Naklejka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 To wrzuć na razie do jednego, a potem będzie się przekładać :) Jest w miarę pozytywna reakcja taty, stwierdził, że się wyprowadzi, ale co tam :evil_lol: Quote
Bjuta Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jasne będziemy przekładać!! Naklejko! Ale jestem z Was dumna! Pierwsza reakcja "się wyprowadzę" to świetny punkt negocjacyjny! :) No bo na dworze zimno - jak się wyprowadzać, to na pewno lepiej z dwoma psami niż jednym!!! Quote
Naklejka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) Oj tam.. na podwórku ciepła buda.. wyłożona wykładziną, kołderka i materacyk też jest :lol: Mam poczekać jeszcze :) No i nie wiadomo, czy Shetani czy Arha, kandydatów( nie schroniskowych) było więcej.... Trzeba ich na koty sprawdzić :) Edited January 8, 2012 by Naklejka Quote
saraisa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 no i dorzucam zdjęcia z dzisiejszych spacerków :D największy sukces dnia - Enej ;) Quote
Bjuta Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Brawo!!! Ale zdziwiony! :) Jak się zachowywał? Wkleiłam fotki do jego albumiku. Wreszcie jakieś ma! :lol: Quote
saraisa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 od razu się przyznaję, że to nie ja byłam taka odważna i go wzięłam :P zrobiły to dziewczyny, których jak dobrze zrozumiałam, był to pierwszy spacer i polecono im 41 ja do Eneja nabrałam dystansu po ostatnich naszych próbach zabrania go na spacer, kiedy to skończyliśmy z jego ząbkami w piszczelu :evil_lol: ale jak widać dziewczyny sobie z nim poradziły i poza boksem był już znacznie sympatyczniejszy :D jak go tak obserwowałam to ładnie na smyczy chodził i w stosunku do innych psów był w porządku też się bardzo ucieszyłam, że miałam okazję zrobić mu zdjęcia i w końcu jakieś będzie miał :multi: Quote
saraisa Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 i na specjalne życzenie agumki - Bimo ;] sceneria niestety dość ponura ale taka pogoda.. Quote
Beatkaa Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ale dużo tych fotek !! Pozazdrościć spacerów ;) Quote
Mysia_ Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-iPXjkMY3Ygg/TwmYMqTxR5I/AAAAAAAAcoc/JHoeRLR0ZhQ/s620/P1078266.jpg to jest Fas ;) Toja ma stojące uszy, a Toka klapnięta :cool3: A maluch szczeniak dzisiaj został adoptowany :) a reszta jeszcze bezimienna ;) Quote
Bjuta Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Mysia_']https://lh5.googleusercontent.com/-iPXjkMY3Ygg/TwmYMqTxR5I/AAAAAAAAcoc/JHoeRLR0ZhQ/s620/P1078266.jpg to jest Fas ;) Toja ma stojące uszy, a Toka klapnięta :cool3: A maluch szczeniak dzisiaj został adoptowany :) a reszta jeszcze bezimienna ;) No to mnie rozbawiłaś tą Toją i Toką!!! Przypomniał mi się stary kawał jak dwaj milicjanci wybierali sobie konie... Mysiu, to można by tego https://lh6.googleusercontent.com/-9miug39MRr8/TwneEbxbYII/AAAAAAAAcvg/Auni-ELBBtw/s620/P1078215.jpg nazwać Ziobro? (Bo mu każde żeberko wystaje). Czy to zbyt ekstremalny pomysł jest... Quote
Mysia_ Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 cudna :) trafiła jeszcze z dwoma tak samo wychudzonymi psiakami... :-( Quote
ania > Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Misiu (może by mu zrobić allegro jako mix beagla? :cool3:) Quote
ania > Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Toka bezimienny 1 Edited January 9, 2012 by ania > Quote
ania > Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Najka i Kato (jak rodzeństwo! ;)) Kato Łatek Quote
Recommended Posts