Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaruję 6 zł miesięcznie.
Edit: Nie widzę w wątku numeru konta, poproszę o podesłanie.
Basia1968: czy mogę mieć nieśmiałą prośbę o krótką pw zawsze po "pierwszym" z przypomnieniem o wpłacie? :oops:

Posted

:thumbs:WITAM:loveu:

Nie wiem która jestem w złotówkowej liscie dla GÓRKI. Deklaruję skromne 5 zł na 2 miesiące z góry oraz 20 zł na bajerki wyróżniające allegro pogrubienie podświetlenie itd, bo przy uroku suni takie allegro wyciągnie ją napewno do domku i zwolni miejsce na inną psinę w potrzebie u Murki.wpłata "góry " za za jakiś okres, zazwyczaj przynosi szczęście (wypróbowane:evil_lol::evil_lol:) Tu nie przewiduję długiego czekania!!!

Pliszka, organizatorka Czarkowego, aniołkowego bazarku sugeruje aby spadkowy dochód Czarunia dać na Górkę. To super sugestia i mam nadzieję że wraz z kaską Czarka (55PLN) przejdzie na Górkę także fart szczęściarza. Jego Aniołki będą na mojej choince przypominać nieustannie o trzymaniu kciuków za Górkę :thumbs::thumbs:i życzeniu jej domku natychmiast, o ile nie będzie świąt spędzać u siebie w nowym domeczku.TEGO WSZYSTKIE DLA NIEJ PRAGNIEMY !!

POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKIE CIOTEŃKI I WUJASZKÓW.

Posted

To jest 222 osoba serdecznie dziękujemy. Pieniążki proszę przesłać na konto Erki. Bardzo bardzo dziękujemy - i szukamy 221 kolejnych osób w całym kraju i nie tylko:loveu::loveu::loveu:

Posted

mnie się pomysł bardzo podoba
300 osób po 1 zł daje 300 zł
1 zł to niewiele ale gdyby te 300 osób zadeklarowało po 1 zł dla 5 czy 10 psów to daje 5 /10 zł miesięcznie ( nie jest to kolosalna suma wydatków miesięcznie) ale dużo psów uratowanych
gratuluję pomysłu
proszę o konto na pw