Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo podoba mi sie pomysl, jestem pod wrazeniem:loveu:...moja rodzinka liczy 5 osob, wiec wplacam 5 zł....TYlko ktos powinien robic zestawienie zeby bylo widoczne a poten dodawac i kopiowac....bo chyba wplacac zaczniemy jak bedzie juz ubierana deklaracja..tak??Czy juz???

Posted

[quote name='Cajus JB']Mogę dać 15 złotych bo razem z moimi tyle mam łapek.[/QUOTE]
Hihihih..no to mamy zagadkę..a myslalam, ze spokojnie dziś zasnę...:roll::roll:NO to mi dziś Cajus zafundował terapię szokową i intrygującą;);)(On juz dobrze wie dlaczego:loveu:)....

Posted

[quote name='gonia66']Hihihih..no to mamy zagadkę..a myslalam, ze spokojnie dziś zasnę...:roll::roll:NO to mi dziś Cajus zafundował terapię szokową i intrygującą;);)(On juz dobrze wie dlaczego:loveu:)....[/QUOTE]
Gonia ale Ty masz kudłate myśli:cool3::diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']Gonia ale Ty masz kudłate myśli:cool3::diabloti:[/QUOTE]
Jaaaa????????????:crazyeye::crazyeye:NO co TY Reniu...ja skromna kobieta jestem:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Renata5']No to Gonia może teraz spokojnie zasnąć,bo już jej się rachunek zgadza:PROXY5:[/QUOTE]
No taaaaaaaaaaaaaaaakkk..ale numer!!!!!!!!Reniu!!!serio- ja chyba zakrecona jestem..juz wiem dlaczego posadzilas mnie o kudlate mysli....a ja dopiero teraz zorientowalam się, że liczba była nieparzysta:cool1::cool1::cool1::oops:Nie moge..a myslalam ze jestem dobra z matmy...:-oChyba naparwde musze isc spac.....dobranoc wszystkim:loveu::loveu::loveu:

Posted

To my możemy robić za 10 osób i dajemy stałą deklarację na Górkę w wysokości 10 zł miesięcznie :p Jak tylko nam potwierdzisz przyjęcie deklaracji, przelejemy na 3 miesiące z góry dla Górki :) Pieniążki wysyłać na konto do Murki?

Posted

To ja 2 zł na miesiąc i przeleję jak będę mieć konto od razu za 5 miesięcy, co by się 50groszyx5 za każdy przelew nie zmarnowało:evil_lol:
Oczywiście mam nadzieję że górka nie zasiedzi się tyle u Murki:p

Posted

[quote name='marysia55']pod czujnym okiem Renatki wszystko jest dokładnie analizowane:roll:[/QUOTE]
NO i dlatego poszlam spokojnie spać:loveu:BArdzo prosze o zestawienie deklaracji i dopisywanie kolejnych, bo bedzie coraz trudniej wylapac wszystjkich:loveu: