Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłoby cudownie jakby psiak znalazł nowy domek tak szybko:loveu::loveu::loveu:
Jest tu ktoś z Gdańska kto by mógł przeprowadzić wizytę przedadopcyjną? Tak żeby wszystko poszło sprawnie i psiak od razu po wyjściu ze szpitala trafił do nowego domku:loveu: Byłoby super:p

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Goś'] pani weterynarz czy nie, prześwietlcie ją dziewczyny porządnie, bo dla malucha to naprawdę musi być najlepszy domek na świecie. Już mu do końca życia wystarczy przejść[/QUOTE]

No wlasnie, bo jak tu widzimy to nawet ksiedzu strach psa dac/oddac....

Piszcie jak Gapcio sie ma i gdzie mu sie fajny domek trafi?

Posted

Na błyskawiczną mapę dogo nie liczyłabym tak bardzo, ponieważ nie jest aktualizowana.
Z wiedzy mi dostępnej w trójmieście domek mogą sprawdzić:

brazowa1 - sopot i część Gdańska
Kana - Gdańsk
Pinkmoon - Gdynia, Rumia
Ewa Otoz Animals - Gdynia

Posted

[quote name='a.piurek']Jakby co to GAMETA jest z Trójmiasta, ja też mam niedaleko[/QUOTE]

Gameta ze względu na swój stan zdrowia nie może się ruszyć z domu...

chyba Brązowa 1 jest z tych okolic również

Posted

Zapomniałam że Gameta nie może...
Wybrałabym jedną z tych osób, bo wiem, że wszystkie cztery to solidne firmy, tylko z czasem z powodu zaangażowania związanego z wolontariatem jest trudniej.
powtórzę:
brazowa1 - sopot i część Gdańska
Kana - Gdańsk
Pinkmoon - Gdynia, Rumia
Ewa Otoz Animals - Gdynia

Posted

Cioteczki kochane wy no mnie cały dzień nie było a Wy już prawie wizytę załatwiłyście :crazyeye:

Oki jak tylko padnie hasło " Róbcie wizytę " to od razu piszę do cioteczek z Gda..

Dziś była u Gapcia jakieś 1,5 godzinki i nareszcie mogę powiedzieć , że nacieszyłam się tym dzieckiem :loveu: Jest cudowny a Pan Janusz powiedział , że glutek umie szczekać :evil_lol: Próbuje drapać sobie szyjke bo go swędzi pod opatrunkiem ale to chyba dobrze bo to znaczy , że się goi :)

Byli też dziś ludzie chętni na adopcję Gapcia ale czy oni aby na pewno chętni to nie wiem nie wiem , wyjdzie w praniu a że byli z Kobyłki a to blisko mnie to pofatyguję swoją szanowną dooopę do nich :)

Wpłaty:

[FONT=Verdana]p. Rokicka Małgorzata (od gosi.marty dla Gapcia)
p. Rokicka Małgorzata (od Goś dla Gapcia)
p. Rokicka Małgorzata (od Anki Emigrantki dla Gapcia)

Wszystkim darczyńcom dziękujemy z całęgo serca .

P.S. Pan Janusz postanowił reaktywować Pogotowie dla Zwierząt tym razem są to plany dalekosiężne i tylko modlić się by wszystko się udało i wspierać ich akcje .

W przypadku adopcji Gapulka ma on zapewnioną darmową opiekę wetrynaryjną :multi:

Panie Januszu dziękujemu , że Pan jest !!!
[/FONT]

Posted

taaak, ja chce, zeby Gapcio do Kobylki jechal, moi rodzice tam teraz mieszkaja, to moze bede go miala okazje poznac! :eviltong:
nie no, zartuje, najwazniejsze, zeby byl najlepszy domek na swiecie, wszystko jedno gdzie!

Posted

A Ty już na kompie siedzisz! :mad: Ledwo do domu wróciłaś :eviltong:
No nic, wyprzedziłaś mnie ;) Też pomyślałam o Twoich rodzicach w Kobyłce... Gapcio byłby pod stałym nadzorem :diabloti:
No nic...winko otwarte - trzeba od kompa odejść... Chłop mnie w plecy kłuje :eviltong:

Posted

Ze strony Fundacji:

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Poniedziałek 2 listopada 2009 r. – godz. 13.25
[/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Jestem głęboko wzruszony. Kiedy pięć dni temu o godz. 17.29 rozpoczęła się natychmiastowa akcja ratunkowa dla rozszarpanego szczeniaka, nie liczyłem na jakąkolwiek pomoc. Każdy zwierzak, który trafił do Ambuvetu z wypadku (lub w przyszłości trafi – a będzie ich mnóstwo) od razu nabiera „z urzędu” statusu mojego osobistego zwierzaka i walczę o ich zdrowie i życie, jak o swoje własne ukochane psiaki. [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]To jest coś wspaniałego, że ludzi wrażliwych na zwierzęcą krzywdę jest tak wielu. Na konto Fundacji Serce Serc wpływają fundusze. Zostaną one właściwie spożytkowane. Jeśli coś „z Gapciowej skarbonki” pozostanie, przeznaczymy te środki na następną „bidę”, która w każdej chwili może do nas trafić. [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]W ciągu najbliższych kilku dni rozstrzygnie się, gdzie zamieszka Gapcio po opuszczeniu Szpitala Fundacji Serce Serc. Pragnę Państwa zapewnić, że dom, który przyjmie Gapcia „na zawsze” zostanie gruntownie „sprawdzony”. Pragnę także poprosić o pomoc w znalezieniu domu dla Misia, który już 62 dni czeka w szpitalu na swojego Człowieka![/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Chciałbym Wam wszystkim jeszcze raz w imieniu tej „szczeniackiej bidy” gorąco podziękować. Jesteście Wspaniali! [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Pozostaję z poważaniem,[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Janusz Orzechowski[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

a ja od siebie (no i rzecz jasna w imieniu Gapcia, ale to oczywiste) dziekuje Monice, Oldze i Lukaszowi. mam kochanych przyjaciol (i dlatego tak za nimi tesknie, ha!)

Posted

[quote name='gosia.marta']Laura, a ten Misiek, ktory tez jest w Ambuwecie, ma jakis watek? jak ma to podrzuc linka, a jak nie ma, to moze zalozyc, jak juz tak dobrze idzie? :evil_lol:[/QUOTE]

tez o tym pomyslałam. Siła dogo jest wielka i byc może wspolnymi siłami znajdziemy domeczek i dla Miska :)

Posted

to juz zaraz zakladam, tylko sie dziewczyny z Wolomina dopiszcie, bo ja Miska rzecz jasna na oczy nie widzialam! :) moge tez zrobic ogloszenie na adopcje.org bo mam tam konto. a Gos moze allegro zrobi bo umie ;)

Posted

[quote name='Kinia1984']napisze od razu ze misiek to szczeniak tylko w wieku 10 lat...wywraca sie kolami do gory na widok czlowieka:evil_lol:[/QUOTE]

słodkiiii :loveu: koniecznie trzeba założyć Mu wątek :)

Posted

prosze uprzejmie:

MISIEK - uratowany z wypadku pod Gora Kalwaria, juz zdrowy - potrzebny DS! - Dogomania Forum

fot nie umiem wstawic, kurde, ale sa na stronie wiec wrzucilam linka. o.
kurcze, moze ktos go jednak szuka?? na stronie napisane, ze Misiek najprawdopodobniej mial dom. moze uciekl i wpadl pod auto?

nie sadze, zeby ktos, kto mieszka w Gorze Kalwarii szukal swojego psa w Wolominie :crazyeye: