weterynarii), gotowa adoptować Gapcia. Gapcio do nowego domu mógłby pojechać praktycznie w każdej chwili. Jednak ze względu na stan zdrowia Gapcio spędzi w naszym szpitalu jeszcze minimum tydzień.[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts