Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasne będziemy przekładać!!

Naklejko! Ale jestem z Was dumna! Pierwsza reakcja "się wyprowadzę" to świetny punkt negocjacyjny! :) No bo na dworze zimno - jak się wyprowadzać, to na pewno lepiej z dwoma psami niż jednym!!!

Posted (edited)

Oj tam.. na podwórku ciepła buda.. wyłożona wykładziną, kołderka i materacyk też jest :lol:
Mam poczekać jeszcze :)
No i nie wiadomo, czy Shetani czy Arha, kandydatów( nie schroniskowych) było więcej.... Trzeba ich na koty sprawdzić :)

Edited by Naklejka
Posted

od razu się przyznaję, że to nie ja byłam taka odważna i go wzięłam :P
zrobiły to dziewczyny, których jak dobrze zrozumiałam, był to pierwszy spacer i polecono im 41
ja do Eneja nabrałam dystansu po ostatnich naszych próbach zabrania go na spacer, kiedy to skończyliśmy z jego ząbkami w piszczelu :evil_lol:
ale jak widać dziewczyny sobie z nim poradziły i poza boksem był już znacznie sympatyczniejszy :D jak go tak obserwowałam to ładnie na smyczy chodził i w stosunku do innych psów był w porządku
też się bardzo ucieszyłam, że miałam okazję zrobić mu zdjęcia i w końcu jakieś będzie miał :multi:

Posted

[quote name='Mysia_']https://lh5.googleusercontent.com/-iPXjkMY3Ygg/TwmYMqTxR5I/AAAAAAAAcoc/JHoeRLR0ZhQ/s620/P1078266.jpg to jest Fas ;)

Toja ma stojące uszy, a Toka klapnięta :cool3:

A maluch szczeniak dzisiaj został adoptowany :) a reszta jeszcze bezimienna ;)

No to mnie rozbawiłaś tą Toją i Toką!!! Przypomniał mi się stary kawał jak dwaj milicjanci wybierali sobie konie...

Mysiu, to można by tego https://lh6.googleusercontent.com/-9miug39MRr8/TwneEbxbYII/AAAAAAAAcvg/Auni-ELBBtw/s620/P1078215.jpg nazwać Ziobro? (Bo mu każde żeberko wystaje). Czy to zbyt ekstremalny pomysł jest...