Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malibo57']To i ja dorzucam 30PLN (od wszystkich łap i nóg w domu)
stałej deklaracji miesięcznej.
Gratuluję pomysłu:kciuki:[/QUOTE]
Pieniądze już na koncie u Murki:)

Posted

[quote name='Javena']Dołoże ile moge . 1zł ,mnie nie zrujnuje.proszę o nr konta.Górka -trzymaj się psinko.;)[/QUOTE]

Dziekuję za nr konta. DOSZŁAM DO WNIOSKU,że 2zł co miesiac,to nie taka znowu kwota . Jutro wysyłam za 5 miesiecy,ale równiez nie sądzę,żeby takie cudo pozostało bez domku na dłuższy czas.
Górka -dla Ciebie wszystko:evil_lol:

Posted

dziekuję kochanii zapraszam wszystkich do szalonej akcji pozyskiwania 214 osób!!!!! prosze rozgłaszajcie, promujcie. Każdy grosik na wagę złota!!:loveu::loveu:

ps. Erko kochanie ale Ci uszykowałam robótkę:oops::loveu::loveu: Ale Ty dzielna dziewczynka jestes i ze wszystkim dajesz radę, a tymczasem duchowo ja Ciebie wspieram i to bardzo bardzooooo:loveu::loveu:

Posted

Stwierdzilam ze 5 zl miesiecznie lub wiecej to nie taki znowu wydatek wiec moge sie zadeklarowac na stale oplaty ... tylko trzeba mi przypominac :evil_lol:
Na razie pare zlotoweczek juz przelalam :):):):

Posted

Basia a mozna wpłacać bezposrednio do Murki ? Bo ja juz tam i tak wpłacam na Mieleckie psiaki i mogłabym zadeklarować 5 zł miesiecznie wiecej na Gorke ;)

Posted

Ewatr oczywiście możesz też wpłacać na konto Murki - ja podaję konto Erki, bo ona prowadzi rozliczenia. Niektóre osoby z uwagi na to, że mają tez psiaki w hoteliku u Mureczki to też tam bezpośrednio wpłacają. Dziekujemy Ewatr:loveu:

Posted

tak się zastanowiłam,że koszt przelewu co miesiąc po 1 zł da prawie drugą taką samą kwotę.Ja przeleję od razu za 6 mieś. czyli zapłacę 12 zł + 0,30 = 12,30 .Gdyby co miesiąc wpłacała to by wyszło 12 + 1,80 zł.
Koszt dla mnie w moim banku wynosi 30 gr ,ale wiem ,że niektóre banki pobierają znacznie więcej.Szkoda pieniędzy na przelewy co miesiąc.

Posted

[quote name='Poker']tak się zastanowiłam,że koszt przelewu co miesiąc po 1 zł da prawie drugą taką samą kwotę.Ja przeleję od razu za 6 mieś. czyli zapłacę 12 zł + 0,30 = 12,30 .Gdyby co miesiąc wpłacała to by wyszło 12 + 1,80 zł.
Koszt dla mnie w moim banku wynosi 30 gr ,ale wiem ,że niektóre banki pobierają znacznie więcej.Szkoda pieniędzy na przelewy co miesiąc.[/QUOTE]

U mnie PKO bierze 2,50! Przykładowo 300osób x 1zł = 300zł na psa, a 300 x 2,50 = to, aż 750zł, które zgarnie przy okazji PKO. :shake: Poker, w jakim banku biorą 0,30gr za przelew?

Posted

Dziewczyny ja mam konto w Eurobanku,tyle ze internetowe i nic nie place za przelew pod warunkiem ze robie ja sama internetem.Bo w banku place 5 zl,ale to duze kwoty i takie ktorych boje sie sama wysylac zebym nic nie pomylila...

Posted

W PKO BP za przelew elektroniczny pobierają 50 gr, ja mam stawkę 30 gr, nie wiem jak w innych bankach,ale zawsze drogą elektroniczną jest taniej, nie mówiąc o tym,że wygodniej.Przy okienku w oddziale płaci bardzo dużo.

Posted

No i moja złotóweczka na stałe:lol: sorki że tak późno,ale zakręcony byłem troszkę Armanim;) i juz nie wiedziałam czy się deklarowałem czy nie...:razz: