Basia1968 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Dużo złotóweczek ale w sumie nie aż tak dużo bo tylko 183!!! Quote
ewatr Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Poszło deklarowne 5 zł bezposrednio na konto Mureczki :) Quote
caelestis Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Basia1968']noo ,moi drodzy nie można tak nie zaglądać. MOja prośba bardzo prosze osoby, które w przelewach nie podały swojego nicku z dogo, aby mi oświadczyły, kto jest kim :evil_lol::evil_lol: bo chcę zrobic porządki :loveu::loveu: cokolwiek to znaczy:evil_lol::evil_lol: Katarzyna Ga. to chyba ja ;) , no chyba, że jeszcze jest ktoś, kto się tak nazywa ;) Quote
Basia1968 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 pewnie to Ty caelestis :loveu::loveu: Quote
Marinka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Czy moje skromne 5 złotówek już dotarły na konto? Quote
caelestis Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Moja deklaracja za grudzień już przelana :) Mizianka dla Górki Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dawno mnie nie było, a złotóweczek brakuje. Nadal jest to piękna idea. Trzeba ją uwieńczyć sukcesem. Quote
Lionees Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Basia1968']Góreczka zaginęła:-(:-(:-(:-([/QUOTE] Znaczy się,że co?Uciekła?,czy jak:crazyeye: Byłam na Jej wątku...uciekła Quote
Livka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Co z tą Góreczką się dzieje ???? O qrcze, doczytałam :crazyeye: faktycznie uciekła ! Co z tymi psiakami się dzieje ostatnio, tyle ich ucieka :shake: Quote
Livka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 tu jest link: http://www.dogomania.pl/forum/f28/gorka-ktora-nie-miala-szans-na-dom-juz-u-murki-prosimy-o-wsparcie-na-hotelik-172143/ ale nie działa niestety :shake: Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/172143-GA-rka-ktA-ra-nie-miaA-a-szans-na-dom-juA-u-Murki-prosimy-o-wsparcie-na-hotelik Quote
GoskaGoska Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 moze prosic link do Gorki , bo ten stary nie dziala ps juz widzę nowy Quote
Livka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Górka o sobie przypomina - i prosi o kolejne złotówki ;) Quote
izzie1983 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Wysłałam grudniową złotówkę na konto Erki, Marta S. to ja :) Sorki za poślizg. Quote
koosiek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [FONT=Georgia]Horror w Szydłowcu![/FONT] Setki bezdomnych zwierząt na ulicach... Chorych, rannych... I panująca wokół znieczulica. Z tego psiego piekła udało się uratować już dwadzieścia trzy psy i trzy koty. Lada dzień dołączy do nich następny, Anioł w krytycznym stanie, ranny, skłaniający się na nogach, z chorobą skóry - i pewnie nie on jeden opuści tego dnia Szydłowiec... Na trzy kolejne czekają miejsca w hotelu. Jest tylko jeden problem... Kończą się fundusze... A leczenie uratowanych zwierzaków to ogromne koszty, na leczenie Lampa, jednego z pierwszych zabranych psów, wydano już ponad 600 złotych... Potrzebna jest każda pomoc: ogłoszenia - każdy wyadoptowany psiak to szansa dla kolejnego, który może zająć jego miejsce w hotelu. Allegra cegiełkowe - to jedno z głównych źródeł funduszy na ratowanie tych psiaków. Bazarki. Pomoc rzeczowa - karma, środki na odrobaczenie i odpchlenie, smycze, obroże. Transport - do Azylu, lecznic, hoteli... Deklaracje... Dzięki nim następne psiaki dostaną szansę! Na te trzy psiaki: KLIK od połowy grudnia czekają miejsca w hotelu. W hotelu, do którego pewnie nie pojadą, bo nie ma na to pieniędzy... Wszystkich chcących pomóc zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/1722...rcie-finansowe Idzie zima... Ile z nich spędzi ją na ulicy? Quote
Recommended Posts