olcccccia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Chciałam Wam przedstawić Moje piękności czyli Arga :) Zakupiłam go 23 października, więc jest jeszcze u mnie króciutko :) A urodził sie 5 wrzesnia, więc nie długo będzie miał 2 miesiące :) Nie posiada rodowodu, ale papierek wkońcu nie jest taki wazny, tylko miłość jak nam daje :) Gryzie wszystko co popadnie, no i jszcze siusia nam w domku :P No ale w koncu jest jeszcze malutki :) A to jego zdjatka :) Tutaj siedzi i myśli "Co by tu zbroić ??" Nie ma to jak spać na rzeczach swojej Pani :) A to moja ulubiona zabawka :P Quote
olcccccia Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 13 osób oglądałao i nikt nic nie napisał :( No cóż widac ze nie ma zgrania na forum :( Quote
sator_k_ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Piesek jest śliczny, ale może gdybyś wstawiała duże zdjęcia a nie tylko miniaturki, które mogą się otworzyć jako większe zdjęcia w nowej karcie byłoby większe zainteresowanie... Szczenior cudny. Quote
olcccccia Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Aha nie bo na niektórych forachobowiązują tylko miniaturki i dlatego tak juz z przyzwyczajenia zrobiłam miniaturke :):) Quote
Recommended Posts