Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

już wstawione przez Talię, ale dzięki!

Aniu, pozdrawiam z Londynu - kiedyś, jakieś 3 lata temu, spotkałyśmy się w Parku Rydza Śmigłego na Powiślu i się zgadałyśmy, że moja Łajka (biała owczarkowata) siedziała w klinice na SGGW ze szczeniaczkiem-suczką zaadoptowaną później przez Twoją koleżankę. nie pamiętam, jak ta sunia się nazywała... ale ciekawa jestem, jak się miewa przybrana córeczka Łajki!:Dog_run:

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdybyście potrzebowali żelowe opatrunki gojące na tego typu rany, poproszę o pw. Leczone były nimi różne psy z takimi ranami, sporo tu na dogo.
Gdyby lekarz pytał- Aquacel.

Posted

Kochana Myszo1 dzięki Twoim cudownym opatrunkom mój Emirek biega dziś jakby to co za nim nigdy nie miało miejsca. Dziewczyny te opatrunki są cudowne. Mój Emiś jest i zawsze będzie Twoim dłużnikiem:loveu::loveu::loveu:

Posted

Łajkę pamiętam (nawet zastanawiałam się gdzie przepadła taka śliczna panienka), jaj córki nie, ale jeśli chcesz wstawiać zdjęcia, zawsze jestem do dyspozycji :lol:.

Posted

Łajka w Londynie ze mną!
a ta "córka" to się sama do Łajki przykleiła, taki puchaty brązowy szczeniaczek, nie pamiętam, jak się znalazła w klinice, ale od razu się przykleiła do Łajki. aż mi było szkoda samą Łajkę zabierać, ale maluszek podobno poszedł parę dni później.

no, ale robimy offtop, a tu trzeba się o jakieś nowe info o Gapciu dopomnieć :evil_lol:

Posted

[quote name='a.piurek']Kochana Myszo1 dzięki Twoim cudownym opatrunkom mój Emirek biega dziś jakby to co za nim nigdy nie miało miejsca. Dziewczyny te opatrunki są cudowne. Mój Emiś jest i zawsze będzie Twoim dłużnikiem:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Ojej:oops: całuski dla Emirka.:loveu:

Posted

Gapcio dziś miał operację albo jest w jej trakcie , operacja poprawiająca-upiekszająca , któa jest konieczna . Mama nadzieję , że wszystko dobrze póxniej postaram się pojechać w odwiedziny do mojego przybranego syncia :):loveu:

Posted

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Wtorek 3 listopada 2009 r. – godz. 12.55

[/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Kilka minut temu rozpoczęła się druga operacja Gapcia. Pojawiła się martwica. Przeprowadzona zostanie chirurgiczna plastyka ran.[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT]
[/FONT]

Posted

Martwię się o Gapcia mimo , że jest we wspaniałych rękach to te wszystkie operacje ksoztuja mnie zdrowie zawsze się boje , że cos pójdzie nie tak , że coś się stanie czego nie można było przeiwdzieć :(((

Gapciu trzymamy za Ciebie kciuki . Bądź silny !!! :loveu:

Posted

Czy Gapcio ma allegro cegiełkowe?
Jeśli nie, to czy mam zrobić?
Pytam, bo czasem fundacje same robią takie allegra, a on jest pod opieką fundacji..

Posted

kurcze mysza ja nie zauwazylam po prostu...:oops:tylko trzeba chyba najpierw zapytac weta...jaki stan po tej operacji jest i wogole czy jest wskazanie do takich opatrunkow...ja sie na tym nie znam...

Posted

[quote name='Kinia1984']kurcze mysza ja nie zauwazylam po prostu...:oops:tylko trzeba chyba najpierw zapytac weta...jaki stan po tej operacji jest i wogole czy jest wskazanie do takich opatrunkow...ja sie na tym nie znam...[/QUOTE]
Tak, jak najbardziej, trzeba zapytać. Nawet po operacji mogą pięknie goić, warto spróbować;)

Posted

Wtorek 3 listopada 2009 r. – godz. 18.40
Gapcio powoli dochodzi do siebie po operacji. W dniu dzisiejszym wykonano plastykę skóry po usunięciu martwego płata. Niestety, należy się spodziewać przynajmniej jeszcze jednej operacji.