jkp Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Kamien z serca , Poker dziękujemy . Co do reszty - świat jest pełen nieporozumień :) jest tez pełen złych chęci skoro ich tu nie było to juz i tak cudowny kawałek swiata ! Quote
Paulina87 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 W naszym schronisku psy są zadbane a mimo to niektóre chudną. Wszystkie psy w schronisku jedzą to samo i tyle samo. I istnieją tylko 2 wytłumaczenia, albo to pole elektromagnetyczne, albo depresja schroniskowa. Innych wytłumaczeń nie ma bo też byłam świadkiem jak Kala jadła, bo często zachodzę do schroniska akurat w porze karmienia. Marej, o którym pisała Malwi w DT (lub nowym domu bo nie wiem co z tego wyjdzie) natychmiast zaczął przybierać na wadze, a w schronisku w kojcu też był sam więc na pewno wszystko zjadał on. Najważniejsze jednak, że Kala ma się dobrze. I jest to potwierdzone. Dzięki wielkie Poker za wizytę, bo nie ma to jak zobaczyć psa na własne oczy. Quote
Poker Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 cieszę się ,że Wy sie cieszycie .Jak kiedyś podjadę za dnia, to może uda mi sie zdjęcia zrobić, bo wczoraj było juz ciemno , a nie chciałam do mieszkania wchodzić , chociaż byłam zapraszana. Quote
Akrum Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ciekawe jak się miewa Kala, czy przytyła, czy jest zadowolona i rozpieszczana ?!! Quote
Recommended Posts