Bjuta Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Jakie cuuuuudne!!!! I ostre i nasycone i superaśne!!! :loveu::loveu::loveu: (muszę koniecznie zmienić czapeczkę...) Quote
tymuś Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 czapeczka całkiem ładna:p.............tak , no.........wybija się z tłumu....;) Quote
ania > Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Bjuta'](muszę koniecznie zmienić czapeczkę...) co masz do czapeczki? :> a jak o czapeczce mowa to gdzie takie dają? podoba mi się, też bym taką chciała ;) Quote
Bjuta Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 O! Niebieski kapturek można kupić w greenpoincie (tam gdzie Empik w Katowicach na ul Skargi) za jedyne 9,99 :) Kupiłam sobie 3 różne, ale szary - ulubiony zaraz zgubiłam, czerwony zostawiłam na wizycie p.adopcyjnej, i został się niebieski, który pasuje do oczu Lukasa...:evil_lol: Quote
agumka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Bjuta']O! Niebieski kapturek można kupić w greenpoincie (tam gdzie Empik w Katowicach na ul Skargi) za jedyne 9,99 :) Kupiłam sobie 3 różne, ale szary - ulubiony zaraz zgubiłam, czerwony zostawiłam na wizycie p.adopcyjnej, i został się niebieski, który pasuje do oczu Lukasa...:evil_lol: [SIZE="4"]czepeczkowy gubiciel ! ja ostatnio zostawilam moj ulubiony fioletowy parasol w empiku :( ubolewam !! niech ta sesja sie juz skonczy bo chcemy na spacerki !!!! Quote
ania > Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Bjuta']O! Niebieski kapturek można kupić w greenpoincie (tam gdzie Empik w Katowicach na ul Skargi) za jedyne 9,99 :) Kupiłam sobie 3 różne, ale szary - ulubiony zaraz zgubiłam, czerwony zostawiłam na wizycie p.adopcyjnej, i został się niebieski, który pasuje do oczu Lukasa...:evil_lol: mam nadzieję że w gliwickim greenpoincie będzie, jutro sprawdzę :evil_lol: dobra, ale żeby nie było off topu... :evil_lol: znalazłam jeszcze zdjęcie Nory (która już pewno jest wyraźna, bo od tygodnia w domu ;)) Quote
Bjuta Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Śliczna fotka!!! Nora wygląda bardzo nobliwie! :) Quote
brazowa1 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 zapisałam sie na watek,czas pokazac sopockie kundelki ,bo chyba najlepiej prezentowac tutaj te głęboko zasiedziane psiaki. Kajtuś,pies z wielkim talentem i osobowością. Polecam zwłaszcza filmik nr dwa. http://www.youtube.com/watch?v=KEt48ysnhIA&feature=g-upl&context=G2c30ebeAUAAAAMgAHAA http://www.youtube.com/watch?v=KEt48ysnhIA&feature=g-upl&context=G2c30ebeAUAAAAMgAHAA jest 6 lat w schronisku w Sopocie. Raz adoptowany,ale zwrócony,bo zawracał głowe dziecku. Synek,gdy dostał komputer przestał interesowac sie psem,więc Kajtusia zwrócono po pół roku do schroniska.Narzekano również,ze Kajtek nie chce jeść,a przeciez kupili mu 10 kg Puffi. Mógł żreć trocin do woli :( Quote
Mysia_ Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 cudny ten Kajtuś! :) Bardzo w moim typie :loveu::oops: Quote
Bjuta Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Bodzia trochę przypomina! :) Bardzo urokliwy!! :p Quote
tymuś Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 a bodzio też już taki grubawy? bo ja stare zdj widziałem to taka sarenka z niego była........... Quote
Bjuta Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Grubawy nie jest! Ale koloryt i uśmiech ten sam! :) Quote
tymuś Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 a Bodzio chyba trochę jaśniejszy jest , ale rzeczywiście podobny jest....... Quote
saraisa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Strasznie fajny ten Kajtuś :loveu: Szczególnie filmiki to oddają - widać, ze uwielbia się bawić Ale przyznam, że na tym pierwszym zdjęciu jest niepodobny do siebie - wygląda dużo masywniej i starzej, drugie zdjęcie i filmiki zdecydowanie bardziej urokliwe :) Quote
hebanowa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A u Was to można tylko w weekend wychodzić z psami jako woluntariusz czy również w tygodniu? Quote
agumka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='brazowa1']zapisałam sie na watek,czas pokazac sopockie kundelki ,bo chyba najlepiej prezentowac tutaj te głęboko zasiedziane psiaki. Kajtuś,pies z wielkim talentem i osobowością. Polecam zwłaszcza filmik nr dwa. http://www.youtube.com/watch?v=KEt48ysnhIA&feature=g-upl&context=G2c30ebeAUAAAAMgAHAA http://www.youtube.com/watch?v=KEt48ysnhIA&feature=g-upl&context=G2c30ebeAUAAAAMgAHAA Mam wrażenie, że oba filmiki są takie same...:roll: :) Quote
agumka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='hebanowa']A u Was to można tylko w weekend wychodzić z psami jako woluntariusz czy również w tygodniu?[/QUOTE] W tygodniu raczej też, w godzinach otwartego schroniska :) Ja w tygodniu byłam i normalnie brałam psiaki na spacery :) Quote
brazowa1 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='agumka']Mam wrażenie, że oba filmiki są takie same...:roll: :) oj,to sorki,ups! Polecam popatrzec tutaj,widac nie tylko pasje Kajtka,ale równiez jego inteligencję. Gdy komus nie chce sie schylac do zabawki, Kajtek ma na to metodę. http://www.youtube.com/watch?v=Dr1QK-JA_VQ&feature=context&context=G2c30ebeAUAAAAMgAHAA Quote
Recommended Posts