Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

missy - jeśli przebywasz z psem dzień w dzień to nie zauważysz jak tyje .... mi się wydaje że chociaż troszkę przytyła ... ale to trzeba by ją ważyć żeby widzieć zmianę w wadze ...

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ło matko...biedna... tak bardzo mi jej żal...
Jej również zrobię ogłoszenia przy wolnej chwili - może w ten sposób znajdzie szybciej swój wymarzony domek.

Posted

Kala przytyła może jakieś pół kilograma, ledwo widać różnicę ale odrobinkę widać. Ale chyba nie czuje się zbyt dobrze jeżeli chodzi psychikę. Widać, że do głowy już dostaje za kratami. Bardzo chciałaby się wydostać, chyba nawet bardziej niż jakiekolwiek inne psy z naszego schroniska. Kiedy do niej podeszłam tak się cieszyła, że nie wiedziała co ze sobą zrobić. Jednocześnie mimo, że byłam przy niej, to tak bardzo bała się, że podejdę do psa obok który również mnie nawoływał, że zaczęła go podgryzać przez kraty. A potem kiedy się oddaliłam, zaczęła biegać w kółko jak szalona i wyć :(

Posted

Biedna... dziś mam chwilkę czasu, to zabieram się od razu za robienie ogłoszeń w necie dla tej kruszynki kochanej.
Pytam wśród znajomych,rozpuszczam fame gdzie się da, że jest taka sunie, że pilnie potrzebuje domku...
A może by zrobić małej ogłoszenie w waszej gazecie regionalnej?
W kilku przypadkach się sprawdzała taka forma ogłaszania - jak większa ilość ludzi przeczyta jej wzruszającą historię, to może jednak domek się znajdzie, co ?? Tylko trzeba by ten tekst do takiego ogłoszenia ułożyć tak, żeby jeszcze mocniej chwytał za serca. Często jest tak, że gazety godzą się na darmowe ogłoszenie w takiej sytuacji. A jak nie, to może jakąś małą zrzutę udałoby się zrobić. Co Wy na to? Może warto by spróbować ??

Posted

Ktoś...nie wiem kto, czasem wysyła zdjęcia do gazety jakiejś tam ostrowskiej, już nie pamiętam jakiej. Napiszę maila do którejś z nich, dołączę zdjęcie i opis ( tylko kto by się podjął napisania takiego małego lekko poetyckiego opowiadanka? są osoby z dogo posiadające takie zdolności, niestety nie przypominam sobie kto to był:/)

Posted

Odezwała się jakaś Pani z Poznania i oferuje DT dla Kali! Niestety nie napisała zbyt wiele, jedynie, że ma już trzy psy i dwa koty. Czekamy z Pauliną na więcej informacji