Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1968']BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY - NIESAMOWITE ILE OSÓB. ZARAZ WSZYSTKIM WYSYŁAM NUMERY KONTA I OCZYWIŚCIE ZLICZĘ ILE JESZCZE OSÓB ZOSTAŁO DO REKORDU :loveu::loveu:[/QUOTE]
NO zlicz zlicz ale i spisz osoby deklarujace zeby potem tylko dopisywać kolejne-tak bedzie latwiej potem monitorować....KIedy piesek ma jechac do hoteliku??Ma miejsce zaklepane???

Posted

Ja tez poprosze numer konta wpłace 20 pln a dlaczego tak,bo moj psiak miał połozone 10 pln i 20 pln i tym banknotem ktorym sie pierwszym zainteresował podjelismy decyzje ze tyle wpłacimy wiec wybór był mojej psinki ;)

Posted

UCAŁUJCIE PSINKĘ OD NAS - :loveu::loveu: BARDZO DZIĘKUJEMY

ps. jak to psinka kawaler, to mam dla niego dwie przecudnej urody dziewczynki - Bianeczke i Toleczkę:loveu::evil_lol:

Posted

Prosze Państwa - mam nadzieję, że nie zostawicie mnie tutaj samej i pomożecie podbijać wątek, Przecież jeszcze zostało 253 osoby do znalezienia....................... w tak dużym państwie myślę, że nie będzie problemu...
Pomożecie???? / gdzies to kiedyś słyszałam będąc wiekowo młodsza dużo młodsza:evil_lol::evil_lol:/

Posted

[quote name='Basia1968']Prosze Państwa - mam nadzieję, że nie zostawicie mnie tutaj samej i pomożecie podbijać wątek, Przecież jeszcze zostało 253 osoby do znalezienia....................... w tak dużym państwie myślę, że nie będzie problemu...
Pomożecie???? / gdzies to kiedyś słyszałam będąc wiekowo młodsza dużo młodsza:evil_lol::evil_lol:/[/QUOTE]
Basiu..ale chyba żle policzylas....TY liczysz oosoby deklarujace czy zlotoweczki>????Bo mnie się zdaje(ale nie liczylam wiec moge się mylic:oops::oops:) ze mamy juz wiecej deklaracji niz na 47 złotych?>?:roll:

Posted

Na samej 7 stronie mamy 30 zł deklaracji- więc to jest 30 "osob"...Naprawde dobrym sposobem jest wypisanie osob deklarujacych z kwotami konkretnymi- wtedy wszystko widac "czarno- na bialym"..a to jest wazne dla nas wszystkich:roll:
EDIT
DOpiero zauwazylam ze juz ślicznie zrobione jest na pierwszej stroce zestawienie- z ktorego wynika ze GOreczka ma 125 zl- wiec to wg mnie jest 125 osob:)))
No ale dobra- licz tak, jak Ty myslisz- To Twoj przecież pomysł(zreszta superaśny)...Ja oczywiscie i mysle ze wiekszosc z nas- deklaruje wplate co miesiac, jak dlugo bedzie taka potrzeba...ne dopisywalam tu bo mylam pewna, ze to jest oczywiste:roll::roll:

Posted

osobowo - 47 - bo zliczałam dziewczyny - jak np ocelot 5 osób - 5 zł
ciapuś 2 osoby - 2 zł
Ty gonia66 - 5 osób - 5 zł

osobowo jest 47

a tak bo ja jeszcze 7 strony wtedy nie liczyłam - jak Ty policzyłaś, to ja w tym czasie dopisywałam do 1 postu - uzupełniałam. I na bieżąco uzupełniam

Posted

Bardzo podoba mi się pomysł na akcję! Chętnie wrzucę złotóweczkę, a w sumie aż dwie, bo mój TZ się dorzuca.
Poproszę o nr konta.

(A czy wiecie, że kiedyś polskie dzieciaki zebrały po złotówce na odbudowę szkoły w Afganistanie?)