Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Deklaruję 6 zł miesięcznie.
Edit: Nie widzę w wątku numeru konta, poproszę o podesłanie.
Basia1968: czy mogę mieć nieśmiałą prośbę o krótką pw zawsze po "pierwszym" z przypomnieniem o wpłacie? :oops:

Nie dostałam namiarów na konto na pw :)
Na jednym z bazarków dziś mnie "przechrzczono" na Mellę i w tym wątku też :diabloti:

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co się stało z banerkami??????!!!!!! - bez przesady, że zablokowane - kurde jak psu człowiek chce pomóc, to nawet na takim portalu kłody pod nogi - załamka - życie takie ciężkie ................:-(

Posted

Basia to świetny pomysł ,
własnie zastanawiałam się jak pomóc bo finanse mam w stanie opłakanym ,ale 2 zł co miesiąc dla Górki na pewno wyskrobię .
1 zł ode mnie i 1 zł od Bianeczki :cool3:

prosze mnie dopisać do stałych deklaracji ;) i nr konta przesłać

Posted

witam,:loveu::loveu:

właśnie poszły deklarowane pieniążki 2 x 5 zł na dwa miesiące, ponieważ nie przewiduję dłuższej samotności cudnej Górki. proszę to traktować jako deklarację miesięczną. Gdyby jednak przywiązanie Górki do hoteliku miało trwać dłużej, płacę dalej 5 ,- miesięcznie . Poszło też 2o,- pln na bajerowe wyróżnienie, pogrubienie i podświetlenie allegro sunieczki. PROSZĘ TO ZROBIĆ JAK NAJSZYBCIEJ. Ja niestety nie potrafię jeszcze.

Pieniążki z Czarusiowych aniołków, które miały pójść na Górkę są już napewno na koncie erki, sprawdzałam bank, poszły 30. 10..

POZDRAWIAM SERDECZNIE I GRATULUJĘ WSPANIAŁEGO POMYSŁU.:lol::lol:

Posted

wyjasnienia w pierwszy poście - dosyć obszerne więc serdecznie zapraszam do poczytania:loveu:
A tak w skrócie zbieram pieniązki - po 1 zł / i więcej/ tj. 300 osób na utrzymanie w hoteliku Góreczki - przepięknej suni.

Posted

[quote name='CARMEN1']o co tu chodzi ????????????[/QUOTE]
Do psiego hoteliku u Murki trafiła suczka Górka. Jej miesięczny koszt utrzymania to 300 zł. Więc dziewczyny szukają osób, chcących i mogących finansowo wspierać Górkę, wpłacając jednorazowo jakąś kwotę albo deklarując stałe miesięczne wpłaty. Jeśli 300 osób miesięcznie zadeklaruje stałą wpłatę w wysokości 1 zł to Górka będzie miała zaplecze finansowe na pobyt i socjalizację i będzie w hoteliku czekać na adopcję, gdy już będzie do tego gotowa :). Wychodzi na to, że brakuje jeszcze 214 zł na stałe miesięczne deklaracje, stąd tytuł "szukam 214 osób" :). Delakracje miesięczne są różne, można je zobaczyć na pierwszej stronie wątku. Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='Basia1968']Madziu dzieki za profesjonalne i przejrzyste wyjaśnienie - ja to rozwlekam - a zreszta ja raczej matematyk nie humanista:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Bardzo proszę :loveu: Ja jestem ktoś pomiędzy humanista i matematyk, bo prawnik, zarządca nieruchomości i pośrednik :loveu: początkujący w Nowym Sączu :loveu: