Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yennefer070 - musisz uzbroic sie w cierpliwośc. Pieniążki na pewno wpłynęły, tylko, że teraz Erka ma problem ogromny problem, bo tam jest masa psiaków a ona praktycznie sama i chyba dwie dziewczynki. To jest niesamowita kobieta, ja się w ogóle dziwię jak ona daje rady. Mnóstwo problemów było ze szczeniaczkami, których mamusię zabił pociąg, ze szczeniaczkiem znalezionym na cmentarzu, któremu groził schron jutro/ ale Erce udało się/ ze szczeniaczkami z Tumilna i ich mamusią, z ośmioma psiakami u starszej kobiety /80 lat/ której Erka tez musi pomagać i jeszcze mnóstwo mnóstwo zgłoszeń, telefonów a także jej praca zawodowa. Nie ma samochodu to ma jeszcze bardziej utrudnione cokolwiek. zZAPEWNIAM WSZYSTKICH ŻE PIENIĄŻKI NA PEWNO TRAFIŁY NA KONTO ERKI. Osoby na pewno zostaną umieszczone w pierwszym poście.

Posted

Nie chciałam żeby to zabrzmiało jak wypominanie, wstyd mi teraz:oops: Ponieważ jestem od niedawna na dogo, to ktoś mógłby pomyśleć, że rzucam słowa na wiatr, a tego bym bardzo nie chciała i to tylko o to mi chodziło:roll: Będę cierpliwa - obiecuję :p

Posted

yennefer nie odbieraj prosze tego jako cos złego -, ja tylko chciałam wytłumaczyć jak wygląda sytuacja, dlaczego moga byc opóźnienia - absolutnie nie w formie wypomnienia tylko tak iinformacyjnie i dla przejrzystości. Nie przejmuj sie kochana - czasem słowo pisane brzmi ttrochę inaczej niż chcielibysmy to wyrazić - jakbym mogła to bym Cię wyściskała z całych sił
beka już wysyłam konto

Posted

Basiukochana jak royumiem jest nas juz 116 osob albo i wiecej,cieszmy sie tym!!!!!nie wiem czy juz placilac grudzien czy tylko narobioer wiekszego balaganu...Doradz prosze....

Posted

Basiu jestem bezrobotna,litosci...........Jestes genialna obz wiecej taklich pomyslow..Nie mam czterech lap ale i tak cie kocham,mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko temu......

Posted

anado ciesze sie ogromnie. Czasy okropne, kryzys, ludzie są coraz smutniejsi, siedzą, myślą, narzekają, a tutaj na dogo fakt, że mnóstwo cierpienia, mnóstwo nieszczęścia, ale ludzie są szczęśliwsi, bo są potrzebni, bo mogą pomóc, moga porozmawiać, usmiechnąc się - wprawdzie do monitora, ale jednak. Mamy mnóstwo problemów, każdy z nas, ale tak jak dla mnie dogo to lekarstwo na przetrwanie!!